N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
lordwolf88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini CB
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: lordwolf88 »

Nem is tudom, én ma feltettem egy pár új ROM-ot (feca ROMját, 2010-12-30, 2010-12.19, stb.) a készülékemre, de eddig a jó öreg 2010-10-13-as volt a legjobb. azt még akkortájt raktam fel, és gondoltam biztos többet tudnak ezek az újak, de egy csomó hasznos funkció hiányzik az újakból, ami a régebbiben benne volt (pl.: 0-asra bluetooth, ROM patcher nélküli szoftvertelepítés). Nem lehetne egy olyat, amiben ezek is benne vannak, meg a C6 virtuális qwerty-je és képernyő feloldója és nem fordul el hívás közben? Vagy ez már túl sok kérés? :blush:
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
gagyi-m
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51-N97Mini-N8
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gagyi-m »

lordwolf88 írta:Nem is tudom, én ma feltettem egy pár új ROM-ot (feca ROMját, 2010-12-30, 2010-12.19, stb.) a készülékemre, de eddig a jó öreg 2010-10-13-as volt a legjobb. azt még akkortájt raktam fel, és gondoltam biztos többet tudnak ezek az újak, de egy csomó hasznos funkció hiányzik az újakból, ami a régebbiben benne volt (pl.: 0-asra bluetooth, ROM patcher nélküli szoftvertelepítés). Nem lehetne egy olyat, amiben ezek is benne vannak, meg a C6 virtuális qwerty-je és képernyő feloldója és nem fordul el hívás közben? Vagy ez már túl sok kérés? :blush:
Egy eszrtevetel lehet masok sem tudjak,mint en :mielott feltennetek a feca ROM-jat ajanlom hogy csinalajtok a szamitogepre biztonsagi mentest,pc suit-tal es nem a tel. belso vagy kulso memoriajara,mert visszallitani nem fog engedni semmit sem sms,telkonyv,jegyzetek,stb a beallitasokrol ne is beszeljunk.Ha a pc suit-tal csinaltok mentest a gepre onnan vissza lehet tenni az sms,telkonyv,jegyzetek,mail menteseket,de mas programokkal kapcsolatos menteseket onnan sem (legalabbis nekem nem jott ossze kb 50 perc egyhelybe varakozas utan feladtam).Vegre ok-s .Tetszik a feca fele fozet jo benne a RAMbow legalabbis en eddig ezt tapasztaltam(3 nap) amelyik orankent scannel es lezarja a nyitva maradt alkalmazasokat. :yeah: Koszi ! :yeah:
benf1984
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokis N97 mini
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: benf1984 »

Sziasztok!

Megpróbáltam feltenni én is egy romot,megtaláltam mindent ahogy kell,meg is csináltam mindent,de az istenért nem látja a telót,próbálkoztam már legalább 30 szor de semmi,van valami ötlet?
Ja meg mikor rámegyek a flash-re akkor másnak is bejön egy ablak hogy figyelmeztet? Kiír kát file-t és hogy kinyírhatom a telefont és folytatni akarom-e?

Köszi

Egy másik topicban leírt dolog segített,megtalálta,éppen csinálja is a dolgokat :D remélem sikerül...:)
benf1984
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokis N97 mini

Hozzászólás Szerző: benf1984 »

Feltelepítettem a feckáét is,hát ez nagyon bejön,az elején egy-két funkció nem úgy ment ahogy kellenne,de 2 szeri restart után jónak tűnik....nagyon állat,remélem jó is marad :D Elismerésem

u.i: az normális hogy megcsinálja a soft felrakását és utána bejön egy hibaüzenet,hogy nem találja a telót vagy mi, le ok-zom és kiírja not found de utána meg hogy done
momoboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: momoboy »

Sziasztok.
Tegnap feltettem a Feca féle főzött ROM-ot a telóra.
Minden frankó viszont híváskor a teló mondja a hívó nevét :D tök mindegy,hogy ki vagy be van kapcsolva a funkció!
Ki lehet valahogy kapcsolni vagy rakjam újra a ROM-ot? Köszi.
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

momoboy írta:Sziasztok.
Tegnap feltettem a Feca féle főzött ROM-ot a telóra.
Minden frankó viszont híváskor a teló mondja a hívó nevét :D tök mindegy,hogy ki vagy be van kapcsolva a funkció!
Ki lehet valahogy kapcsolni vagy rakjam újra a ROM-ot? Köszi.
dettó ugyan ez a hiba, elég idegesítő :angry:
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
Stinkipapa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 Mini

Hozzászólás Szerző: Stinkipapa »

Kicsit lassú Feca által írt rom, de látványos. Van enne hasznos program is. Le a kalappal!
Csak Nokiám volt és csak 1 telefont ismerek el a Nokián kívül...Toshiba! Csak üzleti telefonjaim voltak eddig és mind tökéletesek strapabírók!
DHLA40
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DHLA40 »

a kérdésem az lenne, esetleg nem lehetne átalakítani a Feca féle romot úgy, hogy a témahatások megmaradnak, csak azok a színes mozgó csillagok, vagy nem tudom mik, eltűnnék belőle? tehát lapozáskor a menü besiklik oldalról, felülről, stb, csak azok a zavaró kergetőző színes bizbaszok nincsenek benne?
DHLA40
Újonc
Újonc

meg az bele lehetne írni, ha a teló zárva van, akkor a billentyűzet ne világítson, csak a képernyő? a billentyű világítás csak akkor kapcsoljon be, ha a teló ki van nyitva és akkor is csak akkor ha kevés a fény?
DHLA40
Újonc
Újonc

ja és azt bele lehet írni, hogy képeket ne csak az e:\ keressen, hanem f:\-en is? vagy kapcsolhatóvá tenni, hol keressen. zégyen, nem szégyen én memkártyán tárolom a képeket.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”