N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

kissbalazs írta:Átnéztem de nem ment a NAVIFIRM nem talált semmit az én verziómra! Már próbáltam mondjatok mást.
Igen, mert a Navifirm-ön nincs fent a T-s szoft. Esetleg blue-nokiáról ha leszeded a 10.0.102-est, abba talán megtalálod.
Ha benne van, akkor utána már csak ezt tedd bele /ebbe benne van a RomPatcher 2.6/ és az első oldaloin leírtak alapján flasheld fel.
Olvass át inkább 3x mindent :!:
kissbalazs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6233
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kissbalazs »

megpróbálom.
kissbalazs
Újonc
Újonc

farkas-laci írta:
kissbalazs írta:Átnéztem de nem ment a NAVIFIRM nem talált semmit az én verziómra! Már próbáltam mondjatok mást.
Igen, mert a Navifirm-ön nincs fent a T-s szoft. Esetleg blue-nokiáról ha leszeded a 10.0.102-est, abba talán megtalálod.
Ha benne van, akkor utána már csak ezt tedd bele /ebbe benne van a RomPatcher 2.6/ és az első oldaloin leírtak alapján flasheld fel.
olyan hogy 10.0.102 nincs de van:
10.0.20
11.0.102-de ez nem talál.
11.0.105
11.0.45
12.0.110

Na meilyk legyen?
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

kissbalazs írta:
farkas-laci írta:
olyan hogy 10.0.102 nincs de van:
10.0.20
11.0.102-de ez nem talál.
11.0.105
11.0.45
12.0.110

Na meilyk legyen?
Igen, bocs elírtam, nem 10.0.102, hanem 11.0.102.
Nincs fent a T-s sehol sem, csak ez a módszer maradt a hackelésre.
Döntsd el melyik a fontosabb, a hack, vagy a garancia...
kissbalazs
Újonc
Újonc

baj van a .cnt file nincs sehol ja a zöld lámpák sem égnek. Hogyan lehetne másképp belépnem a rendszerfájlokba?
gagyi-m
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51-N97Mini-N8
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gagyi-m »

KépSziasztok ! mindent ugy csinaltam ahogy azt Farkas Laci leirta de sajnos nekem nem jott ossze a fozes ....Nekem win 7 van a gepemen lehet ez miatt vagy mas miatt de nem latja atelefont amikor megnyomom a flsh ujrairas gombot....A tel. ki be kapcs gomjat mar annyit nyomtam hogy kilapult az ujjam es latszik is hogy mukszik de semmi...csinaltam egy kepet felteszem ,lehet en nem jol allitottam valamit .Elore is koszi a segitseget !
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

gagyi-m írta:KépSziasztok ! mindent ugy csinaltam ahogy azt Farkas Laci leirta de sajnos nekem nem jott ossze a fozes ....Nekem win 7 van a gepemen lehet ez miatt vagy mas miatt de nem latja atelefont amikor megnyomom a flsh ujrairas gombot....A tel. ki be kapcs gomjat mar annyit nyomtam hogy kilapult az ujjam es latszik is hogy mukszik de semmi...csinaltam egy kepet felteszem ,lehet en nem jol allitottam valamit .Elore is koszi a segitseget !
Ilyen gond már volt régebben akkor ott az alábbit válaszoltam, ott működött:
"Mikor rányomsz a flash gombra, kikapcsolt állapotban össze dugod:
1 nem találja a telefont
2 megint flash gomb jaf telepít valamit
3. gomb nyomásra újból össze dugod és most már megtalálja a telefont és frissít (nálam így működött)."
kissbalazs
Újonc
Újonc

kissbalazs írta:baj van a .cnt file nincs sehol ja a zöld lámpák sem égnek. Hogyan lehetne másképp belépnem a rendszerfájlokba?
És az enyém miért nem megy miért nem égnek a zöld ledek? Pedig mindent előírás szerően csináltam. Van más módja mert a rejtett fájlrendszerben akarok turkálni csak. :duhos2:
gagyi-m
Újonc
Újonc

Promi koszi szepen a valaszt,az a helyzet hogy igy sem mukszik. El felejtettem mondani hogy mikor meg nyomom a flash gombot eloszor megjelenik egy megerosito ablak amelyik figyelmeztet hogy felulirodik a regi flash ,megnyomom az ok gombot es megjelenik egy uzi hogy most nyomjam meg a power gombot es kozben mar keresi is a tel. Amit meg akartam kerdezni: nekem eleg sok idot vesz fel ha racsatlakoztatom akabelt addig mig elindul a toltes ,most ez ido alatt kell keresse a telefont ,vagy utana ?
gagyi-m
Újonc
Újonc

Vegre elindult ..probaltam az aku kiveveses modszert is ugy sem ment.... Hogy mukszik?...egyszeruu :megnyomod a flash gombot,elojon a figyelmeztetoo ablak ,csatlakoztatod akabelt,OK ,es ennyi ,semmi gomb nyomkodas .Koszi szepen a segitseget,most mar csak azuj fozetet kell betennem.N 97 mini black cherry RM- 555
Válasz küldése

Vissza: “Modding”