A *_Russian_*.fpsx kell v nem?Damir írta:A a pontok felett találod a törlendő sorokat, pirossal kiemelve.Nheo írta::-)Damir írta:Érdekes, megnéztem, nálam ezen az útvonalon van minden. Mégis valamiért a másik van kiírva....
Elnézést, akkor javítom a leírást
a 6. 7. lépésben a 052.003 verzióban mit kell kiszedni, hozzáadni?
E52 hackelése
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: E52 hackelése
-
- Újonc
Hogyan lehet képet beilleszteni?Damir írta:A a pontok felett találod a törlendő sorokat, pirossal kiemelve.Nheo írta::-)Damir írta:Érdekes, megnéztem, nálam ezen az útvonalon van minden. Mégis valamiért a másik van kiírva....
Elnézést, akkor javítom a leírást
a 6. 7. lépésben a 052.003 verzióban mit kell kiszedni, hozzáadni?
Mert megmutatnám hogyan néz ki 052.003 alatt.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Így kell képeket ide beilleszteni.Nheo írta: Hogyan lehet képet beilleszteni?
Töltsd fel ide a képet és utána másold be a hozzászólásodba a "Thumbnail fórumba" opciót.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
potter55 írta:Így kell képeket ide beilleszteni.Nheo írta: Hogyan lehet képet beilleszteni?
Töltsd fel ide a képet és utána másold be a hozzászólásodba a "Thumbnail fórumba" opciót.

Jó így?
-
- Újonc
Reméljük gyakorlatilag is.Damir írta:Elvileg igen.
Kiírta h kész, de a tel nem indul el. Ilyenkor mit kell csinálni?
Working!
Bocsi de szar a leírás! Megcsináltam. És nem a leírás alapján!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
És mi volt más, mint ami a leírásban van?Nheo írta:Reméljük gyakorlatilag is.Damir írta:Elvileg igen.
Kiírta h kész, de a tel nem indul el. Ilyenkor mit kell csinálni?
Working!
Bocsi de szar a leírás! Megcsináltam. És nem a leírás alapján!
Nagyon kíváncsi vagyok, mivel más is így csinálta. Ha esetleg valahogy máshogy, akkor az említve lett itt a topicban. Gondolom nem olvastad végig, miért is tetted volna.
Egyébként esetleg nem lehetne, hogy kicsit visszaveszel magadból? Egyből leszarozni más munkáját.... Ott a lehetőség előtted, írd le te, teszteld le te, hajrá.
Én nyújtottam egy alternatívát, amikor megvolt az E52-m összeállítottam ezt, hogy másnak könnyebb legyen, ne kelljen keresgélni.
Szívesen segítek az olyanokon, akik normálisak, de aki egyből szarozni kezd, azzal valami tuti nincs rendben.
-
- Újonc
Ahogy leírtad úgy nem indult el a telefon. Elküldtem, képben, azt mondtad rá h jó. Nem ment. Kicsit leizzadtam. Akkor nem szar hanem rossz, bocsánat a kifejezésért. Csak a Memory Card-ot kellett kiszedni meg a hackelt file-t kicserélni.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Egyébként tényleg nem teljesen jó az a leírás az első oldalon. Az alapján anno nekem sem ment. Egyrészt az elérési útvonal ahova be kell másolni, az ugye nem volt jó nekem se, meg hogy mit kell kitörölni és mit kell hozzáadni az sem stimmelt. Mikor rákérdeztem, akkor még anno valaki berakott egy képet, hogy mit töröljek, és mit nem. Az alapján ment csak, és megy azóta isDamir írta: És mi volt más, mint ami a leírásban van?
Nagyon kíváncsi vagyok, mivel más is így csinálta. Ha esetleg valahogy máshogy, akkor az említve lett itt a topicban. Gondolom nem olvastad végig, miért is tetted volna.
Egyébként esetleg nem lehetne, hogy kicsit visszaveszel magadból? Egyből leszarozni más munkáját.... Ott a lehetőség előtted, írd le te, teszteld le te, hajrá.
Én nyújtottam egy alternatívát, amikor megvolt az E52-m összeállítottam ezt, hogy másnak könnyebb legyen, ne kelljen keresgélni.
Szívesen segítek az olyanokon, akik normálisak, de aki egyből szarozni kezd, azzal valami tuti nincs rendben.

Persze a stílus az tényleg nem volt megfelelő, ahogyan itt előadta a "kedves" fórumozó a problémát...
- Samanbacsi
- 1. szint
- Készüléktípus: N95 8GB
Estét mindenkinek!
Visszatért a teló a szervizből. Fődarab cserén esett át...
Gariban.
Persze, jelenleg a navifirm nem ad ki rá 52-es szoftot (T-mobile). Melyiket kell (érdemes) letölteni? Előtte PC kódot át kell írni az új fw-hez?
Visszatért a teló a szervizből. Fődarab cserén esett át...

Persze, jelenleg a navifirm nem ad ki rá 52-es szoftot (T-mobile). Melyiket kell (érdemes) letölteni? Előtte PC kódot át kell írni az új fw-hez?