Ha valaki bele akarná főzni a CFW-be.
Megjegyzés:
A starter_non_critical_1.rsc valamelyik sorát írd át erre: z:\sys\bin\popupclock.exe
N97 minin megy rendesen, szerintem az 52-esbe is bele lehet főzni.
Letöltés
Én az eggyik c6 romomból direct kivettem.Szerintem felesleges.Csak eszi ez is az aksit,és a ramot.Mert ügye megy ez szép csendben a háttérben.farkas-laci írta:
Ha valaki bele akarná főzni a CFW-be.
N97 minin megy rendesen, szerintem az 52-esbe is bele lehet főzni.
Download
Ja amúgy magyarul írja ki, csak lusta voltam saját képet csinálni.
Itt le van írva (majdnem) minden ami kellhet. Bogarássz, és találsz még okosságokat.gbor írta:Olvastam egy oldallal visszább, hogy a C6-on nem mennek az oldalon feltültetett modok? Mert szeretném kicsit megbuzerálni a C6-osom, de tutira akarok menni, és nem szeretnék téglát varázsolni belőle. Nincs valami linketek, ahol erről valami lista lenne, h hogy mit merre meddig? Vagy nekiálljak, megcsináljam az itteni modokkal, azt egyesével teszteljem mi megy és mi nem? Ha esetleg valaki tudna segiteni akár skype-n is beszélhetünk: gborxxx
Eéőre is köszi
Kösssze!farkas-laci írta:Itt le van írva (majdnem) minden ami kellhet. Bogarássz, és találsz még okosságokat.gbor írta:Olvastam egy oldallal visszább, hogy a C6-on nem mennek az oldalon feltültetett modok? Mert szeretném kicsit megbuzerálni a C6-osom, de tutira akarok menni, és nem szeretnék téglát varázsolni belőle. Nincs valami linketek, ahol erről valami lista lenne, h hogy mit merre meddig? Vagy nekiálljak, megcsináljam az itteni modokkal, azt egyesével teszteljem mi megy és mi nem? Ha esetleg valaki tudna segiteni akár skype-n is beszélhetünk: gborxxx
Eéőre is köszi