Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
adam526
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: adam526 »

hanczur írta:Üdv.Ez lehet off lesz.Szóval.Láttam a pnht oldalon hogy n8-at portoltak 5800-ra?Tud erröl vki vmit?A smartnews-on meg olyan videót amibe egy patchel egy 5230-as 800mhz-en pörög.Ha vkinek meg van fel is tölthetné ide.
Véleményem szerint nem érdemes erőltetni ezeket a portolt cuccokkal, mert nem igazán kiforrott a dolog, és is csak jó sok munkát csináltam azzal, hogy felraktam a c6-ot, ami összességében nagy csalódás, annak ellenére, hogy sok dologban sokkal profibb (pl: e-mail kezelés). Bár lehet, hogy alapból ilyen xar a c6 szoftvere (ennek nem olvastam utána), mert nekem az 5800 1 napig sem bírta, ha pedig rendesen használtam, akkor...

Gondolom, hogy pont emiatt nem dobott ki MG sem C6 romot, mert még nem az igazi a dolog, ezért kár a finomításba időt ölni, ha az alap szoft nincsen optimalizálva
Samsung Galaxy S JB 4.1.1 SlimBean
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Nem: Férfi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

adam526 írta:
hanczur írta:Üdv.Ez lehet off lesz.Szóval.Láttam a pnht oldalon hogy n8-at portoltak 5800-ra?Tud erröl vki vmit?A smartnews-on meg olyan videót amibe egy patchel egy 5230-as 800mhz-en pörög.Ha vkinek meg van fel is tölthetné ide.
Véleményem szerint nem érdemes erőltetni ezeket a portolt cuccokkal, mert nem igazán kiforrott a dolog, és is csak jó sok munkát csináltam azzal, hogy felraktam a c6-ot, ami összességében nagy csalódás, annak ellenére, hogy sok dologban sokkal profibb (pl: e-mail kezelés). Bár lehet, hogy alapból ilyen xar a c6 szoftvere (ennek nem olvastam utána), mert nekem az 5800 1 napig sem bírta, ha pedig rendesen használtam, akkor...

Gondolom, hogy pont emiatt nem dobott ki MG sem C6 romot, mert még nem az igazi a dolog, ezért kár a finomításba időt ölni, ha az alap szoft nincsen optimalizálva
Nem tudom hogy mikor raktad fel,nekem is volt és hasonló miatt raktam vissza mg romját de már ha jól olvastam megcsinálták h ne fogyasszon annyit,legalábbis az energy saver gondolom azt jelentheti.Meg azért az n8 már jóval profibb a videók alapján.De még mindig nem tudjuk hogy az a 800mhz-es patch letölthetö e vhonnan?!
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

adam526 írta:

Én hetek óta a C6 szoftot használom nem akarok senkit rábeszélni, de semmi gond vele. 2-3 napot használattól függöen elmegy, a sima 5800 rommal sem ment nekem többet (használom nem nézegetem) sőt egyszer vissza tettem a régi 5800 romot és 1 napig volt fent és vissza tettem megint a C6 romját és szerintem gyorsabb is. De mindenki maga dönt hogy mit tesz fel hála sok telefon barát embernek lehet válogatni.
Samsung Galaxy SII
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

hanczur írta:n8-at portoltak 5800-ra?.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kb ennyi...! Már ne haragudj.... :D Miért nem mindjárt a HD3-at???? :D
hanczur írta:A smartnews-on meg olyan videót amibe egy patchel egy 5230-as 800mhz-en pörög.Ha vkinek meg van fel is tölthetné ide.
Erről meg elég eltérőek a vélemények, szerintem egy kamu az egész 434Mhz -t 800 mhz -re akkor "kicsit" gyorsulnia kellett volna a telónak, de nem nagyon akart az, hogy egy patchel kiírja neked,hogy 800MHZ meg nem annyira nehéz megcsinálni(hozzáteszem én speciel nem tudnám még ezt sem) :D
7avarba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Music

Hozzászólás Szerző: 7avarba »

amuba írta:
adam526 írta:

Én hetek óta a C6 szoftot használom nem akarok senkit rábeszélni, de semmi gond vele. 2-3 napot használattól függöen elmegy, a sima 5800 rommal sem ment nekem többet (használom nem nézegetem) sőt egyszer vissza tettem a régi 5800 romot és 1 napig volt fent és vissza tettem megint a C6 romját és szerintem gyorsabb is. De mindenki maga dönt hogy mit tesz fel hála sok telefon barát embernek lehet válogatni.
igen valóban nekem sokkal jobban használhatóbbnak tűnik, viszont az üzemidő kicsit aggaszt. persze lehet hogy más miatt van de lassan mindennnapos lesz, hogy reggelre lemerül mikor este még tele volt. most viszont asszem váltok, mert jobban bejön az 5x4es ikon nézet és az én c6-os fw-m nem olyan :D szóval egyébként ajánlani tudom, mert tényleg gyorsabb mint a gyári.
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

istnag írta:Erről meg elég eltérőek a vélemények, szerintem egy kamu az egész 434Mhz -t 800 mhz -re akkor "kicsit" gyorsulnia kellett volna a telónak, de nem nagyon akart az, hogy egy patchel kiírja neked,hogy 800MHZ meg nem annyira nehéz megcsinálni(hozzáteszem én speciel nem tudnám még ezt sem) :D
A különbséget akkor lehetett volna látni ha elindítja a maps-ot 800-on meg 250-en :roll:
Kép
Samsung Galaxy S4
7avarba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Music

Hozzászólás Szerző: 7avarba »

szerintetek melyik a jobb cfw? a c6os, vagy a samsung hs? én nem tudom eldönteni. :D
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

7avarba írta:szerintetek melyik a jobb cfw? a c6os, vagy a samsung hs? én nem tudom eldönteni. :D
Szerintem kár ilyet kérdezni mindenki úgyis a sajátját dícséri, én azt szoktam hogy használom egy-egy napot mindkettőt és utána már nagyjából látod ne hagyd hogy más döntsön.
Samsung Galaxy SII
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

7avarba írta:szerintetek melyik a jobb cfw? a c6os, vagy a samsung hs? én nem tudom eldönteni. :D

C6-os tapasztalatokért nézz itt körül! viewtopic.php?f=82&t=2686&start=70
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
ballabeni
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA 5800

Hozzászólás Szerző: ballabeni »

Hello mindenki!!!
Nem lehetne vlhogy megoldani az 5800 ban, hogy inteligens feloldás legyen???
Koszi
Válasz küldése

Vissza: “Modding”