Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Gruik
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: Gruik »

<terminator> írta:
Gruik írta:Sziasztok! fel tudnátok tölteni csak az MG-s patcheket valahová? Telepitettem egy patch csomagot, és elvesztek az MG-s patchek... Vissza szeretném rakni. Előre is köszi
A memóriakártyán nevezd át a patches mappádat.

Köszi sikerült
Bradley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Bradley »

egy problémám van a firmware val , h az ovi store nem nyílik meg.

másik hiányosság az pedig a facebook widget . és ha widgetet akarok kirakni , akk ott van , h további tartalmak elötltése ha arra nyomok nem csinál semmit a teló. erre van megoldás?:/
a_tuono
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Blue
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: a_tuono »

Hali! Elsőre: telepítsd újra a legújabb ovi storet. facebook widgetet a letöltésekben találsz. További widgetek letöltése nálam se megy. Valószínűleg azért, mert 5800-ként ismeri fel az adott weboldal, és arra elvileg nem lehet kirakni widgetet. De itt is találsz egy csomó widgetet.
Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
Bradley
Újonc
Újonc

még netről felmentem Ovi-ra , és ott kiírta nekem , h a készüléked c6-00 , így csak a készülékeddel kompaktibilis alkalmazások jelennek meg. vagyis sztem ezek szerint C6nak látja az O.S.

Facebook widgetet egy picit pontosabban letudnád írni? mert nem találom :/
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

a_tuono írta:Hali! Elsőre: telepítsd újra a legújabb ovi storet. facebook widgetet a letöltésekben találsz. További widgetek letöltése nálam se megy. Valószínűleg azért, mert 5800-ként ismeri fel az adott weboldal, és arra elvileg nem lehet kirakni widgetet. De itt is találsz egy csomó widgetet.
Nem egészen helytálló ez. Tegnap tettem fel még az első verziós C6 modot, azzal ha ráböktem, hogy újak letöltése, akkor be is hozta szépen az ovi klienst. Ma feltettem egy módosított, nem alap, és szerintem már a második C6 modból készült verziót, ezzel nekem is ugyan az a helyzet áll elő, mint a kollégának, rábökök, és semmi. Nemtudom, mi okozhatja..

De akár az is megoldás lehet, hogy szépen gépen felmész az ovistore-ra, kiválasztod ami kell, aztán leküldi neked a linkeket sms-ben, és letöltöd úgy. Kicsit kényelmetlenebb, de ez van.
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Bradley
Újonc
Újonc

nekem működik rendesen.

igazából most egy nagy probléma szúrt szemet , mostmár , h szinte teljesen testreszabtam a szoftot... hiányzik a qwerty billentyűzet:/ ez csak nálam van így , én rontottam el valamit , v alapból így van?
szebi_dvoracsko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 XpressMusic
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szebi_dvoracsko »

Sziasztok!
az a gondom, hogy feltettem a nővérem telefonjára silent legújabb főzött romját, és a rom patcher nem indul meg, csak az első kép jelenik meg, hogy támogasd, ha akarod, és aztán kilép. az enyémen nem csinál semmi gondot, ugyan az a telefon is, meg a szoft is, amit rátettem, és a nővéremén mégsem dolgozik...
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem megy a rom patcher?
Köszi
a_tuono
1. szint
1. szint

szebi_dvoracsko írta:Sziasztok!
az a gondom, hogy feltettem a nővérem telefonjára silent legújabb főzött romját, és a rom patcher nem indul meg, csak az első kép jelenik meg, hogy támogasd, ha akarod, és aztán kilép. az enyémen nem csinál semmi gondot, ugyan az a telefon is, meg a szoft is, amit rátettem, és a nővéremén mégsem dolgozik...
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem megy a rom patcher?
Köszi
Szia! Létre kell hozni egy patch mappát az e:-n, és belerakni a patcheket... ;) De ez már párszor ki lett taglalva... :ras:
Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
a_tuono
1. szint
1. szint

Barthezz2 írta:
a_tuono írta:Hali! Elsőre: telepítsd újra a legújabb ovi storet. facebook widgetet a letöltésekben találsz. További widgetek letöltése nálam se megy. Valószínűleg azért, mert 5800-ként ismeri fel az adott weboldal, és arra elvileg nem lehet kirakni widgetet. De itt is találsz egy csomó widgetet.
Nem egészen helytálló ez. Tegnap tettem fel még az első verziós C6 modot, azzal ha ráböktem, hogy újak letöltése, akkor be is hozta szépen az ovi klienst. Ma feltettem egy módosított, nem alap, és szerintem már a második C6 modból készült verziót, ezzel nekem is ugyan az a helyzet áll elő, mint a kollégának, rábökök, és semmi. Nemtudom, mi okozhatja..

De akár az is megoldás lehet, hogy szépen gépen felmész az ovistore-ra, kiválasztod ami kell, aztán leküldi neked a linkeket sms-ben, és letöltöd úgy. Kicsit kényelmetlenebb, de ez van.
Bocsánat akkor, de nálam se ment amúgy a facebook: itt van. Én rákerestem googleben, hogy lehet az oviról letölteni gépre egyből. Így Csak az N97-et kell majd kiválasztani. :D
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

<terminator> írta:A samu hs-t használod? Valami olyasmit olvastam hogy valaki felrakott egy régebbi flashplayert és úgy megjavult. Vagy ha kikapcsolod a flasht, akkor is. Én operát használok, a gyári semmivel sem jobb tőle.
Nem a samut, hanem az u.j.j.-t, de mindegy, melyiket, mert mindnél haldoklik flash tartalmú oldalnál. Ha kikapcsolom a flasht, akkor nem 10-ből 10, hanem 10-ből 7 oldal lép ki. Az Operának túl sok memória kell, és a flash képességei nem olyan jók, mint a gyári böngészőé. Próbáltam flasht telepíteni, de nemigen találtam régebbit (vagy ha igen, nagyon régit), ami felment, azzal nem változott, ami régebbi lenne, arra meg közölte, hogy "nem telepíthető, beépített összetevő". Na, itt már egész komolyan anyáztam. Soha nem vágtam még földhöz telefont, de ez 15 hónap után nagyon érik rá... (általában nálam 2,5 év egy teló kifutási ideje).
daved14 írta:SZERK.: aki tudja nézze már meg hogy megy e nki az rdsa rádióban mert nekem most a neo FM-et rds-el hozta be :o igaz a többinél nem :hmm2:
Úgy érted, az RDS infókat is kiírta? Mert igazából az RDS elsődleges lényege és funkciója az, hogy utazás közben kövesse a rádióadó frekvenciáit a készülék, mert az ugyebár országszerte változik. Az infók küldése csak plusz. A telóban a sávkövetés működik is, csak az adók nevét nem képes beazonosítani... :angry:
Üdv!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”