Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: blpub »

Jimanszky írta:40es volt a telón alapban, utána ráraktam az 51es gyárit, aztán navifirmmel a 31est, mert csak ennél volt ott a megfelelő code-om(0595998)ez volt a baj?
A JAF-fal foglalkozó témákban szerintem elég sokszor le van írva, hogy a JAF magas ívben tojik a product code-ra... A többivel kapcsolatban meg már válaszoltak előttem. :)
Bár nem igazán értem, hogy ha az 51-est ráraktad, gondolom, "nem megfelelő" product code-dal, akkor már nem volt tök mindegy? Minek raktál utána vissza egy 31-est?
Üdv!
klespo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: klespo »

Legutóbb Taylor utolsó romja volt fent, én most lecseréltem a v3.80-ra. A frissítés ezúttal is tökéletesen lefutott, így elsőre be is jön, viszont nem tudok életet lehelni a Samu widgetes főképernyőbe.
A hozzáadott gadget.swf ott vigyorog a C:\ -n, de próbáltam cserélni másra is. Az eredmény mindíg csak a 4 ikon, meg szürke képernyő. (Természetesen a másolgatás alatt NEM a Samu főképernyő aktív)
Nem tudom milyen összefüggés van de mandala által feltöltött, akvárium stb. gadgeteket a régi rom alatt "lejátszotta" a flashplayer, ha most elindítom bármelyiket, kidob a lejátszó.

Tapasztalat valakinél?
sifre
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sifre »

klespo írta:Legutóbb Taylor utolsó romja volt fent, én most lecseréltem a v3.80-ra. A frissítés ezúttal is tökéletesen lefutott, így elsőre be is jön, viszont nem tudok életet lehelni a Samu widgetes főképernyőbe.
A hozzáadott gadget.swf ott vigyorog a C:\ -n, de próbáltam cserélni másra is. Az eredmény mindíg csak a 4 ikon, meg szürke képernyő. (Természetesen a másolgatás alatt NEM a Samu főképernyő aktív)
Nem tudom milyen összefüggés van de mandala által feltöltött, akvárium stb. gadgeteket a régi rom alatt "lejátszotta" a flashplayer, ha most elindítom bármelyiket, kidob a lejátszó.

Tapasztalat valakinél?
Nekem csak úgy működik az Omnia hs, hogy a beállítása után újraindítom a telefont.
Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800XM -> Nokia N8-00
fphs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 XM

Hozzászólás Szerző: fphs »

Hali mindenkinek!
Segítséget kérnék. Amióta feltoltam mg romját másik telóról nem tudok bluetooth-on fogadni semmit. párosítani lehet vele, pc-ről is jön rendesen minden. Okozhatja ez a rom, vagy pont most jött elő ez a gyíkja?
Köszi előre is
fphs
Már nem n95 8gb
lgnd
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 C6v20 aut720 rom

Hozzászólás Szerző: lgnd »

Arra van-e valami megoldás hogy a képek egyszercsak eltűntek a galériából? A memkártyán rajta vannak de a galériából minden eltűnt. mg 3.50 rom Köszi!
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

lgnd írta:Arra van-e valami megoldás hogy a képek egyszercsak eltűntek a galériából? A memkártyán rajta vannak de a galériából minden eltűnt. mg 3.50 rom Köszi!
Próbáld meg azt hogy kiveszed a memóriakártyát és belépsz a galériába. Majd utána tedd vissza és újra lépj be. Ha ez nem segít akkor formázd a memóriakártyát.
Kép
Samsung Galaxy S4
klespo
Újonc
Újonc

sifre írta:
"Nekem csak úgy működik az Omnia hs, hogy a beállítása után újraindítom a telefont."

Újraindítás után volt, hogy beugrott a kép aztán semmi. Egyébként nem működik jól valamiért a flash
Ha a böngészőben engedélyezem hogy mindent betöltsön, és olyan oldalra megyek ahol van flash, akkor kidob onnan is. ha letiltom akkor nem.
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

Sziasztok ! Firmware-t buherálok magamnak és nem találom a figyelmeztető hang merre van. (Nem a telón hanem a firmwarebe) Gondolok itt arra amikor rádugom a töltőre a telót (egy sípolás) ezt szeretném lecserélni. Köszönöm.
Samsung Galaxy SII
Haxi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 58C6XM

Hozzászólás Szerző: Haxi »

hali mg romjabol kitoroltem a samsung widget fokepernyo SWF fajlt betudna vki linkelni?
klespo
Újonc
Újonc

Na megodódott a flash-gondom. Próbaképpen letöltöttem innen az adobe flash lite-ot (romban levőhöz képbest régebbi verzió) és működik a Samu HS is, meg a böngészőből sem dob már ki... :)
Válasz küldése

Vissza: “Modding”