Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
Ahojje
Lehet hogy kicsit off, de nem találtam E52 modding topicot, csak hackelőst.
Lehet gyártani E52 33.02-es fw-ből saját moddingoltat?
NokiaEditor beta 0.7-be az nagy baj lenne ha 5530, 5800, N97, N86-on hagynám a phone modelt, tehát nem lenne belőle a csomagolásnál gubanc? Nameg max méret FPSX-be megvan adva?
Válaszotokat előre is köszi
NokiaEditor beta 0.7-be az nagy baj lenne ha 5530, 5800, N97, N86-on hagynám a phone modelt, tehát nem lenne belőle a csomagolásnál gubanc? Nameg max méret FPSX-be megvan adva?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Még nem lehet, de van egy ilyen általános topikja ennek a témának.Logan545 írta:Ahojje
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Üdv!
Jó látni hogy ilyen gyermeteg viták alakultak ki itt a moddolt sw-ről amit csináltam. Én is azt javaslom hogy aki ilyen okos az előbb érettségizzen le! Továbbá, szánalmas az embereket félre informálni, vagy félre vezetni. Van saját honlapom és ott publikálom a dolgaimat. Amit itt a moderátorok megengednek egyeseknek az egyszerűen szánalmas. Pontosan ezen okokból kifolyólag itt semmit nem fogok közzé tenni mert teljesen felesleges. A V50-es kiadást már úgy csináltam hogy nem én teszteltem, ez a honlapomon le is van írva. Újabb verzió nem valószínű hogy lesz. Az utolsó a V5.4. Egy adott modding sw verziót mindig a készítője ismeri a legjobban. Nekem nincs szükségem erre a közegre. Az összes modding készítő a Daily Mobile Forum hatására indult el és abból él. Jó érettségizést a nagyokosoknak! Egyébként a modding nem állt le. Omnia HD került a középpontba. Továbbá, ajánlom mindenkinek ha kérdése van, engem kérdezzen olyan ügyben amit én csináltam és ne hallgasson alul iskolázott emberekre. Mindenkinek jó fórumozást!
Jó látni hogy ilyen gyermeteg viták alakultak ki itt a moddolt sw-ről amit csináltam. Én is azt javaslom hogy aki ilyen okos az előbb érettségizzen le! Továbbá, szánalmas az embereket félre informálni, vagy félre vezetni. Van saját honlapom és ott publikálom a dolgaimat. Amit itt a moderátorok megengednek egyeseknek az egyszerűen szánalmas. Pontosan ezen okokból kifolyólag itt semmit nem fogok közzé tenni mert teljesen felesleges. A V50-es kiadást már úgy csináltam hogy nem én teszteltem, ez a honlapomon le is van írva. Újabb verzió nem valószínű hogy lesz. Az utolsó a V5.4. Egy adott modding sw verziót mindig a készítője ismeri a legjobban. Nekem nincs szükségem erre a közegre. Az összes modding készítő a Daily Mobile Forum hatására indult el és abból él. Jó érettségizést a nagyokosoknak! Egyébként a modding nem állt le. Omnia HD került a középpontba. Továbbá, ajánlom mindenkinek ha kérdése van, engem kérdezzen olyan ügyben amit én csináltam és ne hallgasson alul iskolázott emberekre. Mindenkinek jó fórumozást!
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Na ezt most nekem szántad?Taylor írta:ne hallgasson alul iskolázott emberekre.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
OFF nemtom, de kva gyorsan érettségizzél le mert ezek szerint utána már nyugodtan kritizálhatsz mindent<terminator> írta:Na ezt most nekem szántad?Taylor írta:ne hallgasson alul iskolázott emberekre.
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Már folyamatban van a dolog De amúgy meg viccen kívül, én nem fogom kritizálni senkinek a munkáját, nekem se esne jól, én ebből indulok ki. Inkább segítek a másiknak ha tudokbladehu2 írta:OFF nemtom, de kva gyorsan érettségizzél le mert ezek szerint utána már nyugodtan kritizálhatsz mindent
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
Sziasztok!
na megoldódott már az a probléma hogy ha jobbra döntöm a mobilt akkor balra fordul a kijelző?
mert engem már nagyon idegesít :S
na megoldódott már az a probléma hogy ha jobbra döntöm a mobilt akkor balra fordul a kijelző?
- Peet_
- Újonc
- Készüléktípus: 5800XM 8G Red-C6fw
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
csirke18 írta:Sziasztok!
Jé, ezt eddig észre sem vettem...
Lehet, hogy azért, mert nem döntöttem jobbra?
ez melyik szoftver óta van így?