Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Peet_
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800XM 8G Red-C6fw
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: Peet_ »

bladehu2 írta:
Peet_ írta:Már egy ideje fennáll a probléma, hogy, csak a gyári füles tetejével tudok rendesen zenét hallgatni.
valszeg aztért nem válaszolt senki mert senki nem érti a problémát. mit jelent az hogy a "füles tetejével"?
Kettészedhető ugye.
Ha az aljával együtt akarom használni, akkor visszhangosan, erőtlenül szól(mint amikor kicsúszik a dugó)
A tetejével(a távirányító feletti, rész ahol a fülhallgató van ;) ), és másik fülhallgatókkal viszont működik.
Még sem tudom elhinni, hogy 3x rosszat adtak, mert mindhárom teljesen új volt, és két különböző helyről szereztem be.
Hja! és néha ráz :)
Nem értem, nem esett,nem ázott, az ég világon semmi...és szoftverfrissítéskor, formázáskor, csak időszakosan szűnik meg...
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Peet_ írta:
bladehu2 írta:
Peet_ írta:Már egy ideje fennáll a probléma, hogy, csak a gyári füles tetejével tudok rendesen zenét hallgatni.
valszeg aztért nem válaszolt senki mert senki nem érti a problémát. mit jelent az hogy a "füles tetejével"?
Kettészedhető ugye.
Ha az aljával együtt akarom használni, akkor visszhangosan, erőtlenül szól(mint amikor kicsúszik a dugó)
A tetejével(a távirányító feletti, rész ahol a fülhallgató van ;) ), és másik fülhallgatókkal viszont működik.
Még sem tudom elhinni, hogy 3x rosszat adtak, mert mindhárom teljesen új volt, és két különböző helyről szereztem be.
Hja! és néha ráz :)
Nem értem, nem esett,nem ázott, az ég világon semmi...és szoftverfrissítéskor, formázáskor, csak időszakosan szűnik meg...
jaaa, így már értem. hát ha a headsetet cserélték 3x akkor eléggé valószínű hogy a telefonodban van a hiba. miért nem viszed szervízbe? az hogy fw frissítés után miért szűnik meg egy kis időre, passz. mellesleg a telefon nem ráz, max átvezeti magán a töltődből a fázist. nem te voltál aki egyszer írta már ezt hogy ráz a telefonja? mellesleg lehet hogy pont egy sz.rakodó töltő vagy egy összegányolt 220-as vezetékezés (ami miatt ráz a telefon) veri agyon a telefonod egykét kényesebb alkatrészét, vagy jobb esetben csak némi zavart okoz az erőben... szerintem az alap kiváltó okot kell megszüntetni nem a szimptómákat kezelni :) ha van rá lehetőséged próbáld meg hogy hard reset (attól ugye azt írtad egy darabig jó a teljes headset),aztán pár napig nem otthon és nem azzal a töltővel töltöd amivel eddig. sőt a gépedre se dugd rá, mivel ha nem a töltőd sz.r akkor gondolom a géped fém része is ráz néha. ha így elszeparálva az otthoni környzettől is előjön a hiba akkor egyértelmű szervíz (bár én ettől függetlenül kezélném a töltő/220as rendszer problémát is). ha így működik akkor megvan a hiba kiváltó oka, másik töltő beszerzése, vagy villanyszerelő kihívása.
jandras
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jandras »

Peet_ írta:Sziasztok!
Két dolog is lenne, Taylor féle 50-es szoftot használom, az utolsót amit készített.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e itt olyan aki próbálta/használja.
Mert nálam azt csinálja, hogy rámegyek egy üzenetre, és ha simán kilépek, akkor akármeddig várok, csak sötét a kijelző, így csak a piros gombbal tudok teljesen kilépni belőle.
(amúgy azért nem tőle kérdeztem,mert ahogy tudom, neki már nincs Tubija, szóval kipróbálni sem tudja)
Nem használom ugyan, minek rontanám el a telómat.... :whaaa: de bele néztem. Ész nélkül belepakolta a 40-re való modokat és az 50-esben azért néhány beállító fájl változott ez okozhatja a galibát. Így jár az, aki "non supported" (nem támogatott) szoftot rak fel.
Peet_
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Nagyon szépen köszönöm :Notworty: :Notworty:
A helyzet az, hogy esélyes mindkettő, mivel a gépem is szokott rázni nagy ritkán :D
A telefon viszont az utcán, zenehallgatás közben rázott meg, azóta többször is, úgyhogy el tudom képzelni, hogy valami elektronika szétment benne...
Na még szerencse hogy van rá még egy év gari, persze csak ha visszadobtam rá egy eredeti szoftvert :(
:Notworty: :Notworty:
Offolás vége
Peet_
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

jandras írta:
Peet_ írta:Sziasztok!
Két dolog is lenne, Taylor féle 50-es szoftot használom, az utolsót amit készített.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e itt olyan aki próbálta/használja.
Mert nálam azt csinálja, hogy rámegyek egy üzenetre, és ha simán kilépek, akkor akármeddig várok, csak sötét a kijelző, így csak a piros gombbal tudok teljesen kilépni belőle.
(amúgy azért nem tőle kérdeztem,mert ahogy tudom, neki már nincs Tubija, szóval kipróbálni sem tudja)
Nem használom ugyan, minek rontanám el a telómat.... :whaaa: de bele néztem. Ész nélkül belepakolta a 40-re való modokat és az 50-esben azért néhány beállító fájl változott ez okozhatja a galibát. Így jár az, aki "non supported" (nem támogatott) szoftot rak fel.

Na király... :(
Hát a 40-esnél is Taylor félét tettem fel, ott nem volt semmi gáz, pöpecül működött hiba és fagyás nélkül, de akkor azt hiszem jó lesz más által kreált szoftvert dobni a telómra.
De igazából vagy agyoncsicsázottakat találtam, vagy nincs benne jóformán semmi, vagy épp tele van rakva minden felesleges szutyokkal.
Persze ezzel nem azokat akarom bántani, akik ezeket megcsinálják,mert biztosan nem kevés munka, és azért a köznek is felajánlják, csak hát nem lehet eltalálni hogy kinek mi kell.
Azt hiszem nem ártana kitanulnom a főzés fortélyait. :roll:
Kár hogy hülye vagyok hozzá :smartass:
zolo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: zolo »

Ezzel a telefon rázás témával kapcsolatban, az nem lehet, hogy vmi műszálas pulcsi vagy vmi volt rajtad és feltöltődött vmi és az csípett meg?
A telefon nehezen rázna sztem mivel műanyag! Max. a jack-nek a tövéhez értél hozzá. Ez csak egy lehetőség a hibára..
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
Peet_
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

zolo írta:Ezzel a telefon rázás témával kapcsolatban, az nem lehet, hogy vmi műszálas pulcsi vagy vmi volt rajtad és feltöltődött vmi és az csípett meg?
A telefon nehezen rázna sztem mivel műanyag! Max. a jack-nek a tövéhez értél hozzá. Ez csak egy lehetőség a hibára..
Ott ott, meg a távirányítónál, ott is a csatlakozó környékén.
Azért remélem megmaradok :D
zolo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: zolo »

Peet_ írta:
zolo írta:Ezzel a telefon rázás témával kapcsolatban, az nem lehet, hogy vmi műszálas pulcsi vagy vmi volt rajtad és feltöltődött vmi és az csípett meg?
S ott mindig ráz akárhányszor hozzáérsz, vagy csak néha? Mert akkor feltöltődésről lesz szó valószínű!
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
jandras
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jandras »

Peet_ írta: Azt hiszem nem ártana kitanulnom a főzés fortélyait. :roll:
Kár hogy hülye vagyok hozzá :smartass:
Ha gondolod szívesen segítek, Terminek is én segítettem a kezdésben... :yes:

Nézzetek be kb 20 perc múlva ide: Szenzáció várható!!! Na azért nem akkora, a progi még nincs kiadható állapotban, de ez is érdeklhet minden főzéssel foglalkozó embert. viewtopic.php?f=82&t=2316
Peet_
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

zolo írta:
Peet_ írta:
S ott mindig ráz akárhányszor hozzáérsz, vagy csak néha? Mert akkor feltöltődésről lesz szó valószínű!
Nos, miután megrázott, nem nagyon akartam odanyúlni...de majd erőt veszek magamon, és kiderítem :D
Válasz küldése

Vissza: “Modding”