Mik azok a feltöltési limitek, és miért van rájuk szükség?

Az oldallal és a fórummal kapcsolatos gyakori kérdések válaszai, leírásai.
Lezárt
Avatar
botond
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 6780
Csatlakozott: 2009-01-06 kedd 11:09:08
Készüléktípus: Huawei P20 Pro
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Veszprém
Has thanked: 25 times
Been thanked: 57 times
Kapcsolat:

Mik azok a feltöltési limitek, és miért van rájuk szükség?

Hozzászólás Szerző: botond »

A fogyóban lévő tárhely miatt feltöltési darabszám limit került bevezetésre.
A napi limitek attól függően változnak, hogy mekkora a rendelkezésre álló tárhely a szerveren. Alacsonyabb szabad tárhely esetén lejjebb kerülnek a limitek, míg több üres hely esetén feljebb állítjuk az értékeket.
Így feltöltések előtt célszerű a korábbi feltöltések takarítása, hogy nagyobb szabad tárhelyet érhessünk el.

Működés:
A feltöltési limitek az aktuális napra vonatkoznak, és nézetenként függetlenek egymástól, külön kerülnek szabályozásra és elbírálásra. Tehát ha például elfogyott az egyik nézetben a maradék feltöltés, akkor a többi nézetben még ettől függetlenül lehetséges a feltöltés a nézetekhez rendelt napi limiteknek megfelelően.
Ezzel a nézetek egyensúlyát is szabályozzuk, hogy arányosan kerüljenek fel a feltöltések a fontossági sorrendekben.

A feltöltési űrlapon az alábbi három sor jelentése a következő:
- Napi feltöltési limit: Ez mutatja az aktuálisan érvényben lévő limitet az adott nézetre. (összesített nézetben a limitek összegét írja ki)
- Mai feltöltéseid száma: Ez mutatja, hogy ma éjfél óta mennyit töltöttél fel az adott nézetbe (az összesített nézetben összesen)
- Mai feltöltési limited: Az előző kettő különbsége. Ez mutatja, hogy ma éjfélig még mennyit tölthetsz fel az adott nézetben. Vagy az összesítettben összesen.

A limitek mindig pontosan éjféltől indulnak, majd a következő éjfélkor ismét nullázódnak, valamint minden felhasználóra egyenlően vonatkoznak, így minden tag egyforma mennyiségű feltöltést tud feltölteni, függetlenül minden egyébtől.

Ezzel a limit rendszerrel próbáljuk határok között tartani a szabad tárhelyet a szerveren, valamint biztosítani minden tag számára az egyenlő feltöltés esélyeit.

Lezárt

Vissza: “Oldal”