Hiba az oldalban
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Hiba az oldalban
Ha bármilyen hibát észleltek az oldal bármelyik részén akkor azt tudjátok itt jelezni nekünk
- Potyi70
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hiba az oldalban
Szia!
Nem tudom, hogy ide kell-é írnom...
Szeretnék megköszönni egy privát üzenetet, de a levelem (elküldtem) a kimenő mappában heverészik és nincs az elküldött levelek mappájában semmi
Ez hiba, vagy így van rendjén és elment a címzettnek?
Köszi
Szeretnék megköszönni egy privát üzenetet, de a levelem (elküldtem) a kimenő mappában heverészik és nincs az elküldött levelek mappájában semmi

Köszi
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Akkor kerül az elküldöttbe, ha a címzett elolvasta.Potyi70 írta:Szia!
Szeretnék megköszönni egy privát üzenetet, de a levelem (elküldtem) a kimenő mappában heverészik és nincs az elküldött levelek mappájában semmi![]()
Köszi

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 800
- Been thanked: 1 time
Hello!
Miért van az, hogy állandóan kidob az oldal? Bejelentkezek rendesen, és egy-két kattintás után azt irja ki, hogy "Nincs jogosultságod"! Már kértem új jelszót is, de ezzel is ugyan az a helyzet!
Miért van az, hogy állandóan kidob az oldal? Bejelentkezek rendesen, és egy-két kattintás után azt irja ki, hogy "Nincs jogosultságod"! Már kértem új jelszót is, de ezzel is ugyan az a helyzet!
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Valószínű a sütik beállításaival van a gond.
A tűzfal vagy a böngésződ blokkolja a sütiket, ezeket kell engedélyezned.
A tűzfal vagy a böngésződ blokkolja a sütiket, ezeket kell engedélyezned.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Tesztnél ha hozzászólnék, a régi fórumba irányít, ami már nem működik. Ezt majd javítsatok át 

http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal 

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
ez eszembe sem jutott amikor csináltuk az új fórumot de javítom amint hazaérekBdany írta:Tesztnél ha hozzászólnék, a régi fórumba irányít, ami már nem működik. Ezt majd javítsatok át
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
- Been thanked: 0
Szió!
Ha az Operát használom, egyszerűen nem tudok belépni, mert bejelentkezés után, átlép a vissza a témákhoz oldalra egy pillanatig, majd újra a bejelentkező lapra ugrik. Más fórumokon ez a probléma nem jelentkezik. Viszont az Iexplorerrel simán be tudok jelentkezni.
Más: nem lehet valahogy megoldani, hogy meg lehessen határozni, ne csak tíz hozzászólás, hanem több, akár 50, vagy 100 hozzászólás legyen megjeleníthető egy lapon.
Köszike dusika
Ha az Operát használom, egyszerűen nem tudok belépni, mert bejelentkezés után, átlép a vissza a témákhoz oldalra egy pillanatig, majd újra a bejelentkező lapra ugrik. Más fórumokon ez a probléma nem jelentkezik. Viszont az Iexplorerrel simán be tudok jelentkezni.
Más: nem lehet valahogy megoldani, hogy meg lehessen határozni, ne csak tíz hozzászólás, hanem több, akár 50, vagy 100 hozzászólás legyen megjeleníthető egy lapon.
Köszike dusika
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Én firefoxot használok, semmi gond vele. Próbáld ki. Az oldalak száma nem állítható, de szerintem nem is sok értelme lenne.dusika írta:Szió!
Köszike dusika
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!