NOKIAPROGRAMOK 2.0
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- keleti tempo
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8510 16gb.+nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Re: NOKIAPROGRAMOK 2.0
Ugyanott van, mint a régin. Csak a fórum költözött más oldalra az üzenőfal nem. Tudtommalkeleti tempo írta:hol lesz az üzenöfal az uj oldalon??
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Lenne egy javaslatom:
Ha van lehetőség arra, hogy megkapjam az N82 topic második hozzászólását, a -hozzászólás szerkesztése lehetőségével- az elkövetkező kérdésekre való válaszokat oda is bekopipasztézom így a legfontosabb dolgok egyből látszanának és nem lenne annyi 'erről már volt szó' írás.
Vagy hülyeséget beszélek?
Ha van lehetőség arra, hogy megkapjam az N82 topic második hozzászólását, a -hozzászólás szerkesztése lehetőségével- az elkövetkező kérdésekre való válaszokat oda is bekopipasztézom így a legfontosabb dolgok egyből látszanának és nem lenne annyi 'erről már volt szó' írás.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Ennyire részletesen nem lehet beállítani a szerkesztést. Tehát, hogy az xy topik xy. hsz-ét tudd csak szerkeszteni. De ha gondolod gyűjtsd össze az infókat és valamelyik moderátor beteszi oda.MrAngelo írta:Lenne egy javaslatom:
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
panderson írta:Botond, azért az új fórum is be lesz építve a rendes portál főkeretébe?
Nem lesz beépítve. A főoldal nem válzozik, csak a fórum került ide külön.
Nuke portálrendszerbe csak az arra fejlesztett modulokat lehet betenni, ez különálló motor. Másrészt meg legalább itt nem lassítja a betöltődést a keretrendszer. Sokat számít.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Oké, nem értek hozzá, azért kérdeztem. Csak jó lett volna folyamatosan frissíteni, akkor nem kellene várni + az új dolgokat egyből beírhatnám én. De így majd elküldöm valamelyőtöknek ha már lesz sok infó. Addig is -a társaság nevében- várjuk a kérdéseket és persze a segítő válaszokat mindenkitől!
Most pedig kipróbálok egy-két új emoticont...
Hoppá, opera miniből nem működik a 'további emoticonok' hiába választók ki egyet, nem lép vissza a hsz-hez. A régi oldalon jó volt. 8)
De teljesen mindegy, ez legyen a legnagyobb baj!
Most pedig kipróbálok egy-két új emoticont...
Hoppá, opera miniből nem működik a 'további emoticonok' hiába választók ki egyet, nem lép vissza a hsz-hez. A régi oldalon jó volt. 8)
De teljesen mindegy, ez legyen a legnagyobb baj!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Nekem elküldöd privibe én szívesen bevágom az első hsz-be
Hááromig száámolok ééés mindenki csirke lesz hahaha egy keto három
Hááromig száámolok ééés mindenki csirke lesz hahaha egy keto három
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szerintem a letöltéseknél sokkal jobb volt a régi kereső, nagyon gyakran előfordul, hogy nem csak egy adott részben (pl cím vagy leírás) szeretnék keresni, valamint a mobilom is jobban csipázta a régit, ezzel gyakran kilép a böngészőből, nem tudom miért.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Igen, szerintem se lenne rossz, ha lenne egy plusz mező ami névre és leírásra is keresne de azt mondták, így marad. Én már megbékéltem vele, legfeljebb 2x keresek.daswalker írta:Szerintem a letöltéseknél sokkal jobb volt a régi kereső, nagyon gyakran előfordul, hogy nem csak egy adott részben (pl cím vagy leírás) szeretnék keresni, valamint a mobilom is jobban csipázta a régit, ezzel gyakran kilép a böngészőből, nem tudom miért.