Tisztelt Személyzet, Tisztelt Fórumozók!
Mélységesen felháborít ami ezen a fórumon folyik egyes moderátoroknál, moderálás címén... volt egy apróhirdetésem, és a feladás után pár nappal úgy alakult, hogy aktuális lett mégegy. De nem akartam feleslegesen új témát nyitni, ezért a korábbi hirdetésemhez fűztem egy kommentet, amiben leírtam az új hirdetés részleteit. Nemsokkal később egy ,,korrekt" moderátor kitörölte a hozzászólást, természetesen nem hagyott semmi üzenetet a hirdetésben, nem küldött üzenetet, hogy mi sértette a csőrét... én is voltam moderátor nem egy helyen, szerintem úgy a korrekt ha értesítjük a felhasználót, miben is hibázott. Ezek után ugyanazt a hsz-t megírtam újra és hozzáfűztem egy üzenetet a kedves moderátornak akiről nem tudtam ki az. Ez lejjebb látható a képen a levélváltásunkkal együtt. Ezek után NBK törölte a hirdetésem, figyelmeztetést adott és írt egy fenyegető levelet, amire én válaszoltam, erre kitiltott a fórumról... kérem az illetékeseket, járjanak el efelett a túlbuzgó moderátor felett, kérem vissza a régi azonosítómat és vonják felelősségre az illető moderátort, mert nem érzem jogosnak amit csinált... Nem volt korrekt!
Köszönettel vwpolo
Itt a levélváltás:
http://img842.imageshack.us/img842/3429/77682765.jpg