Hiba a letöltésben!
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xpressmusic
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Hiba a letöltésben!
Sziasztok
Köszi a reagálást és arra gondoltam. Bocsi hogy a másik fórumban is kérdeztem de nem igazából láttam hogy az üzenetem elment e. Viszont regisztráltként bejelentkezve nem engedi letölteni. Azért próbálkozom erősen vele
Még egyszer köszi a segítséget.
Köszi a reagálást és arra gondoltam. Bocsi hogy a másik fórumban is kérdeztem de nem igazából láttam hogy az üzenetem elment e. Viszont regisztráltként bejelentkezve nem engedi letölteni. Azért próbálkozom erősen vele
Még egyszer köszi a segítséget.
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
A sütiket kell engedélyezned, ilyenek miatt lehetséges az, hogy nem engedi. Tehát vagy a böngészőben, vagy a tűzfalban engedélyezned kell minden sütit, és akkor menni fog.
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Így nem elérhetőek már valóban a letöltések, csak akkor, ha már előtte jártál a letöltések aloldalon ugyanazzal a böngészővel.
Azért lett így átalakítva, hogy ne lopkodják a linkeket az oldalról.
Tehát ha be szeretnétek linkelni a letöltések közül valamit ide a fórumba, akkor ne magát a letöltést linkeljétek be, hanem a bővített nézetét. És akkor odaugrik, így megkapja a böngésző az azonosító sütit, és ekkor már letölthető a fájl.
Ha már jártál a letöltéseknél, akkor minden további nélkül letölthető így is, ellenkező esetben hibaüzenetet ír ki.
De átjavítom, hogy ne hibaüzenetet írjon ki, hanem magától átugrik a belinkelt letöltés bővített nézetébe.
Szerk:
Na, átjavítottam. Tehát akkor innentől ugyanúgy linkelhetőek a letöltések, és ha nincs azonosító süti, akkor a bővített nézetre ugrik, majd onnan letölthető.
Ha pedíg már jártál a letöltések oldalain előtte, akkor pedíg már van a böngésződben azonosító süti, így minden további nélkül elindul a letöltés egyből.
Tehát ez a védelem azért van, mert más oldalakon ha felhasználják a linkjeinket, akkor az további terhelést ad a szervernek, miközben nem a mi oldalunkon jár a látogató.
Íly módon kiküszöböljük, hogy tárhelynek használhassák a szervert más oldalak, mert ilyen esetekben átugrik erre az oldalra a látogató, ahol már letölthet, persze ha be van jelentkezve.
Azért lett így átalakítva, hogy ne lopkodják a linkeket az oldalról.
Tehát ha be szeretnétek linkelni a letöltések közül valamit ide a fórumba, akkor ne magát a letöltést linkeljétek be, hanem a bővített nézetét. És akkor odaugrik, így megkapja a böngésző az azonosító sütit, és ekkor már letölthető a fájl.
Ha már jártál a letöltéseknél, akkor minden további nélkül letölthető így is, ellenkező esetben hibaüzenetet ír ki.
De átjavítom, hogy ne hibaüzenetet írjon ki, hanem magától átugrik a belinkelt letöltés bővített nézetébe.
Szerk:
Na, átjavítottam. Tehát akkor innentől ugyanúgy linkelhetőek a letöltések, és ha nincs azonosító süti, akkor a bővített nézetre ugrik, majd onnan letölthető.
Ha pedíg már jártál a letöltések oldalain előtte, akkor pedíg már van a böngésződben azonosító süti, így minden további nélkül elindul a letöltés egyből.
Tehát ez a védelem azért van, mert más oldalakon ha felhasználják a linkjeinket, akkor az további terhelést ad a szervernek, miközben nem a mi oldalunkon jár a látogató.
Íly módon kiküszöböljük, hogy tárhelynek használhassák a szervert más oldalak, mert ilyen esetekben átugrik erre az oldalra a látogató, ahol már letölthet, persze ha be van jelentkezve.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ezt jó szájbarágósan leírtad.botond írta:Így nem elérhetőek már valóban a letöltések, csak akkor, ha már előtte jártál a letöltések aloldalon ugyanazzal a böngészővel...
Ez mindig is így volt, nem? Én még a régi fórumról is emlékszem ilyen hibára... Végülis mindegy.
így a legjobb, köszi.botond írta:Na, átjavítottam. Tehát akkor innentől ugyanúgy linkelhetőek a letöltések, és ha nincs azonosító süti, akkor a bővített nézetre ugrik, majd onnan letölthető...
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezt kb 2 hete csináltam meg, mert sok volt a terhelés az oldalon, illetve sokan próbálkoztak robot letöltő programokkal. Így került javításra a dolog.
Ez utóbbi pedíg tegnap lett javítva.
Ez utóbbi pedíg tegnap lett javítva.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Akkor is volt olyan régen is, hogy közvetlen linket nem lehetett megnyitni. Pedig régen nem kellett külön bejelentkezni a letöltésekhez. Ezek szerint az más miatt volt.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet azért mert a fórumra és a letöltésekhez is külön regisztráció szükséges. És itt belépsz akkor ott nem fogsz mert ott is be kell lépni. A régi fórum az egy regisztrációval volt a letöltésekkel.MrAngelo írta:Akkor is volt olyan régen is, hogy közvetlen linket nem lehetett megnyitni. Pedig régen nem kellett külön bejelentkezni a letöltésekhez. Ezek szerint az más miatt volt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Ööö... Mintha ugyanezt írtam volna.potter55 írta:Lehet azért mert a fórumra és a letöltésekhez is külön regisztráció szükséges. És itt belépsz akkor ott nem fogsz mert ott is be kell lépni. A régi fórum az egy regisztrációval volt a letöltésekkel.MrAngelo írta:Akkor is volt olyan régen is, hogy közvetlen linket nem lehetett megnyitni. Pedig régen nem kellett külön bejelentkezni a letöltésekhez. Ezek szerint az más miatt volt.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ja tényleg. Csak én kicsit bővebben írtam le.MrAngelo írta:Ööö... Mintha ugyanezt írtam volna.potter55 írta:Lehet azért mert a fórumra és a letöltésekhez is külön regisztráció szükséges. És itt belépsz akkor ott nem fogsz mert ott is be kell lépni. A régi fórum az egy regisztrációval volt a letöltésekkel.MrAngelo írta:Akkor is volt olyan régen is, hogy közvetlen linket nem lehetett megnyitni. Pedig régen nem kellett külön bejelentkezni a letöltésekhez. Ezek szerint az más miatt volt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.