Hiba az oldalban
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hiba az oldalban
Jó. Konkrét példa.
El van mentve a könyvjelzők közé a legfrissebb letöltések oldal. Mindig ezt nyitom meg.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1
Ezután mivel az Android érdekel, az aktuális nézetnél ezt ki kell választanom és átváltás. Sokkal kényelmesebb lenne ha eleve az Androidra vonatkozó legfrissebb feltöltéseket lehetne könyvjelzőnek elmenteni.
Az RSS szintén egy nézetben mutatja a kategóriákat.
Viszont más készülékekkel kapcsolatos programok érdektelenek. Itt is komfortosabb lenne ha kategóriánként lehetne a hírfolyamot használni.
Ez szerintem így már érthető.
El van mentve a könyvjelzők közé a legfrissebb letöltések oldal. Mindig ezt nyitom meg.
Ezután mivel az Android érdekel, az aktuális nézetnél ezt ki kell választanom és átváltás. Sokkal kényelmesebb lenne ha eleve az Androidra vonatkozó legfrissebb feltöltéseket lehetne könyvjelzőnek elmenteni.
Viszont más készülékekkel kapcsolatos programok érdektelenek. Itt is komfortosabb lenne ha kategóriánként lehetne a hírfolyamot használni.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nekem ha androidra van állítva, és megnyitom a linket, akkor az androidot mutatja. Ha Nokiára, akkor a Nokiát.dottore írta:Jó. Konkrét példa.
-
- Újonc
Igen. A cookie miatt. Ha viszont olyan melóhelyen dolgozol ahol ezek törlődnek, vagy biztonsági okokból te törlöd őket naponta és több géped van, akkor nem. Ezért javasoltam a direct linket. Elegánsabb.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Oh, így érthetődottore írta:Igen. A cookie miatt. Ha viszont olyan melóhelyen dolgozol ahol ezek törlődnek, vagy biztonsági okokból te törlöd őket naponta és több géped van, akkor nem. Ezért javasoltam a direct linket. Elegánsabb.
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Igen, ezért nem értettem.
Viszont a linkes megoldás nem kivitelezhető a nézetek váltogatására, mert más módszerrel történik a váltás, valamint utána sütiben kerül tárolásra, hogy ki melyikben van éppen.
Viszont a linkes megoldás nem kivitelezhető a nézetek váltogatására, mert más módszerrel történik a váltás, valamint utána sütiben kerül tárolásra, hogy ki melyikben van éppen.
-
- Újonc
Értem. Ha az RSS megoldható lenne kategóriánként az is jó megoldás, már annak aki ebben nézi a tartalmat.
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Az megoldható természetesen.
Már van működő RSS, ami a facebookra tolja ki a letöltéseket, így azt csak le kell majd másolnom, és átállítanom.
A napokban megcsinálom.
Már van működő RSS, ami a facebookra tolja ki a letöltéseket, így azt csak le kell majd másolnom, és átállítanom.
A napokban megcsinálom.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
HA NETÁN VALAKINEK NEM JÓL MUTATJA A PONTOS IDŐT A FÓRUM, AKKOR A KÖVETKEZŐT KELL TENNI:
Felhasználói vezérlőpult Fórum beállítások Nyári időszámítás érvényben válaszd ki a NEM-et!
(Ezt az óra átállításoknál általában meg kell csinálni.)
Felhasználói vezérlőpult Fórum beállítások Nyári időszámítás érvényben válaszd ki a NEM-et!
(Ezt az óra átállításoknál általában meg kell csinálni.)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 10 times
Az "X-plore" topikba belépve jelez az Avast, hogy a myphotoupload.extra.hu/files/...png trójai, blokkol 9 db-ot.