Hiba az oldalban
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hiba az oldalban
Helló!
Remélem jó helyre írok...
Nem tudok belépni az oldalra. A fórumba be tudok minden további nélkül, de ha mondjuk le szeretnék tölteni valami programot, kidob, hogy lépjek be. A felhasználónév és a jelszó biztos hogy jó, a firefox megjegyezte (meg én is , de nem fogadja el, szól, hogy regisztráljak. Mi ilyenkor a teendő?
Nem tudok belépni az oldalra. A fórumba be tudok minden további nélkül, de ha mondjuk le szeretnék tölteni valami programot, kidob, hogy lépjek be. A felhasználónév és a jelszó biztos hogy jó, a firefox megjegyezte (meg én is , de nem fogadja el, szól, hogy regisztráljak. Mi ilyenkor a teendő?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az oldalra is külön regisztráltál? Mert a fórum rész és az oldal különvált kicsivel több mint egy éve.jkoplev írta:Helló!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Igen, eddig normálisan tudtam garázdálkodni mindenhol, töltögetni, satöbbi. De most nem akar beengedni.potter55 írta:Az oldalra is külön regisztráltál? Mert a fórum rész és az oldal különvált kicsivel több mint egy éve.jkoplev írta:Helló!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nemrég én is így jártam csak annyi a változás hogy én Operával és a fórum nem akart beengedni. Az a fura hogy IE simán beengedett tehát elősször nézd meg te is azzal az tutira fentvan a gépedenjkoplev írta:Töröltem, de nem segítettstrust írta:Töröld a sütiket
Ha az beenged akkor vagy tegyél fel egy frissebb Firefox-ot ha azzal is baj van akkor nagyon max töröld le és tedd fel újra. Nálam a 9.xx es operával volt a gond felfrissítettem 10.xx esre de azzal is csinálta aztán töröltem vissza a 9.xx és jó lett
-
- 1. szint
Lévén hogy én Linux user vagyok, egy kissé körülményes IE-vel bögészni. A Firefox nálam 3.5-ös, a legfrissebb Chrome-al és Operával megnéztem, azokkal sem enged be Fogalmam sincs, mi lehet a baja, de szerintem nem a böngésző.Segal írta:nemrég én is így jártam csak annyi a változás hogy én Operával és a fórum nem akart beengedni. Az a fura hogy IE simán beengedett tehát elősször nézd meg te is azzal az tutira fentvan a gépedenjkoplev írta:Töröltem, de nem segítettstrust írta:Töröld a sütiket
Ha az beenged akkor vagy tegyél fel egy frissebb Firefox-ot ha azzal is baj van akkor nagyon max töröld le és tedd fel újra. Nálam a 9.xx es operával volt a gond felfrissítettem 10.xx esre de azzal is csinálta aztán töröltem vissza a 9.xx és jó lett
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
szólok Botondnak, hogy olvassa el amit írtál, megnézi, mi a helyzet.jkoplev írta:Lévén hogy én Linux user vagyok, egy kissé körülményes IE-vel bögészni. A Firefox nálam 3.5-ös, a legfrissebb Chrome-al és Operával megnéztem, azokkal sem enged be Fogalmam sincs, mi lehet a baja, de szerintem nem a böngésző.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
Azt megköszönnémmoco írta:szólok Botondnak, hogy olvassa el amit írtál, megnézi, mi a helyzet.jkoplev írta:Lévén hogy én Linux user vagyok, egy kissé körülményes IE-vel bögészni. A Firefox nálam 3.5-ös, a legfrissebb Chrome-al és Operával megnéztem, azokkal sem enged be Fogalmam sincs, mi lehet a baja, de szerintem nem a böngésző.