És lásd...!
Kár érte.....jóarc volt
Nem lehetne valamilyen formában feltenni valahova, vagy milyen mennyiséget jelent egy ilyen...?Segal írta:nem elérhető le lett cserélve a régi fórum erre több napja másról sem szólt a nokiaprogramok 2 témanyakazoltan írta:1x csak eltünt minden,hol találom a régi forum tartalmat?
Segítsetek légyszi
nem te vagy az első és hidd el a kezdetek óta javult a helyzet, de tény és való van még mit tanulnom ezen a téren a vessző mindig is a gyengém volt sajna ez vanrev írta:Hali.
Nem kötekedni akarok, de senkit sem zavarnak a hírek és a cikkek nyelvtani részei? Mint mondtam, nem kötekedésnek szánom, de ha van valami nagyobb lélegzetvételű tervetek az oldallal, meg ahogy látom lesz webshop is, annyit megtehetnétek, hogy odafigyeltek a helyesírásra - tisztelet a kivételnek.
Nem mindig figyeltem a cikk írójának a nevét, de az elmúlt néhány cikk és hír Segal-tól valami borzadály. Pont, vessző stb. Általános iskola nem is olyan sokadik osztály.
Idézet egy friss hírből:
''A Nokia alatti logoból viszont kiderül hogy amerikának készül a telefon ezért mi nem fogunk belőle kapni. Ez azért szívás ha mi kapunk azt megkapják az USA-ba is igaz késéssel mi meg nem szoktuk megkapni a nekik készült telefonokat. /Mondjuk ez pont nem hiányzik:D/''
Egy ilyen hangvételű, és helyesírású szöveg nem állja meg a helyét még egy fórumon sem, nemhogy egy nagyobb oldal kezdőlapján hírként. Nem azt mondom, hogy monnyonle, csak nem büntetendő, ha valaki ránézne a nyers szövegre korrektorkodni, vagy Segal kicsit belelapozna a felsős nyelvtankönyvekbe.
Mint mondtam, nem akarok rosszat, sem pedig kötekedni, mert az oldal az jó, sok hasznos dolog van fent. Csak gondoltam megosztom a véleményemet, mert nagyon szúrja a szememet az első nap óta.
Sok sikert a továbbiakban, a helyesírásra meg figyeljetek oda amennyire tudtok!
rev
Salmi írta:Gyenge a vessződ? Ejhaj, kolléga, milyen infókat osztasz meg itt velünk... ?
most lebuktamSalmi írta:Gyenge a vessződ? Ejhaj, kolléga, milyen infókat osztasz meg itt velünk... ?
köszisutyika írta:Salmi írta:Gyenge a vessződ? Ejhaj, kolléga, milyen infókat osztasz meg itt velünk... ?
Viszont maxi-respect a nyugodt,toleráns válaszért,amivel a felvetett problémát kezelte!