Ne azt a keresőt használd. Balra lent, a modulokban van a letöltések keresője.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1
Itt szűrhetsz készülékre, címre, stb, stb.
Hiba a letöltésben!
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Hiba a letöltésben!
Sziasztok.
Miért van az hogy feltesznek valami jót és én próbálom letölteni de nem tudom mert azt írja ki a telom hogy tanúsítvány hiba? Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi.
Miért van az hogy feltesznek valami jót és én próbálom letölteni de nem tudom mert azt írja ki a telom hogy tanúsítvány hiba? Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi.
- These users thanked the author olizozo for the post:
- Crewattaity (2012-01-22 vas. 18:46:17)
- Rating: 2.63%
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szignózni kell a letöltött fájlt.Itt találsz róla leírást.olizozo írta:Sziasztok.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5320
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mi lehet az oka annak,hogy be vagyok lépve és mikor átmegyek a letöltések oldalra kidob és nem enged letölteni.És a letöltés oldalon nem fogadja el sem a felhasználónevem sem a jelszót tehát ott nem tudok belépni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
csutak1:
Mert oda is külön már regisztrálni. Lehet ugyanaz a jelszó és felhasználónév mint itt a fórumon.
Mert oda is külön már regisztrálni. Lehet ugyanaz a jelszó és felhasználónév mint itt a fórumon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.