Mindenféle összehasonlítást és véleményt kéretik ebbe a topikba írni vagy linkelni!
Nagyon olyan szaga (képe) van, mintha az iPhone-on max beállításokkal, N8-on pedig minimálon nyomták volna a videót.istnag írta:Iphone4 VS N8 videó összehasonlítás...katt
Nem nagyon értem ezt a videót szerintem nem ugyanazokat a beállításokat használták
És akkor ehhez jön még a képek összehasolítása:fonix232 írta:Nagyon olyan szaga (képe) van, mintha az iPhone-on max beállításokkal, N8-on pedig minimálon nyomták volna a videót.istnag írta:Iphone4 VS N8 videó összehasonlítás...katt
Nem nagyon értem ezt a videót szerintem nem ugyanazokat a beállításokat használták
Azért itt vannak dolgok leírva, érdekesen...Dominik írta:igen,lehet,hogy az engadget az iPhone 4 felé hajlik. Eddig igazi Nokia fan voltam én is és a mai napig nagyon szeretem a Nokiát....viszont most megcsaltam őt, az N8 helyett iPhone 4-et használok és én magam is meglepődtem,hogy milyen nagyszerű,gyönyörű videókat és képeket lehet vele készíteni,szóval nem hiszem,hogy akkora "csalás" lenne ez a videóösszehasonlítás.
Frankó, ha csak 1-2 hibája lesz az N8-nak, akkor is jobban megéri, mivel 100-el olcsóbb leszMacika írta:Azért itt vannak dolgok leírva, érdekesen...Dominik írta:igen,lehet,hogy az engadget az iPhone 4 felé hajlik. Eddig igazi Nokia fan voltam én is és a mai napig nagyon szeretem a Nokiát....viszont most megcsaltam őt, az N8 helyett iPhone 4-et használok és én magam is meglepődtem,hogy milyen nagyszerű,gyönyörű videókat és képeket lehet vele készíteni,szóval nem hiszem,hogy akkora "csalás" lenne ez a videóösszehasonlítás.
A videóban tuti hogy valami edit van, ha más nem, egy pár szűrő az N8 felületenMrAngelo írta:No comment. Steve Jobs 'tartsd másképp' mondata után nem vártam mást a kedves DRÁGA álmától...![]()
A videóról meg annyit, hogy nem is tudom hogy képzelték, hogy két HD-re képes telefonról 360p-s összehasonlító videót tesznek fel. Mégha nem is a telefonon állították át a videó minőségét, azt valahogy konvertálni kellett és ott meg elég egy aprócska 'beállítás-átpöccintés' és máris a rosszabb lesz a jobb. Vagy fordítva...A színekkel már nehezebb variálni viszont tudtommal a London-busz inkább piros mint ciklámen...
Az előbb linkelt tesztben (allaboutsymbian) is van videó, fényévekkel jobb az, mint az összehasonlításban. Nálam ezzel kiütötte magát az Engadget. Eddig is iPhone párti volt, de ez azért csúnya húzás....fonix232 írta:A videóban tuti hogy valami edit van, ha más nem, egy pár szűrő az N8 felületenMrAngelo írta:No comment. Steve Jobs 'tartsd másképp' mondata után nem vártam mást a kedves DRÁGA álmától...![]()
A videóról meg annyit, hogy nem is tudom hogy képzelték, hogy két HD-re képes telefonról 360p-s összehasonlító videót tesznek fel. Mégha nem is a telefonon állították át a videó minőségét, azt valahogy konvertálni kellett és ott meg elég egy aprócska 'beállítás-átpöccintés' és máris a rosszabb lesz a jobb. Vagy fordítva...A színekkel már nehezebb variálni viszont tudtommal a London-busz inkább piros mint ciklámen...
Ha megnézed a többi N8-al készült videót (van pár fent youtube-on, 3-4db, HD felbontásban) akkor látod majd a különbséget.