Nokia N8 vs iPhone 4

Kötetlen csevegések témái

Melyiket választanád?

Nokia N8
111
72%
iPhone 4
44
28%

Szavazatok száma: 155

luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Nokia N8 vs iPhone 4

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Kép

Mindenféle összehasonlítást és véleményt kéretik ebbe a topikba írni vagy linkelni!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

istnag írta:Iphone4 VS N8 videó összehasonlítás...katt

Nem nagyon értem ezt a videót szerintem nem ugyanazokat a beállításokat használták :hmm2:
Nagyon olyan szaga (képe) van, mintha az iPhone-on max beállításokkal, N8-on pedig minimálon nyomták volna a videót.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

fonix232 írta:
istnag írta:Iphone4 VS N8 videó összehasonlítás...katt

Nem nagyon értem ezt a videót szerintem nem ugyanazokat a beállításokat használták :hmm2:
Nagyon olyan szaga (képe) van, mintha az iPhone-on max beállításokkal, N8-on pedig minimálon nyomták volna a videót.
És akkor ehhez jön még a képek összehasolítása:
http://www.engadget.com/2010/09/30/noki ... -showdown/

Itt is vannak érdekes képek, olyan mintha direkt úgy fényképeztek volna, hogy jobb legyen az iphone :roll:
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

vagy csak ti féltek beismerni hogy az N8 valójában nagyon trágya. Na mindegy holnap személyesen megyek londonba és megnézem a tutit.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Dominik
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Dominik »

igen,lehet,hogy az engadget az iPhone 4 felé hajlik. Eddig igazi Nokia fan voltam én is és a mai napig nagyon szeretem a Nokiát....viszont most megcsaltam őt, az N8 helyett iPhone 4-et használok és én magam is meglepődtem,hogy milyen nagyszerű,gyönyörű videókat és képeket lehet vele készíteni,szóval nem hiszem,hogy akkora "csalás" lenne ez a videóösszehasonlítás. :)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Dominik írta:igen,lehet,hogy az engadget az iPhone 4 felé hajlik. Eddig igazi Nokia fan voltam én is és a mai napig nagyon szeretem a Nokiát....viszont most megcsaltam őt, az N8 helyett iPhone 4-et használok és én magam is meglepődtem,hogy milyen nagyszerű,gyönyörű videókat és képeket lehet vele készíteni,szóval nem hiszem,hogy akkora "csalás" lenne ez a videóösszehasonlítás. :)
Azért itt vannak dolgok leírva, érdekesen...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Macika írta:
Dominik írta:igen,lehet,hogy az engadget az iPhone 4 felé hajlik. Eddig igazi Nokia fan voltam én is és a mai napig nagyon szeretem a Nokiát....viszont most megcsaltam őt, az N8 helyett iPhone 4-et használok és én magam is meglepődtem,hogy milyen nagyszerű,gyönyörű videókat és képeket lehet vele készíteni,szóval nem hiszem,hogy akkora "csalás" lenne ez a videóösszehasonlítás. :)
Azért itt vannak dolgok leírva, érdekesen...
Frankó, ha csak 1-2 hibája lesz az N8-nak, akkor is jobban megéri, mivel 100-el olcsóbb lesz :D
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

No comment. Steve Jobs 'tartsd másképp' mondata után nem vártam mást a kedves DRÁGA álmától... :whistle:
A videóról meg annyit, hogy nem is tudom hogy képzelték, hogy két HD-re képes telefonról 360p-s összehasonlító videót tesznek fel. Mégha nem is a telefonon állították át a videó minőségét, azt valahogy konvertálni kellett és ott meg elég egy aprócska 'beállítás-átpöccintés' és máris a rosszabb lesz a jobb. Vagy fordítva... :mrgreen: A színekkel már nehezebb variálni viszont tudtommal a London-busz inkább piros mint ciklámen... ;)
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

MrAngelo írta:No comment. Steve Jobs 'tartsd másképp' mondata után nem vártam mást a kedves DRÁGA álmától... :whistle:
A videóról meg annyit, hogy nem is tudom hogy képzelték, hogy két HD-re képes telefonról 360p-s összehasonlító videót tesznek fel. Mégha nem is a telefonon állították át a videó minőségét, azt valahogy konvertálni kellett és ott meg elég egy aprócska 'beállítás-átpöccintés' és máris a rosszabb lesz a jobb. Vagy fordítva... :mrgreen: A színekkel már nehezebb variálni viszont tudtommal a London-busz inkább piros mint ciklámen... ;)
A videóban tuti hogy valami edit van, ha más nem, egy pár szűrő az N8 felületen :D
Ha megnézed a többi N8-al készült videót (van pár fent youtube-on, 3-4db, HD felbontásban) akkor látod majd a különbséget.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

fonix232 írta:
MrAngelo írta:No comment. Steve Jobs 'tartsd másképp' mondata után nem vártam mást a kedves DRÁGA álmától... :whistle:
A videóban tuti hogy valami edit van, ha más nem, egy pár szűrő az N8 felületen :D
Ha megnézed a többi N8-al készült videót (van pár fent youtube-on, 3-4db, HD felbontásban) akkor látod majd a különbséget.
Az előbb linkelt tesztben (allaboutsymbian) is van videó, fényévekkel jobb az, mint az összehasonlításban. Nálam ezzel kiütötte magát az Engadget. Eddig is iPhone párti volt, de ez azért csúnya húzás.... :sly:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”