pinkarga írta:Sziasztok!
Végigolvastam az egész topikot, s úgy éresztem, hozzá kell szólnom.
Igaz, én is iphone4 tulaj lettem Samsung OMNIA1 után, de ezt 4hónapos, napi minimum 3-4 órás kutató munka előzte meg.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy ami nekem kell, azt 2 készülék elégíti ki:
Nokia N900, amiről sajnos elég közeli tapasztalatom volt a silány minőségéről (a vadi új telefonbol az üzletben kihullott az USB, a csere készülék meg nem töltött), egyébként ő Mameo linuxot futtat, ment volna vele minden cuccom, de amikor 2 nekifutásból 2 BAGATEL HIBÁS volt a bontatlan készülék, teszem hozzá, hogy Nokia márkakereskedésben, elment a Nokiától a kedvem. Amúgy az "ifon=ficsur, ifon=villogás" kijelentésekkel egyet értek, de:
Ugyan JB-vel, mennek rajta a cuccaim, amiből élek (gcc, c++, php, apache, stb), úgyhogy ezért választottam. Nem villogok vele, utcán, bkv-n csak szükségből veszem elő, s visszatermelte már az árát.
S még valami: tegnap néztem, N900 még mindig 180.000 Ft, ilyen hardver bugokkal, ehhez hasonlítva az ip4 összes idegesítő, de megkerűlhető dolgait, s a 200.000ft-s árát...
De ez nem fika, én szükségből vettem, nem janizni. Akinek meg nem munkaeszköz, az megveheti janizni, sajna átlag magyar felhasználónak másra nem kell. Ha nem lenne szükségem bárhol, bármikor a fent leírt cuccokra, nem vettem volna meg, maradtam volna az OMNIÁNÁL.
Azért az n900-al kapcsolatban el vagy tévedve egy kicsit! Ja hol 180.000ft?
http://www.kirakat.hu/mobiltelefon/nokia_n900/