Nokia N8 vs iPhone 4

Kötetlen csevegések témái

Melyiket választanád?

Nokia N8
111
72%
iPhone 4
44
28%

Szavazatok száma: 155

denttech
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N8 vs iPhone 4

Hozzászólás Szerző: denttech »

pinkarga írta:Sziasztok!
Végigolvastam az egész topikot, s úgy éresztem, hozzá kell szólnom.
Igaz, én is iphone4 tulaj lettem Samsung OMNIA1 után, de ezt 4hónapos, napi minimum 3-4 órás kutató munka előzte meg.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy ami nekem kell, azt 2 készülék elégíti ki:
Nokia N900, amiről sajnos elég közeli tapasztalatom volt a silány minőségéről (a vadi új telefonbol az üzletben kihullott az USB, a csere készülék meg nem töltött), egyébként ő Mameo linuxot futtat, ment volna vele minden cuccom, de amikor 2 nekifutásból 2 BAGATEL HIBÁS volt a bontatlan készülék, teszem hozzá, hogy Nokia márkakereskedésben, elment a Nokiától a kedvem. Amúgy az "ifon=ficsur, ifon=villogás" kijelentésekkel egyet értek, de:
Ugyan JB-vel, mennek rajta a cuccaim, amiből élek (gcc, c++, php, apache, stb), úgyhogy ezért választottam. Nem villogok vele, utcán, bkv-n csak szükségből veszem elő, s visszatermelte már az árát.
S még valami: tegnap néztem, N900 még mindig 180.000 Ft, ilyen hardver bugokkal, ehhez hasonlítva az ip4 összes idegesítő, de megkerűlhető dolgait, s a 200.000ft-s árát...
De ez nem fika, én szükségből vettem, nem janizni. Akinek meg nem munkaeszköz, az megveheti janizni, sajna átlag magyar felhasználónak másra nem kell. Ha nem lenne szükségem bárhol, bármikor a fent leírt cuccokra, nem vettem volna meg, maradtam volna az OMNIÁNÁL.

Azért az n900-al kapcsolatban el vagy tévedve egy kicsit! Ja hol 180.000ft?
http://www.kirakat.hu/mobiltelefon/nokia_n900/
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

denttech írta:
Igaz, én is iphone4 tulaj lettem Samsung OMNIA1 után, de ezt 4hónapos, napi minimum 3-4 órás kutató munka előzte meg.
Nokia N900, amiről sajnos elég közeli tapasztalatom volt a silány minőségéről (a vadi új telefonbol az üzletben kihullott az USB, a csere készülék meg nem töltött), egyébként ő Mameo linuxot futtat, ment volna vele minden cuccom, de amikor 2 nekifutásból 2 BAGATEL HIBÁS volt a bontatlan készülék, teszem hozzá, hogy Nokia márkakereskedésben, elment a Nokiától a kedvem. Amúgy az "ifon=ficsur, ifon=villogás" kijelentésekkel egyet értek, de:
Ugyan JB-vel, mennek rajta a cuccaim, amiből élek (gcc, c++, php, apache, stb), úgyhogy ezért választottam. Nem villogok vele, utcán, bkv-n csak szükségből veszem elő, s visszatermelte már az árát.
S még valami: tegnap néztem, N900 még mindig 180.000 Ft, ilyen hardver bugokkal, ehhez hasonlítva az ip4 összes idegesítő, de megkerűlhető dolgait, s a 200.000ft-s árát...
De ez nem fika, én szükségből vettem, nem janizni. Akinek meg nem munkaeszköz, az megveheti janizni, sajna átlag magyar felhasználónak másra nem kell. Ha nem lenne szükségem bárhol, bármikor a fent leírt cuccokra, nem vettem volna meg, maradtam volna az OMNIÁNÁL.

Azért még a 90k is sok érte, jó, a procija egész a helyén van meg minden, de azért ennyiért már egy Desire-t lehet venni, vagy hűséggel Desire HD-t (ami azért egy picit jobban ott van).
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
denttech
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: denttech »

fonix232 írta:
denttech írta:

Azért még a 90k is sok érte, jó, a procija egész a helyén van meg minden, de azért ennyiért már egy Desire-t lehet venni, vagy hűséggel Desire HD-t (ami azért egy picit jobban ott van).

Én nem cserélném le, már nagyon összenőttünk :D , különben használtan már elég barátságos áron lehet hozzájutni...sajnos, én még 150ért vettem és ha most elakarnám adni... :confused2:
realbalu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Salaxy S
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: realbalu »

Köszi a hsz-t!

De a vaku az sötétebb helységben jól jön, ott amúgy sem a minőség a lényeg.
A Galaxyról még 3 kérdés:
külső hdd-t kezeli e közvetlen? (pl nokia)
tv vevő van e rajta? (pl nokia)
ill nokia mellet még 1 pozitívum, az az, h a gyári hangszóró erősebb zenét tud és szebben, mint a samsung, én rákötném azt is a h/k erősítőmre.
Köszi,
B.
3310 -> 3410 -> 3650 -> 6630 -> N95 8Gb -> SGS :))
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Csak felhívom a figyelmet, hogy ez a topik a Nokia N8 vs iPhone 4-ről szól. Nem másról. További beszélgetések ügyében vagy az aktuális topikot, vagy az off topikot vegyétek célba. Köszönöm!
Az offok szigorúan törölve lesznek!!!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”