Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Segal »

moco írta:Már nem tudom hányadik találgatás a GS III-ról
http://www.gsmarena.com/new_galaxy_s_ii ... um=twitter
A rajz hülyeség de mivel itt is május 22 van ezért valószínűleg tényleg az lesz az időpont. Mindenesetre a Samu kiküldhetné már a sajtónak a hivatalos meghívót mert akkor egyértelművé válna de az aljasok inkább még kiélvezik hogy 2 naponta valami pletyka lát napvilágot és fent van tartva a hype...
moco írta:
rydair írta:Remélem tényleg nem ez lesz, mert ez nekem nem tetszik :D
Ha lehetne tudni valami róla, és ha fehér lesz, kb ilyen, előről ilyen én is előrendelném :D
Már csak az árára leszek kíváncsi mert ilyen 180-200-at azért akkor sem adnék érte, annyi újdonságot biztosan nem hoz.
Na igen, az nekem is bejönne, de állati nagy már.
Legyen csak minél nagyobb :taps1: Én most megpróbálom ugyis megállni hogy kb 2 hónapig ne vegyem meg ha megjelenik 2 okból is egyrészt hogy essen az ára picit másrészt meg hátha bejelentik a NOTE utódot addig mert ha az is jönne picit kompaktabb méretbe esetleg picit mégnagyobb kijelzővel és GS3 tudással akkor nem lenne kérdéses hogy melyiket vegyem még akkor sem ha ősz végéig várni kéne rá... :lol:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Részlet egy hazai HTC One X tesztből
Kép

Az 1001 lóerős Bugatti Veyron csak 12 percig képes maximális sebességgel száguldani. Utána pedig kifogy a tankja. Körülbelül ugyanez a helyzet a HTC One X-szel is: iszonyatos erejű motort pakoltak bele, ami viszont olyan sokat fogyaszt, hogy a telefon megvásárlását követően a 220 V-os fali csatlakozó lesz a legjobb barátunk. Az Nvidia által fejlesztett Tegra 3 chipset négy darab processzormagot vonultat fel, melyek 1,5 GHz-es órajelen ketyegnek - teljesítménye egészen elképesztő, még akkor is, ha az Apple alaposan belerugott az új iPad bejelentésekor. Az Nvidia egyébként egy ötödik úgynevezett low-power magról is gondoskodott, mely akkor működik, amikor teljesen alap feature-öket használunk csak, így csökkentve a fogyasztást. Ez a csökkentés viszont sajnos nem igazán sikerült, "köszönhetően" a hatalmas fogyasztású kijelzőnek. Első nap a töltőről reggel 8-kor lehúzott készülék akksija délután 2-kor 15 százalékon állt, második nap pedig 20 százalékon. Ez így sajnos nagyon-nagyon karcsú, és hozzáteszem, hogy nem folyamatos Full HD videólejátszással és 3D játékkal fárasztottam le ilyen gyorsan az egyébként 1800 mAh kapacitású akksit. Szerintem simán járható út lett volna, ha 1-2 milliméterrel vastagabb kasztniba mondjuk egy 2200 mAh-s akkumulátort tett volna bele a HTC. Bár az igazi üdvösséghez vélhetően még ez is kevés lett volna. És még egy apróság: a One X érezhetően melegszik, pár perc használat után a hátlapon a márkajelzés feletti rész hőmérséklete alaposan megemelkedik.

Forrás: http://www.mobilport.hu/tesztek/2012040 ... tositekot/

Szóval hogy is mondjam nem túl biztató a helyzet és most nem csak erre a telefonra értve hanem úgy általánosságba. Valamit sürgősen ki kéne találni mert azért ez így mégsem maradhat hogy van egy erős vasunk aminek csak a fő funkcióját nem tudjuk használni a mobilitást...
These users thanked the author Segal for the post:
moco (2012-04-07 szomb. 06:30:48)
Rating: 2.63%
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Tiszta hülyék ezek bameg....
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Felbukkantak az első kémfotók a 41 megapixeles Nokia WP-s változatáról. Persze műszaki adatokkal.
Itt nézhető meg.
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Segal írta:Felbukkantak az első kémfotók a 41 megapixeles Nokia WP-s változatáról. Persze műszaki adatokkal.
Itt nézhető meg.
nem baj, ha nem tetszik, ugye?? :confused2: :D
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Hölgyeim és Uraim nagyon úgy néz ki (szerintem 100%) hogy meglett a várva várt nap amikor bejelentik az SGS3-at.
Eléggé hivatalosnak néz ki a kép és rajta a várva várt dátum Május 3.
Kép
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Kép Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Ez akkora kamu hogy még betallózni is kár volt. Nézzétek meg a kitakart menü részt meg a hangszorót mindkettő ferde. Ennyire igénytelen képet már rég láttam. A lényeg picit több mint 2 hét és minden kiderül addig legyünk türelemmel.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Segal írta:
Ez akkora kamu hogy még betallózni is kár volt. Nézzétek meg a kitakart menü részt meg a hangszorót mindkettő ferde. Ennyire igénytelen képet már rég láttam. A lényeg picit több mint 2 hét és minden kiderül addig legyünk türelemmel.
De olyan izgi :D :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”