Nokia N8 vs iPhone 4
- Damage401
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8 vs iPhone 4
Szia dominik!
Senkit nem szeretnék megbántani, de látom megvagy elégedve az IP4 el. Csak egyetlen -egy kérdésem lenne, hogy azok a játékok amin a ferrári sebességű 800mhz cortexen megy, azokat megvásároltad vagy sajnos kellett JailBreak egy garivesztéssel? (tudom hogy shs meg visszatesszük az eredetit azt nem veszik észre, csak az a baj mint anno volt nálam 2 hónappal ezelőtt hogy azt se tudtam mi az a Jailbreak és ha az nem lenne elég szűk lenne a szolgáltatás. Hisz Apple Store sajna Magyarországon nuku, illetve van annyi pénzed hogy folyamatosan 2000-3000Ft kiadj egy appért?
(De viszont örülök neki hogy legalább neked megfelel az Alma világa)
OFF vége!
köszönöm.
Senkit nem szeretnék megbántani, de látom megvagy elégedve az IP4 el. Csak egyetlen -egy kérdésem lenne, hogy azok a játékok amin a ferrári sebességű 800mhz cortexen megy, azokat megvásároltad vagy sajnos kellett JailBreak egy garivesztéssel? (tudom hogy shs meg visszatesszük az eredetit azt nem veszik észre, csak az a baj mint anno volt nálam 2 hónappal ezelőtt hogy azt se tudtam mi az a Jailbreak és ha az nem lenne elég szűk lenne a szolgáltatás. Hisz Apple Store sajna Magyarországon nuku, illetve van annyi pénzed hogy folyamatosan 2000-3000Ft kiadj egy appért?
OFF vége!
köszönöm.
Telefon History:
Siemens MC60->Sony Ericcson K300i -> Sony Ericcson K750i -> Sony Ericcson C902i -> HTC Desire ->Nokia C7
Siemens MC60->Sony Ericcson K300i -> Sony Ericcson K750i -> Sony Ericcson C902i -> HTC Desire ->Nokia C7
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
- Been thanked: 44 times
Igazad van, sil3nt rossz árat mondott, ugyanis nem 270e hanem 470...Dominik írta:Te Jó Isten....Te milyen 270.000 ft-ról beszélsz???? ez nevetséges...és ha harapva van az alma ha egész az alma már bocsi,de ne hasonlítsuk már össze szegény N8-at a mobilok Ferrárijával: az iPhone 4-gyel...ilyen baromságokat csak az mond,aki soha nem tartott a kezében iPhone 4-et....mert én bizony tartottam már..sőt mitöbb azt használok több mint 2 hete, és bizony azok a játékok,amik rajta futnak bizony minden készüléket magasan messziről maga mögé utasít....ja és akkor nem beszéltem az internetről...hát nem tudom,hogy olvastátok-e a mobilarena tesztjét,de egyértelműen leírja,hogy rohadt vacak a böngésző,de ezt lehetett is látni a videókon is.... egy csúcskészüléket egy ilyen szégyen böngészővel a felső kategóriában 2010-ben kiadni....tényleg szánalmas...és a szoftverében ha kevéssé is,de vannak bugok sajnos még ilyen nagy késések után is. A facebook integrációja sem sikerült olyan jól,pedig reménykedtem,hogy jó lesz benne ez a funkció,mert én is N8-at akartam venni...dehát úgy akadozott az eddig megjelent összes videón a Facebook klines,hogy tényleg rettentően idegesítő volt...na de persze millió jó tulajdonsága van az N8-nak természetesen, és őszintén szólva egy kicsit sajnálom én is a testreszabhatóságot, viszont a szó szerint tökéletes,BUGMENTES, gördülékeny szoftver az erőteljes hardverrel és szolgáltatáskínálattal egy olyan együttest alkot,ami tényleg kifogástalan...de persze világmegváltü telefont még egyik gyártó sem talált föl,és nem is igazán fog szerintem...bár ki tudja..Sil3nt írta:Blade, Potter: Így van ahogy mondjátok, kb én is valami ilyesmit írtam
Damage: 270.000-es telefonon gondolkozol amikor ( Macika szavait idézve ) még névjegyet sem tud küldeni bluetoothon? Ez a minimum amit tudnia kéne, max játékra jó meg vagánykodni az félig megrágott almával, a legbutább érintős Nokiával ( ami Symbianos ) több mindent tudsz csinálni mint azzal a "telefonnal", és még névjegyet is tudsz küldeni vele bt-nNem akarok személyeskedni mert nem ez a célom csak felháborító, hogy emberek képesek kiadni ennyi pénzt olyanért ami semmire sem jó és ettől boldogok, inkább vegyél egy Galaxy S-t mint azt a valamit, igaz, hogy modell helikoptert nem tudsz vele reptetni de szerintem megleszel nélküle
Többre becsülöm a Siemens A40-et mint azt mert mégis mire jó egy alma? Igaz, hogy jó, nem mondom, hogy nem mert az nem igaz, játszani és telefonálni lehet vele, de ennyiért? És még a Nokiának szar az üzletpolitikája
Sorry az offért már megint
Almások lincseljetek xD
és már ha ennyiért telefont veszek, akkor elvárom tőle, hogy tudjon TELEFONÁLNI (mert ugye erre éppen nem jó az iShit), és ténylegesen bugmentes legyen. H nem vetted volna észre, eddig mobil platformon az iOS 4 produkálta a legnagyobb, tudomásom szerint még javítatlan hibát (a notórius pdf hibáról beszélek) aminek kihasználásával egy kezdő hacker is könnyedén olvadt műanyagdarabot varázsolhat a gyanútlan júzer gépéből. És akkor ottvan az alma pofátlan beleturkálása a telefonba (és még az androidnál aggódtunk hogy a google lenyúlja az adatainkat...), annak limitálása, stb. Mit ér a nagyon jó hardver, ha játékon kívül semmi másra nem használható? És szerintem itt elég is volt az iNyalizásodból, van iphone topik, ott folytathatod!
N8 flashelésről van valami infó?
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Szia Damage!Damage401 írta:Szia dominik!
OFF vége!
köszönöm.
Megmondom őszintén,hogy fogalmam sincsen,hogy hogyan kell jailbreakelni,és nem is szeretnék soha ennyire belemenni ezekbe a dolgokba....A jelenlegi összes játék és alkalmazás ingyenes. Az ingyenes szó alatt nem azt kell érteni,hogy valami nem tudom milyen vacak gagyi alkalmazások ezek...éppen ellenkezőleg: valóban csúcsminőségű cuccokról van szó. Amúgy a processzor nem 800MHz-es,hanem 1 GHz-es,amit például ki is használ. Olyan játkok vannak már 1000ft-ért,amiket sok számítógép megirigyelhetne...figyelj: utáltam én is Apple-t...nagyon elleneztem..de miüta rávettem magamat egy ilyenre..teljesen más a véleményem...és néhány ezerért olyan játékok vannak,amikkel hónapokon keresztül el lehet jétszani GTA IV szintű grafikával és játékélménnyel...nem túlzok..amúgy meg tucatnyi ingyenes van,és megmondom őszitnén,hogy kínálatban mérföldekkel veri az OVI Store-t....de mindezt úgy mondom,hogy nagyon szeretem a mai napig a Nokiát...
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
mit akarsz te fonix232??? ezzel az együgyü Symbian 3-mal jössz még mindig??? komolyan anynira szánalmas vagy...még egy normális böngésző sincsen rá!!!! e facebook klien úgy akad,hogy azt nem lehet elmondnai...ennyi feklesztés után alapfunkciók nem mennek rajta!!! ez olyan hihetetlen,hogy csak na...
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
és mi az,hogy játékon kívül semmi másra nem használható??? Rengeteg hasznos,csúcskinézetű alkalmazás,amiről az Ovi store csak álmodhat....csúcssebességű,kifágstalan internetelérés,bugmentes,tökéletes szoftver,közösségi oldalak elérése azonnal...amiken úgy lehet görgetni,mint a vaj és nem akad be szégyenteljesen mint az N8 

- fad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
mit jössz itt a böngészővel az A4-ben még flash támogatás sincs bukkot telefon az apple...
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
Igen szar a gyári böngészője, de ott az opera amit megirigyelhet az apple. És ha már a játékoknál tartunk, az iphone árából veszel egy n8-t aminek nem fog elmenni a térereje ha megfogod, és még egy ps3-at is, sőt ha olcsón találsz akkor még egy psp-t is ami játékélményben szarrá veri az iphont( pl god of war ilyen játékkal hol találkozol iphonon?), meg a telefon nem arra való hogy pc-t verő grafikájú játékok menjenek rajta. Mi előtt elkezdtek dumálni hogy életemben nem láttam iphone-t, volt 3g és 4g is. A másik a kamera az n8 a kompakt gépekkel veszi fel a versenyt, az apple papírnehezéke sehol nincs. Igen hardverben és kijelzőfelbontásban jobb a az iphone, de ez az előny elúszik mondjuk ha a 250gigás külsővinyóról usb-n keresztül, hdmi-n a tv játszom le a filmet. Ennyit erről, kinek ez kinek az.
- Damage401
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Been thanked: 1 time
Dominik!
Én sok helyen olvastam, hogy vissza lett "butítva" 800Mhz-re. És hiszek abban, hogy tényleg jó minőségű grafikát teremet, csak ahogy nézegettem az Apple Storját internyeten ott ami 3 D és igazán élvezhető az a Galaxy On Fire az ingyenesen közül meg az Angry Birds
Részemről ennyi.
Üdv és jobb kihasználtságot kívánok hozzá.
Én sok helyen olvastam, hogy vissza lett "butítva" 800Mhz-re. És hiszek abban, hogy tényleg jó minőségű grafikát teremet, csak ahogy nézegettem az Apple Storját internyeten ott ami 3 D és igazán élvezhető az a Galaxy On Fire az ingyenesen közül meg az Angry Birds
Részemről ennyi.
Üdv és jobb kihasználtságot kívánok hozzá.
Telefon History:
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Azt kell nézni, hogy N8 150ezres áron mit nyújt és i4 több mint 200ezres áron mit nyújt. Meg azt hogy kinek mire kell. Persze akinek nem számít a pénz, azoknak mindegy. De ennyi pénzért már illene kompromisszum mentesnek lennie és nem tele lennie bakikkal. Az i4 jó teló, de nem ér ennyit.

-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Szia Damage!
Legalább örülök,hogy lehet veled kultúrált stílusban beszélni,ellentétben egyesekkel....Hidd el nekem,hosszú évekig Nokia párti voltam és a mai napig az is vagyok a szívem mélyén valahol...ismerem az Ovi Store-t és az Apples store-tól is mostantól és komolyan mondom neked,hogy akármennyire is Nokia fan voltam/vagyok egyszerűen gazadagabb kínálattal bír és sokkal igényesebbek a programok/játékok hozzá...és ezt nem versengésből mondom,hanem csupán IGAZ tényként állítom,esküszöm,hogy így van. Amúgy Opera böngésző meg van iPhone 4-re is....Nincsenek bakik az iPhone 4-ben egyébként meg... az antenna probléma meg engem személy szerint pont nem érint,mert esküszöm,hogy semmi ilyet nem tapasztaltam,pedig telefonálok rendesen... és nem lett visszabutítva a processzor. Az iPhone 4 processzora az új Apple A4-es,amely 1GHz órajelen pörög.....se többen se kevesebben...ez egyéértelműen alá van támasztva,hiszen jópár külföldi neves tesztelő is szétszedte és fotóval támaszotották alá,hogy 1GHz-es,de ezen ne vesszünk össze,felesleges.
Legalább örülök,hogy lehet veled kultúrált stílusban beszélni,ellentétben egyesekkel....Hidd el nekem,hosszú évekig Nokia párti voltam és a mai napig az is vagyok a szívem mélyén valahol...ismerem az Ovi Store-t és az Apples store-tól is mostantól és komolyan mondom neked,hogy akármennyire is Nokia fan voltam/vagyok egyszerűen gazadagabb kínálattal bír és sokkal igényesebbek a programok/játékok hozzá...és ezt nem versengésből mondom,hanem csupán IGAZ tényként állítom,esküszöm,hogy így van. Amúgy Opera böngésző meg van iPhone 4-re is....Nincsenek bakik az iPhone 4-ben egyébként meg... az antenna probléma meg engem személy szerint pont nem érint,mert esküszöm,hogy semmi ilyet nem tapasztaltam,pedig telefonálok rendesen... és nem lett visszabutítva a processzor. Az iPhone 4 processzora az új Apple A4-es,amely 1GHz órajelen pörög.....se többen se kevesebben...ez egyéértelműen alá van támasztva,hiszen jópár külföldi neves tesztelő is szétszedte és fotóval támaszotották alá,hogy 1GHz-es,de ezen ne vesszünk össze,felesleges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dominik 2010-10-14 csüt. 21:00:58-kor.