Ennek semmi köze a snapdragonhoz akkor csak azokat hívták volna vissza. Ez Amerika jogi rendszere miatt van. Mivel hivatalos hogy leállították a gyártást és nem lesz új variáns belőle (miért is lenne ugye ezek után) ezért max visszaveszik a kint lévőket és kész ennyi volt a Note7 pályafutása. Ettől függetlenül te használhatod ha úgy ítéled meg hogy rendbe van a telefon csak szoftververzió nem fog hozzá érkezni ami sz*pás.tnorbi írta:Én is pont ezen gondolkoztam. Lehet, hogy a Snapdragon gyorstöltését nem bírja? Azt se értem, hogy mit vártak az új aksiktól...Macika írta:Jut eszembe, valaki olvasott már Amerikán kívül Note7-es kigyulladásos problémáról? Mondjuk Európában?
Kb. ugyanannyit értékesítettek az EU-ban is, mint Amerikában, ennek ellenére mégsem lehet olvasni az EU-ban kigyulladt Note7-esekről (én legalábbis nem láttam ilyet még).
Az éghajlat miatt lenne? Aligha...
Nálam ez az újabb balhé tette be a kaput. Az a durva, hogy még mindig reménykedek benne, hogy az EUs, Exynosos modllek megússzák a visszahívást. Ebben a rohadt telefonban testesült meg minden amit elvárok egy készüléktől. Hihetetlen ez az egész.
Segal: Nekem is a M9 van első helyen, de ha nem Amoledet kap... Azért remélem komolyan belebukik ebbe a Samsung. Sajnos a többi gyártónál sok dilettáns van. LG V20, Pixel most nagyot guríthatna. Helyettük majd Apple rekord eladások jönnek.
Nem fog ebbe belebukni a Samsung a többiek sem buktak bele más problémákba. Egész egyszerűen most ez a téma aztán majd kijön az S8 milliónyi újdonsággal és egyből az lesz a téma. Max páran emlegetik majd. Max a Note név bukhat bele a dologba jövőre lehet hogy megváltoztatják.