Nokia N8 vs iPhone 4

Kötetlen csevegések témái

Melyiket választanád?

Nokia N8
111
72%
iPhone 4
44
28%

Szavazatok száma: 155

ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Re: Nokia N8 vs iPhone 4

Hozzászólás Szerző: ferret »

Macika írta:Én ilyenkor egyet szoktam mondani az elvakult jonatán-hívőknek.
Hadd küldjek már neked Bluetooth-on egy névjegyet a telefonkönyvemből!
A zavart szöszmötölésre válaszul fel szoktam tenni a mentőkérdést:
- Vagy küldjem inkább SMS-ben?

Ezután általában nincs már harmadik döfésre szükségem... :)
Ez mekkora :yeah: Ott a pont :D
Kép Kép
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Macika írta:
MrM írta:vegigolvastam a topicot megnezegettem a kepeket es apple igy apple ugy veri a kameraba az n8 at aztan dominik veri a mellet hogy az o kis 5mpx kameraja elkeni az n8ast.miutan kiderul h hamisitott fotok voltak akkor jon elo avval h ugyis lealaza mivel erosebb a hardver..szerintem egyszeruen felkell fogni a veszteseget is..ja es bocsi az off-ert
Én ilyenkor egyet szoktam mondani az elvakult jonatán-hívőknek.

Na igen, ismerős a helyzet :D
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
fzoli990
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fzoli990 »

Hát én elmnodhatom h midkét oldalon álltam.. persze nem pont ebben a felállásban ahogy a topic neve is mutatja.. :D Nekem csak egy 3GS jutott, illetve van is egy hónapja előtte pedig két és fél évig n82 volt. Azt kell h mnodjam h mindkét tábort meg lehet érteni, attól függ h kinek mi a fontos. Iphonenál, ha szemet hunyunk néhány (szerintem) alapvető dolog felett (megintcsak kinek mi a fontos.. nekem pl hiányosság a bluetooth küldözgetés, a gyengus kamera és jópár szoftveres apróság) akkor meg lehet barátkozni vele, mert tényleg iszonyat jó és egyedülálló a piacon. Sehol nem tapasztaltam ilyen durva, gyors és stabil operációs rendszert.. DE.. hiába okostelefon valahogy a már már ősrégi N82nél is 100x jobban éreztem h okostelóm van. Itt a szifonnál valahogy hiányzik az a szabadság, nem érzem igazán h egy "különálló" mobilom van. A legidegesítőbb h eléggé "géphez vagyok kötve". Az hogy nem tudom a képeket mappába rendezni, az hogyha letöltök egy zenét akkor telón nem tudom az ipodba rakni és rohanhatok géphez itunesal szinkronizálni h halgathassam.. aztán a mindig emlegetett bluetooth. De millió apróság van ami miatt valószinű h eladom az iphoneom, amint kijön az n8as. Én valahogy nemtudtam elfogadni az apple féle rendszert, nekem olyan mobil kell ami számítógép nélkül is megállja a helyét, ne legyen ennyire "iTunes függő", és persze ott a fotózás is (nembeszélve a Xenon vakuról :whaaa: ), mivel fiatal vagyok utazok, bulizok ez is nagyon fontos. És az FM Transmitter a kocsikázás miatt :D
Lényeg h nekem bejön az N8 és a Symbian még ha lassabb is elfogadom így mert nekem többet nyújt! És tényleg nem a legjobb ötlet összehasonlítani millió szempont van ami alapján az egyik nyer és millió ami alapján a másik. Mindenkinek csak ell kell dönteni h mi a fontos és az alapján választani :)

Bocsesz a hosszú postért csak unalmamba gondoltam írok pár sort :D

Üdv.!
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: MrM »

ferret írta:
Macika írta:Én ilyenkor egyet szoktam mondani az elvakult jonatán-hívőknek.

Ez mekkora :yeah: Ott a pont :D
ott a pont:)) ovon aluli volt..:D
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

fzoli990 írta:Bocsesz a hosszú postért csak unalmamba gondoltam írok pár sort :D
Üdv.!
jó sorok voltak, elolvasgattam :)
tényleg attól függ, kinek-mire kell. passz.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Damage401
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Damage401 »

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, (látom a teló kap hideget meleget) de ugye jönnek azzal a szöveggel, hogy a régi szimbián, meg ugyanaz az ikon kinézet stb. Kérdezem én mikor az Ájfon 3,3gs,4(amiben csak újra lettek rajzolva az ikonok, hogy ne nézzen ki kockásnak,mert milyen marketingromboló lehet) azt érdekes a mai napig nem rója fel senki se az Applenek, mert semmiben nem változnak. Mert mint tudjuk apple korlátozását ha nem terjeszted ki (lásd JB) akkor ugyanaz a sablonos egyhangú telefont kapod már lassan 3 "generáció" óta csak gyorsabb hardverrel. Szóval mindennek megvannak a maga hátrányai illetve előnyei, de az sem kizárt hogy az Android milyen szépen jön felfele.

Ettől függetlenül, nekem nagyon szimpatikus az N8 (életemben nem volt még Nokiám :D )
Mai napig ezen filózok hogy IP4 vagy N8, csak ugye kinek mi?!

(Kopiáztam a tegnapi hozzászólásomat mobilarénának a fórumúról mert senki nem válaszolt :D hátha itt többen írnak egykétszót :))

Üdv
Damage
Telefon History:

Siemens MC60->Sony Ericcson K300i -> Sony Ericcson K750i -> Sony Ericcson C902i -> HTC Desire ->Nokia C7
Damage401
Újonc
Újonc

Nem tudom, hogy tudjátok-e? De az IPhone 4 ben, már nem 1 GHz ketyegő proci van, hanem visszabutították 800 MHz-re

Csak ennyit akartam

Üdv
Damage
Telefon History:

Siemens MC60->Sony Ericcson K300i -> Sony Ericcson K750i -> Sony Ericcson C902i -> HTC Desire ->Nokia C7
Sil3nt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Sil3nt »

Blade, Potter: Így van ahogy mondjátok, kb én is valami ilyesmit írtam :D
Damage: 270.000-es telefonon gondolkozol amikor ( Macika szavait idézve ) még névjegyet sem tud küldeni bluetoothon? Ez a minimum amit tudnia kéne, max játékra jó meg vagánykodni az félig megrágott almával, a legbutább érintős Nokiával ( ami Symbianos ) több mindent tudsz csinálni mint azzal a "telefonnal", és még névjegyet is tudsz küldeni vele bt-n :D Nem akarok személyeskedni mert nem ez a célom csak felháborító, hogy emberek képesek kiadni ennyi pénzt olyanért ami semmire sem jó és ettől boldogok, inkább vegyél egy Galaxy S-t mint azt a valamit, igaz, hogy modell helikoptert nem tudsz vele reptetni de szerintem megleszel nélküle :D Többre becsülöm a Siemens A40-et mint azt mert mégis mire jó egy alma? Igaz, hogy jó, nem mondom, hogy nem mert az nem igaz, játszani és telefonálni lehet vele, de ennyiért? És még a Nokiának szar az üzletpolitikája :D
Sorry az offért már megint :D
Almások lincseljetek xD
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz

Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
Damage401
Újonc
Újonc

Silent.

Amúgy sehol nem vettem észre hogy "harapnál" :lol:

Augusztus és a Szeptemberi hónapom csak az apple iP4 áradásáról szólt, amivel sajna én is elindultam és vártam nagyon a tellát, de amikor kicsit körbe néztem (október 4. 5. környékén és megláttam az N8 -at mint kinézetre, és mint tudásra nagyon megfogott.)

Olvasom a mai napig ezt a fórumot illetve a mobia. fórumot és a teló kap hideget meleget, ezektől eltérően eddig kilehet jelenteni hogy egy olyan okos-telefon jött ki a piacra amit nem kell mindennap tölteni ;) (megjegyzem, hogy SE C902-ről váltoko ahol A2 platform van ).

Ezektől eltérően, nem tudom hogy te használtál/láttál/próbáltad mi a véleményed eddig illetve a többieknek eme készülékről amiről a Topic szól

Maradok Tisztelettel
Damage
Telefon History:

Dominik
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Dominik »

Sil3nt írta:Blade, Potter: Így van ahogy mondjátok, kb én is valami ilyesmit írtam :D
Damage: 270.000-es telefonon gondolkozol amikor ( Macika szavait idézve ) még névjegyet sem tud küldeni bluetoothon? Ez a minimum amit tudnia kéne, max játékra jó meg vagánykodni az félig megrágott almával, a legbutább érintős Nokiával ( ami Symbianos ) több mindent tudsz csinálni mint azzal a "telefonnal", és még névjegyet is tudsz küldeni vele bt-n :D Nem akarok személyeskedni mert nem ez a célom csak felháborító, hogy emberek képesek kiadni ennyi pénzt olyanért ami semmire sem jó és ettől boldogok, inkább vegyél egy Galaxy S-t mint azt a valamit, igaz, hogy modell helikoptert nem tudsz vele reptetni de szerintem megleszel nélküle :D Többre becsülöm a Siemens A40-et mint azt mert mégis mire jó egy alma? Igaz, hogy jó, nem mondom, hogy nem mert az nem igaz, játszani és telefonálni lehet vele, de ennyiért? És még a Nokiának szar az üzletpolitikája :D
Sorry az offért már megint :D
Almások lincseljetek xD
Te Jó Isten....Te milyen 270.000 ft-ról beszélsz???? ez nevetséges...és ha harapva van az alma ha egész az alma már bocsi,de ne hasonlítsuk már össze szegény N8-at a mobilok Ferrárijával: az iPhone 4-gyel...ilyen baromságokat csak az mond,aki soha nem tartott a kezében iPhone 4-et....mert én bizony tartottam már..sőt mitöbb azt használok több mint 2 hete, és bizony azok a játékok,amik rajta futnak bizony minden készüléket magasan messziről maga mögé utasít....ja és akkor nem beszéltem az internetről...hát nem tudom,hogy olvastátok-e a mobilarena tesztjét,de egyértelműen leírja,hogy rohadt vacak a böngésző,de ezt lehetett is látni a videókon is.... egy csúcskészüléket egy ilyen szégyen böngészővel a felső kategóriában 2010-ben kiadni....tényleg szánalmas...és a szoftverében ha kevéssé is,de vannak bugok sajnos még ilyen nagy késések után is. A facebook integrációja sem sikerült olyan jól,pedig reménykedtem,hogy jó lesz benne ez a funkció,mert én is N8-at akartam venni...dehát úgy akadozott az eddig megjelent összes videón a Facebook klines,hogy tényleg rettentően idegesítő volt...na de persze millió jó tulajdonsága van az N8-nak természetesen, és őszintén szólva egy kicsit sajnálom én is a testreszabhatóságot, viszont a szó szerint tökéletes,BUGMENTES, gördülékeny szoftver az erőteljes hardverrel és szolgáltatáskínálattal egy olyan együttest alkot,ami tényleg kifogástalan...de persze világmegváltü telefont még egyik gyártó sem talált föl,és nem is igazán fog szerintem...bár ki tudja.. :D
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”