OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Macika »

tnorbi írta:
Macika írta:
tnorbi írta:Ha megveszi függőként, használtan, akkor is benne van ez... Szvsz ez a dolog nem ért meg egy külön cikket. Most kb azon megy a "felháborodás", hogy miért nem független telefont ad a szolgáltató. :D
Ööö, bocsánat, de elolvastad/megértetted, mit írt Segal?
FÜGGETLENNEK adták el, tehát nyugodtan veszi meg bárki, lévén a független telefonok nem tilthatók számlanemfizetés miatt!
Aztán egyszercsak meg de...
És még csak nem is független, de ez az esetek nagy részében nem derül ki, lévén az ember nem cserélgeti okostelefonban a SIM-eket több okból sem...
Az "akkor is" melyik részét nem érted? :hmm2:
Na, megint csak a visszavágás megy gondolkodás helyett, ne haragudj, ez nem igazán korrekt fórumozó magatartás...

AKKOR, ha valaki függő telefont vesz, akkor számítania KELL, hogy esetleg tiltják számlanemfizetés miatt. Nem akkor IS!

Ha „függetlent” vesz, akkor nem számít számlanemfizetés miatti tiltásra, mert független telefon nem tiltható számlanemfizetés miatt!

Nos?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta: Na, megint csak a visszavágás megy gondolkodás helyett, ne haragudj, ez nem igazán korrekt fórumozó magatartás...

AKKOR, ha valaki függő telefont vesz, akkor számítania KELL, hogy esetleg tiltják számlanemfizetés miatt. Nem akkor IS!

Ha „függetlent” vesz, akkor nem számít számlanemfizetés miatti tiltásra, mert független telefon nem tiltható számlanemfizetés miatt!

Nos?
Én is erre gondoltam hogy tutira ki lesz használva hogy ha az ember meglát egy jó árat akkor elveszti a gondolkodását...
Főleg úgy ha tisztába sincs a veszéllyel mert a gondolatába az van beleégetve hogy a szolgáltatós az függő.
Ennél már csak az esim lesz nagyobb szívás el szeretnéd majd adni a telefonod és mehettek be a szolgáltatóhoz hogy légyszi programozzátok át az új tulaj számára a telefont...
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
Macika írta:Na, megint csak a visszavágás megy gondolkodás helyett, ne haragudj, ez nem igazán korrekt fórumozó magatartás...
Nos?
Én is erre gondoltam hogy tutira ki lesz használva hogy ha az ember meglát egy jó árat akkor elveszti a gondolkodását...
Főleg úgy ha tisztába sincs a veszéllyel mert a gondolatába az van beleégetve hogy a szolgáltatós az függő.
Ennél már csak az esim lesz nagyobb szívás el szeretnéd majd adni a telefonod és mehettek be a szolgáltatóhoz hogy légyszi programozzátok át az új tulaj számára a telefont...
....és hát igen, meg lesz az is...sajnos...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
Na, megint csak a visszavágás megy gondolkodás helyett, ne haragudj, ez nem igazán korrekt fórumozó magatartás...

Nos?
Nagyon nehéz eset vagy. Nem tudom, mit mondanak neked a hangok, de én nem támadtam vissza. Túl sokat veszekszel az emberekkel.

Témához visszatérve(amit még mindig nem sikerült felfognod). Arról van szó, hogy az embereket át lehet majd így verni, mert nem tudják, hogy nem is független a telefon. Erre írtam, hogy ugyan úgy megvehet valaki jóhiszeműen egy függő telefont nagyon jó áron, aztán tilthatják. SZÓVAL a tiltás fennáll függő, használt telefonnál IS.

Nem értem, hogy miért szeretsz hülyének nézni embereket, de visszavehetnél az arcodból. ;)
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:...ugyan úgy megvehet valaki jóhiszeműen egy függő telefont nagyon jó áron, aztán tilthatják. SZÓVAL a tiltás fennáll függő, használt telefonnál IS.
Nem megy ez neked.
Úgy tűnik, kitalálsz valamit, hogy mit akar a másik mondani, és teljesen függetlenül attól, hogy ő nem azt mondta, szajkózod tovább ugyanazt...

Leírom utoljára, aztán vagy megérted, vagy nem, nem érdekel tovább...

Egy függő telefonnál MINDIG számítani lehet/kell számlanemfizetés miatti IMEI-tiltásra. Ha nem rögtön, de a hűségidőn belül gyakorlatilag bármikor.

Egy független (esetleg még bontatlan dobozos is) telefonnál (lévén az nem tiltható) SOHA nem számítasz (nem, még te sem!) tiltásra, mert független!

Erről beszélgettünk (ebbe kotyogtál bele mindent jobban tudva), hogy ezen túl már a független telefonnal is vigyázni kell (eddig nem kellett), mert annál nincs a készülékre vállalt hűség.

Teljesen értelmetlen az IS-eden lovagolnod, remélem, már érted, miért...
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta: Teljesen értelmetlen az IS-eden lovagolnod, remélem, már érted, miért...
Hát te kész vagy. :laugh: :laugh: :laugh: Beledumálsz valamibe, utána a másikat akarod beállítani hülyének( nem tudod felfogni amit írtam, miért írtam), holott... Na mindegy, unalmas vagy, mindig csak okoskodsz. Megkérlek, hogy többet ne böfögj bele abba amit írok, köszönöm.
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

Sziasztok

Esetleg ha vásárolok egy telefont azt hol lehet megnézni benne hogy független gyárilag vagy kifüggetlenítet?
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

tnorbi írta:
Macika írta: Teljesen értelmetlen az IS-eden lovagolnod, remélem, már érted, miért...
Hát te kész vagy. :laugh: :laugh: :laugh: Beledumálsz valamibe, utána a másikat akarod beállítani hülyének( nem tudod felfogni amit írtam, miért írtam), holott... Na mindegy, unalmas vagy, mindig csak okoskodsz. Megkérlek, hogy többet ne böfögj bele abba amit írok, köszönöm.
Szia! Szeretnék egy adalékot hozzátenni, mint reális fikciót. Tételezzük fel, hogy az eladó azzal villant - "most nyitom ki neked a dobozt és látod itt a szerviz menü/kód (akármi) ami mutatja független"
- ezzel nem is mond olyan nagy blődséget! Ugye?
Na ezt jártuk körbe azzal milyen buktatói lehetnek így az átlag felhasználónak.

Szerintem nem kellene személyeskedni és átmenni sértő megfogalmazásokba, "oké"? :Notworty: Jó ez az oldal, ne rontsuk le!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Macika
6. szint
6. szint

nsee írta:Szia! Szeretnék egy adalékot hozzátenni, mint reális fikciót. Tételezzük fel, hogy az eladó azzal villant - "most nyitom ki neked a dobozt és látod itt a szerviz menü/kód (akármi) ami mutatja független"
- ezzel nem is mond olyan nagy blődséget! Ugye?
Na ezt jártuk körbe azzal milyen buktatói lehetnek így az átlag felhasználónak.

Szerintem nem kellene személyeskedni és átmenni sértő megfogalmazásokba, "oké"? :Notworty: Jó ez az oldal, ne rontsuk le!
Na, még egy ember, aki megértette, aki hajlandó gondolkozni.
Köszönöm.
Sir Winston Churchill
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Macika írta: Na, még egy ember, aki megértette, aki hajlandó gondolkozni.
Köszönöm.
Mert nem vagyok "átlagos szavazó" ;)
These users thanked the author nsee for the post:
Macika (2016-02-28 vas. 19:35:58)
Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”