OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

vidati írta:Sziasztok

Esetleg valaki találkozott a képen látható problémával, ha igen van rá megoldás? A telefon nem ismeri fel a simkártyát semelyiket nem látja (gyári független) A képwrnyőzár lezár de nyitásra egyből nyit nincs csúszka Egyébként müködik minden más ja ha kikapcsol akkor nem indul újra a wifi az kikapcsolva marad más nincs

Kép
Rootolt a telefon? Én úgy tudom rootolt telefonok elfelejtik az imei számukat és akkor nincs telefonálás, csak wifi, gps, videó...
Kinai telefonok gyakrabban felejtik el. :) ;)
De szerintem, ha nem piszkálnak hozzá a rootolt telóhoz, csak alkalmazásokat telepítenek rá, akkor nincs gond. :) ;)
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

nokiae668 írta:Rootolt a telefon? Én úgy tudom rootolt telefonok elfelejtik az imei számukat és akkor nincs telefonálás, csak wifi, gps, videó...
Nem a rootolástól veszthetik el hanem a romolástól és szó sincs arról hogy egyértelműen elveszti hanem csak megtörténhet. Nekem az első androidos telefonom kívételével az összes androidos telefonom a vásárlás napján lett rootolva (az első is rootolva lett csak kb 2 hét után) de még egyszer sem vesztettel el IMEI-t pedig minimum vagy 100x romoltam.
Itt szerintem valami hardveres gond lesz de rém egyszerű a probléma feltárása. Le kell formázni a telefont és ha utána nem csinálja akkor szoftveres volt a gond ha meg csinálja ugyanúgy akkor hardveres.
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

Akkor hardveres lehet a gond mert a formázáson túl vagyok és újra lett téve a szoftver is Igen rootolt a tel de nem romolgatok a gyári szoftver lett mindig rátéve ha gond lett Az imei rendbe van legalább is a *#06# szerint
Segal
Admin segéd
Admin segéd

vidati írta:Akkor hardveres lehet a gond mert a formázáson túl vagyok és újra lett téve a szoftver is Igen rootolt a tel de nem romolgatok a gyári szoftver lett mindig rátéve ha gond lett Az imei rendbe van legalább is a *#06# szerint
gyári is okozhatná de ha a *#06# rendbe akkor nem az. Ebben az esetben összesen 2 probléma lehet. Letiltották a készüléket vagy hardveres probléma.
vidati
2. szint
2. szint

Segal írta:
vidati írta:Akkor hardveres lehet a gond mert a formázáson túl vagyok és újra lett téve a szoftver is Igen rootolt a tel de nem romolgatok a gyári szoftver lett mindig rátéve ha gond lett Az imei rendbe van legalább is a *#06# szerint
gyári is okozhatná de ha a *#06# rendbe akkor nem az. Ebben az esetben összesen 2 probléma lehet. Letiltották a készüléket vagy hardveres probléma.
Sajnos én is erre a tiltásra gondolok mert decemberbe felraltam a total launchert ami licencért kiabált Majd töröltem és párnap múlva újra telepítettem akkor már azt írta ez kalóz verzió kicsit nyomkodtam majd töröltem. Utána jött az a jelenség hogy a tel nyitásnál nincs csúszka Karácsony előtt láttam először hogy a saját launchernél megjelent ez az ablak nem foglakoztam vele hiszen sim nem volt a telbe de meglepett mikor betettem nem fogadja el Amúgy megy a készülék és más launchernél nem jelenik meg az ablak se Nem tudom igy lehet e ez a tiltás oka? Vagy lehet e orvosolni a dolgot? Nem vagyok előfizetős nincs elmaradásom és boltbol lett véve a tel is újonnan
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

vidati írta:
Segal írta:
Sajnos én is erre a tiltásra gondolok mert decemberbe felraltam a total launchert ami licencért kiabált Majd töröltem és párnap múlva újra telepítettem akkor már azt írta ez kalóz verzió kicsit nyomkodtam majd töröltem. Utána jött az a jelenség hogy a tel nyitásnál nincs csúszka Karácsony előtt láttam először hogy a saját launchernél megjelent ez az ablak nem foglakoztam vele hiszen sim nem volt a telbe de meglepett mikor betettem nem fogadja el Amúgy megy a készülék és más launchernél nem jelenik meg az ablak se Nem tudom igy lehet e ez a tiltás oka? Vagy lehet e orvosolni a dolgot? Nem vagyok előfizetős nincs elmaradásom és boltbol lett véve a tel is újonnan
Garanciális javítás?
vidati
2. szint
2. szint

Abból tavaly kifutott már :)
jani25
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 N910F
Has thanked: 129 times
Been thanked: 40 times

Hozzászólás Szerző: jani25 »

Segal
Admin segéd
Admin segéd

Találkoztam már a cikkel de mobilhoz hülyeség lenne ssd-t venni számítógéphez meg még nagyobb. Nem is igazán értem ennek a terméknek a létjogosultságát.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Bejelentették az első Snapdragon 820 soc-al rendelkező telefont ami se nem Samsung, se nem LG de még csak nem is HTC hanem egy LeTV.
Igen az a gyártó akit annyian lesajnáltatok itt hogy de hát az csak egy kínai, meg semmi értelme ilyet venni...
Ehelyett jönnek fel mint a talajvíz tavaly is az elsők voltak akik usb 3.1-es aljzattal rendelkező telefont jelentettek be és most is a felsőkategóriába lesznek mert antutu-ba laza 132-133 ezreket gurít a telefon (a Mate 8 tud picit 100 ezer fölött és a többi idei csúcsmodell eddigi tesztje is olyan 100-110 közötti számot mutatott)
Persze sajna drámai műszaki előrelépés nem tőrtént mert a tudása lényegébe a tavalyi maradt csak kapott egy erősebb szivet. Ettől függetlenül több eltérést is találni a tavalyi modellhez képest.
cikk1
cikk2
cikk3
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”