Guglival IOS-re?tenkjuh írta:Ez a fizetős állás mentős program érdekelne.rá is guglizom
Az nem az a rendszer.

Inkább az AppStore-ban keresgélj!
Guglival IOS-re?tenkjuh írta:Ez a fizetős állás mentős program érdekelne.rá is guglizom
Nem értem, mi az értelme ezeknek a "teszteknek" a gyárban tesztelik eleget ezeket a "gépeket".Segal írta:Ezt is megéltük már tabletbe is van hajlítgatásos teszt![]()
Readásul a 12 colos iPad Pro a tesztalany...
Videó
a videók elég meggyőzőek... 40-50 ezres kategória? ebay? ha igen, ki tudsz tenni egy linket az eladóval együtt? hátha valaki kedvet kapna rá...Segal írta:Végre megérkezett az akciókamerám......
Igen ebay-en 40-45 kozott mozog webshopokbol picit 40 alatt. Nekem 43 volt. Ugyis egyertelmu kitol erdemes vasarolni ebayen mindenkinek visszanezheto az eloelete.fefe86 írta:a videók elég meggyőzőek... 40-50 ezres kategória? ebay? ha igen, ki tudsz tenni egy linket az eladóval együtt? hátha valaki kedvet kapna rá...Segal írta:Végre megérkezett az akciókamerám......![]()
![]()
A 4000es az jo csak nagyon sok a hamisitvany belole. Kulfoldrol picit necces berendelni itthon meg horror ara van.fefe86 írta:én sjcam-et használok, az én igényeimnek teljesen megfelel