OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
Lehet, hogy az orosz kicccsávó ezzel a videoval keverte össze a saját telefonját...
https://www.facebook.com/SopitasNeneYSu ... 387201920/
https://www.facebook.com/SopitasNeneYSu ... 387201920/
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Felkerült egy hete a youtube-ra egy videó amibe az új nexust próbálják meghajlítani.
Videó
Mivel elég brutálisra sikerült a végeredmény (finoman fogalmazva) ezért sokan kamunak tartották a videót.
Ezért most csinált egy második videót is a tesztelő ahol vágatlanul végig lehet követni az eseményeket a kibontástól a hajlításig.
Videó
A végeredmény egyszerűen sokkoló!!
Videó
Mivel elég brutálisra sikerült a végeredmény (finoman fogalmazva) ezért sokan kamunak tartották a videót.
Ezért most csinált egy második videót is a tesztelő ahol vágatlanul végig lehet követni az eseményeket a kibontástól a hajlításig.
Videó
A végeredmény egyszerűen sokkoló!!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Nem értem, minek ez a hajlítgatós teszt..... Az utolsó videóban is extrém erő hatására roppant szét, egy normális felhasználónál ilyen erőhatás nem éri egyik készüléket sem. (jó ne nézzük azokat akik szűk gatyában a farzsebbe vágják a telefont, de még talán ott sem éri az erő kis felületen a telefont)
ráadásul egy új telefont széttörni, ez kinek a vágyálma? Nekem soha nem lesz annyi pénzem, hogy újonnan megvegyem, és ha lenne is mint a hímes tojásra úgy vigyáznék....
ráadásul egy új telefont széttörni, ez kinek a vágyálma? Nekem soha nem lesz annyi pénzem, hogy újonnan megvegyem, és ha lenne is mint a hímes tojásra úgy vigyáznék....
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Azert csinaljak ezeket a videokat meg tulajdonkeppen minden mas videot a youtubera mert reklamok futnak alattuk es ezekutan fizet reszesedest a google a feltoltonek. Tehat egy ilyen osszetoros videon meg a telefon aranal is tobbet visszakereshet a feltolto.sozs írta:Nem értem, minek ez a hajlítgatós teszt..... Az utolsó videóban is extrém erő hatására roppant szét, egy normális felhasználónál ilyen erőhatás nem éri egyik készüléket sem. (jó ne nézzük azokat akik szűk gatyában a farzsebbe vágják a telefont, de még talán ott sem éri az erő kis felületen a telefont)
A legnagyobb youtubberek (igy hivjak oket) dollar milliokat keresnek evente.
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
szerintem rossz nevvel toltotte fel a videot....Segal írta:Azert csinaljak ezeket a videokat meg tulajdonkeppen minden mas videot a youtubera mert reklamok futnak alattuk es ezekutan fizet reszesedest a google a feltoltonek. Tehat egy ilyen osszetoros videon meg a telefon aranal is tobbet visszakereshet a feltolto.sozs írta:Nem értem, minek ez a hajlítgatós teszt..... Az utolsó videóban is extrém erő hatására roppant szét, egy normális felhasználónál ilyen erőhatás nem éri egyik készüléket sem. (jó ne nézzük azokat akik szűk gatyában a farzsebbe vágják a telefont, de még talán ott sem éri az erő kis felületen a telefont)
A legnagyobb youtubberek (igy hivjak oket) dollar milliokat keresnek evente.

- Macika
- 6. szint
Egy Note4-et meghajlítani, amikor csak extrém erővel lehet, na annak nincs értelme.sozs írta:Nem értem, minek ez a hajlítgatós teszt..... Az utolsó videóban is extrém erő hatására roppant szét, egy normális felhasználónál ilyen erőhatás nem éri egyik készüléket sem. (jó ne nézzük azokat akik szűk gatyában a farzsebbe vágják a telefont, de még talán ott sem éri az erő kis felületen a telefont)
Ahogy ezen a videon látszik, alig fejtett ki erőt az illető és már törött szanaszét.
Ennyire minimális stabilitás nagyon kevés. Egy kisebb erőhatás esetén már torzulhat a készülékház, ami még nem törést jelent persze. De már nem biztos, hogy minden érintkezik, hogy minden működik...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok
Segítsetek légyszíves.
Asszonynak vettünk az iPhone 4 helyett egy 6 plus S. A biztonsági mentésből sikerült mindent megcsinálni. Viszont az egyik játék amivel 3 éve tolja 1 szintről indul el neki. A játékban nem találtam mentés opciót meg olyat sem h adja nevét jelszót. Castle story tm .
Segítsetek légyszíves.
Asszonynak vettünk az iPhone 4 helyett egy 6 plus S. A biztonsági mentésből sikerült mindent megcsinálni. Viszont az egyik játék amivel 3 éve tolja 1 szintről indul el neki. A játékban nem találtam mentés opciót meg olyat sem h adja nevét jelszót. Castle story tm .
- Macika
- 6. szint
Az IOS zárt rendszer, ha a játékprogi nem ajánlja fel az állás elmentését és fizetős állásmentő program sincs hozzá az AppStore-ban, akkor így járás...tenkjuh írta:Sziasztok
Segítsetek légyszíves.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill