Szerintem elég egyértelmű főleg a régebbieknek mert egyszer pont erről volt szó. Estem kerékpárral...nsee írta:Hu![]()
Off topik, írhatod mi történt.
Múlthét kedden tőrtént éjjel az eset gyorsan kellett eljutnom a templom térre (XIX ker) most nem részletezem hogy miért de én meg III kerületbe lakom tehát ez barátok közt is 21-22km. Rendesen haladtam is 35km/óra alatt gyakorlatilag nem mentem és a röhej hogy már a templomot is láttam amikor a következő emlékem hogy ketten állnak fölöttem és az egyik mentőt szeretne hívni...
Én persze ezt elutasítottam letudtam a programot amiért mentem aztán eltoltam a kerékpárt az egyes villamosig...
Mivel tökéletesen tisztába voltam vele hogy ez törés ezért éjjel felhívtam a főnököm hogy most egy darabig tutira nem fogok tudni menni. Aztán villamos és hév (utólag is köszi annak a kerékpáros srácnak a héven aki megosztotta velem a sörét) végül hazaérés. Nemsokkal hazaérés után egyik közelbelakó munkatársam felhívott hogy hallotta mi tőrtént átjöjjön e. Elfogadtam. Ő vágta le rólam a felsőt ájuldozott hogy de szarul nézek ki én meg csak csendbe próbáltam átvészelni a dolgot.
Reggel ébredéskor már érezutem hogy a fejem is kapott az éjjel. Lesétáltam a helyi rendelőbe ahol persze egyből röntgen (rögtön bal váll és fej) és megállapították hogy a fejem meguszta de a kulcscsontomnak annyi ezt itt nem is tudják megcsinálni azonnal menjek be vele a Honvéd kórházba.
Bementem ott sorszámot kaptam onnan utánna átirányítottak egy szobába ahol valami eszméletlen sokan voltak be kellett adnom a papiromat. Nem telt el 2 perc már jött is vissza a nő aki elvette a papirjaimat és közölte hogy akkor én most azonnal menjek át a sürgősségi osztályra. Ez egyszerű volt csak a piros vonalat kell követni. Na itt volt elősször hogy messze nem volt annyira fontos az ügyem közel 4 órát vártam a sürgősségin mire bekerültem majd ott megkérdezték mi tőrtént. Közölték hogy ez még aznap műtét drót vagy lemez de egyelőre kérnének még egy mellkas röntgent. Hiába mondtam hogy az nem fáj kénytelen voltam megint röntgenre menni. Piszok jól ki van találva ez a kék vonal követése

Utánna jött hogy akkor keressem meg a C részleget ott lesz a szobám. Na az már nem volt egyszerű de megtaláltam egyből azzal is fogadtak hogy akkor van 2 percem és megyünk is a műtőbe.
Drótot kaptam viszonylag minden tűrhető volt aztán másnap vizit után akkor én menjek le a röntgenre... Mivel nem csak törés volt hanem ficam is ezért a kampós titaniumos rögzítés mellett döntöttek de amíg a seb nem gyógyul nem nyúlnak hozzá (min 10 nap) Ezen már túl is vagyok most hétfőre kaptam meg a behívóm és várhatóan kedden vagy szerdán terminátort csinálnak belőlem élő szövet lesz a fém vázon

Legjobban az eddig eltöltött 2 hét kidobása zavar mert ha lett volna készleten eleve ez a kampó akkor most előrébb tartanék és nem lenne mégegy műtét de ez van még lesz pár hét mire felépülök de ami a legfontosabb a jókedv megmaradt az nem tőrt el

A röntgenképet direkt csak link formájába hátha valaki nem bírja az ilyesmit. KÉP