OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Segal »

nsee írta:Hu :censored:
Off topik, írhatod mi történt. :shock:
Szerintem elég egyértelmű főleg a régebbieknek mert egyszer pont erről volt szó. Estem kerékpárral...
Múlthét kedden tőrtént éjjel az eset gyorsan kellett eljutnom a templom térre (XIX ker) most nem részletezem hogy miért de én meg III kerületbe lakom tehát ez barátok közt is 21-22km. Rendesen haladtam is 35km/óra alatt gyakorlatilag nem mentem és a röhej hogy már a templomot is láttam amikor a következő emlékem hogy ketten állnak fölöttem és az egyik mentőt szeretne hívni...
Én persze ezt elutasítottam letudtam a programot amiért mentem aztán eltoltam a kerékpárt az egyes villamosig...
Mivel tökéletesen tisztába voltam vele hogy ez törés ezért éjjel felhívtam a főnököm hogy most egy darabig tutira nem fogok tudni menni. Aztán villamos és hév (utólag is köszi annak a kerékpáros srácnak a héven aki megosztotta velem a sörét) végül hazaérés. Nemsokkal hazaérés után egyik közelbelakó munkatársam felhívott hogy hallotta mi tőrtént átjöjjön e. Elfogadtam. Ő vágta le rólam a felsőt ájuldozott hogy de szarul nézek ki én meg csak csendbe próbáltam átvészelni a dolgot.
Reggel ébredéskor már érezutem hogy a fejem is kapott az éjjel. Lesétáltam a helyi rendelőbe ahol persze egyből röntgen (rögtön bal váll és fej) és megállapították hogy a fejem meguszta de a kulcscsontomnak annyi ezt itt nem is tudják megcsinálni azonnal menjek be vele a Honvéd kórházba.
Bementem ott sorszámot kaptam onnan utánna átirányítottak egy szobába ahol valami eszméletlen sokan voltak be kellett adnom a papiromat. Nem telt el 2 perc már jött is vissza a nő aki elvette a papirjaimat és közölte hogy akkor én most azonnal menjek át a sürgősségi osztályra. Ez egyszerű volt csak a piros vonalat kell követni. Na itt volt elősször hogy messze nem volt annyira fontos az ügyem közel 4 órát vártam a sürgősségin mire bekerültem majd ott megkérdezték mi tőrtént. Közölték hogy ez még aznap műtét drót vagy lemez de egyelőre kérnének még egy mellkas röntgent. Hiába mondtam hogy az nem fáj kénytelen voltam megint röntgenre menni. Piszok jól ki van találva ez a kék vonal követése :D
Utánna jött hogy akkor keressem meg a C részleget ott lesz a szobám. Na az már nem volt egyszerű de megtaláltam egyből azzal is fogadtak hogy akkor van 2 percem és megyünk is a műtőbe.
Drótot kaptam viszonylag minden tűrhető volt aztán másnap vizit után akkor én menjek le a röntgenre... Mivel nem csak törés volt hanem ficam is ezért a kampós titaniumos rögzítés mellett döntöttek de amíg a seb nem gyógyul nem nyúlnak hozzá (min 10 nap) Ezen már túl is vagyok most hétfőre kaptam meg a behívóm és várhatóan kedden vagy szerdán terminátort csinálnak belőlem élő szövet lesz a fém vázon :mrgreen:
Legjobban az eddig eltöltött 2 hét kidobása zavar mert ha lett volna készleten eleve ez a kampó akkor most előrébb tartanék és nem lenne mégegy műtét de ez van még lesz pár hét mire felépülök de ami a legfontosabb a jókedv megmaradt az nem tőrt el :yes:
A röntgenképet direkt csak link formájába hátha valaki nem bírja az ilyesmit. KÉP
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

srácok, járt már valaki úgy, hogy Ebayen vett volna valamit, de nem engedte kifizetni a kártyáról a paypal? (többször előfordult, hogy vannak eladók, akik nem engedélyezik a maestro-s kártyával történő fizetést. Ilyenkor simán visszavonom a vásárlást a paypalon.) Most kaptam feldolgozáskor egy üzenetet, hogy majd értesítenek. Jöt egy email később, hogy nem tudták feldolgozni a fizetési kérelmet. "If you would like to purchase and pay for this item / these item(s) with another payment method, please return to your cart to check out and submit payment again.Remember, great deals don't last long on eBay, so some of your items may have already been purchased by other buyers.Complete payment soon to avoid missing out."
most akkor adjak hozzá másik karit (nem szeretnék), töltsek fel paypalra, vagy simán törlik a vásárlást? a kosárban nincs a termék, és a megvásároltak között sem találom.

Segal, akkor a következő rendelésed egy protektor lesz? :D :)
Segal
Admin segéd
Admin segéd

fefe86 írta:srácok, járt már valaki úgy, hogy Ebayen vett volna valamit, de nem engedte kifizetni a kártyáról a paypal? (többször előfordult, hogy vannak eladók, akik nem engedélyezik a maestro-s kártyával történő fizetést. Ilyenkor simán visszavonom a vásárlást a paypalon.) Most kaptam feldolgozáskor egy üzenetet, hogy majd értesítenek. Jöt egy email később, hogy nem tudták feldolgozni a fizetési kérelmet. "If you would like to purchase and pay for this item / these item(s) with another payment method, please return to your cart to check out and submit payment again.Remember, great deals don't last long on eBay, so some of your items may have already been purchased by other buyers.Complete payment soon to avoid missing out."
most akkor adjak hozzá másik karit (nem szeretnék), töltsek fel paypalra, vagy simán törlik a vásárlást? a kosárban nincs a termék, és a megvásároltak között sem találom.

Segal, akkor a következő rendelésed egy protektor lesz? :D :)
Öcsém járt múltkor így. Törölni nem fogják neki az eladó sem válaszolt és addig mást sem engedett vásárolni a rendszer. Nem kell pénzt feltőltened paypal-ra egyszerűen csak válaszd azt az opciót hogy azzal fizetsz simán el fogja tudni a kártyád küldeni de azzal számolj hogy az 3,9%-al többe kerül plusz 90ft. Szerintem ennyit bőven megér az a biztonság hogy ha bármi gebasz van akkor az eladó azonnal egyetért veled míg egy kártyás utalásnál ki vagy szolgáltatva a hozzáállásának. Én legalábbis mindig paypalos opciót választom.

Ez már a második kulcscsonttörésem és az első után sem vettem protektort (meg sisakot se...)
fefe86
3. szint
3. szint

Segal írta: Öcsém járt múltkor így. Törölni nem fogják neki az eladó sem válaszolt és addig mást sem engedett vásárolni a rendszer. Nem kell pénzt feltőltened paypal-ra egyszerűen csak válaszd azt az opciót hogy azzal fizetsz simán el fogja tudni a kártyád küldeni de azzal számolj hogy az 3,9%-al többe kerül plusz 90ft. Szerintem ennyit bőven megér az a biztonság hogy ha bármi gebasz van akkor az eladó azonnal egyetért veled míg egy kártyás utalásnál ki vagy szolgáltatva a hozzáállásának. Én legalábbis mindig paypalos opciót választom.

Ez már a második kulcscsonttörésem és az első után sem vettem protektort (meg sisakot se...)
most vettem mást -is-, nem tiltott a rendszer.... nem tudom a kártyás fizetést újra választani, mert az ebay-emen nem találom a tranzakciót sehol....
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Segal írta:
nsee írta:Hu :censored:
Off topik, írhatod mi történt. :shock:
Szerintem elég egyértelmű főleg a régebbieknek mert egyszer pont erről volt szó. Estem kerékpárral...
Múlthét kedden tőrtént éjjel az eset gyorsan kellett eljutnom a templom térre (XIX ker) most nem részletezem hogy miért de én meg III kerületbe lakom tehát ez barátok közt is ...]
..szki!!!
Most már még egyértelműbb!
Sajnálom, jobbulást!
A kép jól sikerült :whistle:
Azért nem ártana minimum sisak!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

nsee írta:Azért nem ártana minimum sisak!
Van, aki életének elengedhetetlen része a magas szintű adrenalin.
Én már feladtam...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:A röntgenképet direkt csak link formájába hátha valaki nem bírja az ilyesmit. KÉP
Baszki, ezt még PS-retusálni is nehéz lenne...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
nsee írta:Azért nem ártana minimum sisak!
Van, aki életének elengedhetetlen része a magas szintű adrenalin.
Én már feladtam...
Pontosan ez olyan mint másnak a cigi vagy drog stb. Tisztába van vele az ember hogy káros az egészségére de mégis szüksége van rá.
Macika írta:
Segal írta:A röntgenképet direkt csak link formájába hátha valaki nem bírja az ilyesmit. KÉP
Baszki, ezt még PS-retusálni is nehéz lenne...
Majd az idő összeretusálja :bolond2:
These users thanked the author Segal for the post:
Macika (2015-08-23 vas. 13:50:28)
Rating: 2.63%
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
Macika írta:Baszki, ezt még PS-retusálni is nehéz lenne...
Majd az idő összeretusálja :bolond2:
Így is van, a jó oldalát kell nézni, ha ezentúl fémkeresős kapun kell átmenned, meglesz az elfoglaltságod egy időre... :D
Sir Winston Churchill
fefe86
3. szint
3. szint

Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”