"eskuzom anyu ra"
Túl a vérlázító ökörségen, tessék már mondani, vajon tudatosult az eladóban, hogy ez egy laptop és nem egy mobiltelefon?tnorbi írta:Ez se semmi:
Mindöszesen annyit konfigoltam, hogy amikor a telepítés elején megkérdezi, mibe épüljön be, (médiaplayer, KMPlayer) odatettem elé a pipát. Meg a végén, amikor megkérdezi, milyen formátumokhoz települjön, az összes audio és video formátumot kijelöltem. Amúgy nyugodtan frissítsd! Aztán, ha "mozizni" akarsz, kapcsold ki a netet és a reklám probléma megoldva.fefe86 írta:valamit konfigoltál vele, vagy csk simán feldobtad? felraktam én is, de nem oldódott meg.Walaki01 írta: Én mellé töltöm a K-lite mega codec packot (ingyenes) utána nem jelentkezik a hiba.Régebben én is szívtam vele.
a VLC nem jön be, a km playert pedig már úúúúgy megszoktam...frissítéssel valószínű megoldódna, de a rengeteg reklám miatt hanyagolom. Jellemzően v264-es kódolású mkv filmeknél jön elő a hiba..
ezt most viccnek veszem, oké?!?!Walaki01 írta: Aztán, ha "mozizni" akarsz, kapcsold ki a netet és a reklám probléma megoldva.
Nem érsz semmit a tiltással, mert attól, hogy SIM-mel nem tud feljelentkezni a GSM-hálózatra, attól WiFi-n még simán használható.tnorbi írta:Sziasztok! Sos kéne kis segítség! Bnőm elhagyta a telóját, persze ki is van kapcsolva, szóval el is lopták. S3-as. A kérdésem, hogy mivel főzelék van rajta, le lehet tiltatni? Persze gmail meg mindenben be van jelentkezve...
Igen, ez volt az első. Google Device Managerrel nyomtunk visszaállítást, meg tiltást, viszont ez gondolom csak addig jó, amíg marad a gmail account, ha megváltoztatja, nem fog tiltódni. Bemegyünk majd a rendőrségre(valószínűleg a táskájából tűnt el) is, meg a telenorhoz, hogy tiltsák le, remélem sikerül.Macika írta:Nem érsz semmit a tiltással, mert attól, hogy SIM-mel nem tud feljelentkezni a GSM-hálózatra, attól WiFi-n még simán használható.tnorbi írta:Sziasztok! Sos kéne kis segítség! Bnőm elhagyta a telóját, persze ki is van kapcsolva, szóval el is lopták. S3-as. A kérdésem, hogy mivel főzelék van rajta, le lehet tiltatni? Persze gmail meg mindenben be van jelentkezve...
Egyetlen megoldás van, MINDEN bejelentkezéses oldalon AZONNALI jelszócsere!