Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

reddoors írta:T-Mobile Google Nexus S akció !
Kártyásan 65ezer Ft !!!
Igen kedvező ár.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

nagy.renato írta:
Kártyásan 65ezer Ft !!!
Igen kedvező ár.
Igen , szerintem érdemes megvenni, (magyar nyelv nincs benne), a Galaxy Ace 5ezerrel olcsóbb. :D :D
Huawei MATE 9 Android 7
nagy.renato
3. szint
3. szint

HTC Eternity: 4.7 collal?!

Úgy látszik végre egy értelmes döntés születik. Ahelyett, hogy dupla-magos processzorokat alkalmaznának, inkább alkalmaznak egymagos magasabb órajelű processzort.
Gondolom a HTC rájött hiába a vas, ha nincs, ami megfelelően kihasználja. Gondolom a WP7 is csak próbálgatja kihasználni a dupla magot ezért jobbnak látják az egymagos használatát.
Egyszer régen nekem még úgy magyarázták ezt el nekem, hogy:
Hiába van 2 kocsim 100 km/h végsebességgel, ha van egy, aminek 120 km/h. Bár az is igaz, hogy két kocsiba többen férnek ;)
De amíg nincs két sofőr, hiába két kocsi.
Ez érvényes a telefonra is, amíg nincs megfelelő rendszer, ami "vezesse" a két processzort, addig nincs értelme. Legalábbis nem annyi.
Távol álljon tőlem minden szidalmazása bármelyik OS-nek, bármelyik gyártónak. Mindet ugyanúgy szeretem.
Nokia Lumia 625

moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Samsung Galaxy S III jövőre?

Megbízható forrásra alapozza a Samfirmware legújabb információját, mely szerint a dél-koreai gyártó legújabb csúcsmodellje, a Samsung Galaxy III 2012-ben kerül piacra. A hírt az indiai Gaurav Hasabnis írta meg Twitteren, ő hasonlóan nagy név a mobilszakmában mint az orosz Eldar Murtazin. Elmondása szerint a GS III rendkívül nagy tudású mobil lesz jobb kijelzővel - állítólag a Samsung egy új típusú megjelenítőn dolgozik, amely jogos utódja lehet a Super AMOLED Plusnak -, magas órajelen ketyegő két- vagy négymagos processzorral, új generációs grafikai gyorsítóval és jobb akkumulátor üzemidővel. Az új anyagokat is megemlíteni Gaurav, és mivel prémium minőségről van szó, fém burkolatot várunk.

forrás: telefonguru
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

nagy.renato írta:HTC Eternity: 4.7 collal?!

Úgy látszik végre egy értelmes döntés születik. Ahelyett, hogy dupla-magos processzorokat alkalmaznának, inkább alkalmaznak egymagos magasabb órajelű processzort.
Gondolom a HTC rájött hiába a vas, ha nincs, ami megfelelően kihasználja. Gondolom a WP7 is csak próbálgatja kihasználni a dupla magot ezért jobbnak látják az egymagos használatát.
Egyszer régen nekem még úgy magyarázták ezt el nekem, hogy:
Hiába van 2 kocsim 100 km/h végsebességgel, ha van egy, aminek 120 km/h. Bár az is igaz, hogy két kocsiba többen férnek ;)
De amíg nincs két sofőr, hiába két kocsi.
Ez érvényes a telefonra is, amíg nincs megfelelő rendszer, ami "vezesse" a két processzort, addig nincs értelme. Legalábbis nem annyi.
Távol álljon tőlem minden szidalmazása bármelyik OS-nek, bármelyik gyártónak. Mindet ugyanúgy szeretem.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha a HTC azt a konstrukciós irányt követi mint a HTC Sensation és az EVO 3D esetében , és most a wifi antenna helyzetére gondolok, akkor hiába a csilli-villi felület, a telefon gyengébb wifi jelnél HASZÁLHATATLAN. A telefont ha nem két ujjal fogtam azonnal elment a wifi jel, megszakad a böngészés, stb. Rengeteget használom a wifit, nagyon rossz a telefon ilyen téren. Vásárláskor tudtam erről a hibáról , de azt nem gondoltam volna , hogy ennyire dúrva a hiba...
Huawei MATE 9 Android 7
nagy.renato
3. szint
3. szint

Kártyásan 65ezer Ft !!!
Ma bementem a városba, gondoltam veszek egy ilyet, ilyen kedvező áron, és várok fél évet egy komolyabbra. Ekkor közölték velem, hogy már nincs, és, ha jól emlékeznek csak pár darabot értékesítettek ebben az üzletben. Próbáljam meg a webshopban, mert szerinte a boltok már kifogytak belőle. Mondom ok, bár kicsit érdekesnek véltem, hogy a honlapon fent van, de boltokban már nincs. Hazajöttem, még mindig fent van, ekkor rákattintok, és ott kivan írva, hogy már nem rendelhető. Kicsit csalódott vagyok, de túlélem. Csak azért írom le, hogy más nehogy így járjon. Az ügyfélszolgálatos srác azt mondta, hogy ha webshopban nincs akkor az már valószínűleg nem is lesz. Majd hozzátette, hogy nemsoká jön az új ;)
Nokia Lumia 625

lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Én mikor a Galaxy S-t vettem akkor jártam így.
Bementem a boltba, majd közölték, hogy már nincs, mert a megrendelt mennyiség már elfogyott. Bejártam Az egész várost és végül is sikerült szereznem 1et.
Ez fél élve volt, de a telefont még most is "árulják"....
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

Sziasztok! Ez lesz még egy szép készülék: http://www.telefonguru.hu/hir/Sony_Eric ... _2011-7-13 - Sony Xperia Duo

Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
Rian
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E6
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rian »

Nokia T7 topic zárva, pedig a forum.nokia.com -on elvileg tesztelhető, és létező készülékek ezek. Érdekes, hogy újabb és újabb Symbian telók jönnek ki :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Rian írta:Nokia T7 topic zárva, pedig a forum.nokia.com -on elvileg tesztelhető, és létező készülékek ezek. Érdekes, hogy újabb és újabb Symbian telók jönnek ki :)
Csak kínai piacra szánták, így nem érdemes vele foglalkozni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”