iGO nincs androidra, csak a törököknek és az izraelieknek. Tehát a szempontunkból olyan, mintha nem is lenne.tnorbi írta:iGo meg a Sygic miben tud többet, mint a HERE? Csak mert azok több ezer forintok...Damir írta:HEREszutty írta:Valaki tud egy jó navigációt ami nem használ mobilnetet és spanyolország is benne van.
A Sygic időben korlátlan támogatású, MAGYAR NYELVŰ hangnavigációval IGEN fejlett, évente többszöri frissítésű térképekkel, sávasszisztenssel, táblaasszisztenssel rendelkezik és 3 készüléken használható egyidőben egy megvásárlásért. Külön pénzért TMC, szélvédőben tükröződős kijelzés, egyebek.
A HERE-től nagyon sokat vártam, amikor megjelent, lévén a Nokia navija tetszett mindig is, de közel 1 év alatt nem került bele a magyar hangú navigáció (legalábbis addig, míg figyelemmel kísértem), így számomra felejtős.
De, tudok angolul/németül, de jobban szeretem, ha az anyanyelvemen navigálnak.
A Sygic hatezerpárszáz Ft-os ára most szinte hihetetlenül jó.
És hát a legvégére hagytam az erkölcsi kérdést. Ha én elvárom, hogy megfizessék a munkámat, akkor örömmel fizetem meg én is mások munkáját, lassan levetkőzi az ember az egyetemista ingyenélő korszakát...