Kisegitenel? Ezen részét a mentesnek ismerem, mivel titanium-ot használtam eddig. Üdv!Macika írta:Ez utóbbinak a legnagyobb az esélye.duce79 írta:Sziasztok! Lehet láma kérdés,de ha a kies programmal csinálok egy teljes biztonsági mentést, majd hard resetet kap a telefon, akkor utána maradéktalanul vissza is állít nekem mindent a kies? Tehát, üzenetek, játék mentések, stb... vagy, csak mondjuk a játékot visszarakja, de nem abban az állapotában, amikor megcsináltam a mentést? Kösz, üdv!
Játékállást biztosan nem ment, arra szerintem root nélkül nincs is esély...
Játékoknál ugye nem az a célja a játékírónak, hogy minél hamarabb kész legyél a játékkal, ezért sokszor nem ír bele mentési lehetőséget, szerencsére a tisztességesebb segédprogramoknak van mentési lehetősége, ami akár felhőn keresztül is visszaállítható...
OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Van rootolva a telód?duce79 írta:Kisegitenel? Ezen részét a mentesnek ismerem, mivel titanium-ot használtam eddig. Üdv!Macika írta:Ez utóbbinak a legnagyobb az esélye.duce79 írta:Sziasztok! Lehet láma kérdés,de ha a kies programmal csinálok egy teljes biztonsági mentést, majd hard resetet kap a telefon, akkor utána maradéktalanul vissza is állít nekem mindent a kies? Tehát, üzenetek, játék mentések, stb... vagy, csak mondjuk a játékot visszarakja, de nem abban az állapotában, amikor megcsináltam a mentést? Kösz, üdv!
Játékállást biztosan nem ment, arra szerintem root nélkül nincs is esély...
Játékoknál ugye nem az a célja a játékírónak, hogy minél hamarabb kész legyél a játékkal, ezért sokszor nem ír bele mentési lehetőséget, szerencsére a tisztességesebb segédprogramoknak van mentési lehetősége, ami akár felhőn keresztül is visszaállítható...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Nincs rootolva. Nekem valami titanium féle mentés kellene, persze root nélkül, és felhőbe, ha lehet... Kösz.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
a titaniumhoz mindenképp root kellduce79 írta:Nincs rootolva. Nekem valami titanium féle mentés kellene, persze root nélkül, és felhőbe, ha lehet... Kösz.
- Macika
- 6. szint
Nos, ezt írtam korábban, hogy root nélkül csak maga a program tud a saját adataihoz hozzáférni, tehát menteni is csak úgy megy, programból (ha meg van adva a lehetőség!)duce79 írta:Nincs rootolva. Nekem valami titanium féle mentés kellene, persze root nélkül, és felhőbe, ha lehet... Kösz.
Létezik egy Helium nevű progi, azzal meg lehet próbálni, TALÁN 1-2 esetben képes rá, logikus magyarázatot még nem találtam arra, hogyan csinálja a sikeres mentéseket. De nagyon nem éri meg foglalkozni vele, hiszen a tuti program-ADATmentéshez mindenképpen root kell!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Valaki tud egy jó navigációt ami nem használ mobilnetet és spanyolország is benne van.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- Macika
- 6. szint
MAPS.MEszutty írta:Valaki tud egy jó navigációt ami nem használ mobilnetet és spanyolország is benne van.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
HEREszutty írta:Valaki tud egy jó navigációt ami nem használ mobilnetet és spanyolország is benne van.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
iGo meg a Sygic miben tud többet, mint a HERE? Csak mert azok több ezer forintok...Damir írta:HEREszutty írta:Valaki tud egy jó navigációt ami nem használ mobilnetet és spanyolország is benne van.
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Igo-t nem használom, nem jött be. Sygicet használom, jobban elfut kis teljesítményü mobilon, szerintem gyorsabb és pontosabb mint az Igo, Here. Here nálam a városba pontatlanab házszámba is, illetve többször elvitt kitérővel a rövidebb út helyett. Valamelyik topikba képpel illusztráltam.
Ergó Sygic, Here próbáld ki és válasz!
Ergó Sygic, Here próbáld ki és válasz!