OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

jani25
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 N910F
Nem: Férfi
Has thanked: 129 times
Been thanked: 40 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: jani25 »

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Azért ez NAGYON kívánatos!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
LG G2 és még a 3 is tetszett nekem, de valahogy elvesztett a varázsa. G Flex képeken jól nézett ki, élőben viszont nem tetszett már annyira. Valami nem az igazi az LG designjában. Lehet, hogy a gombok hiánya teszi, nem tudom. Viszont várom, hogy tényleg csinálnak e Note riválist(tollal, szolgáltatásokkal). Toll nélkül már el se tudnám képzelni a telefont. :D
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Macika írta:
LG G2 és még a 3 is tetszett nekem, de valahogy elvesztett a varázsa. G Flex képeken jól nézett ki, élőben viszont nem tetszett már annyira. Valami nem az igazi az LG designjában. Lehet, hogy a gombok hiánya teszi, nem tudom. Viszont várom, hogy tényleg csinálnak e Note riválist(tollal, szolgáltatásokkal). Toll nélkül már el se tudnám képzelni a telefont. :D
Én is azt gondolom, hogy csodálatos és nélkülözhetetlen dolog a ceruza.
De belegondoltam, mikor vettem ki utoljára a helyéről. Nagy nehezen rájöttem, idén január elején.
Érdekes vagyok, semmi pénzért nem mondanék le a ceruzáról, de szinte alig használom.
Amikor tavaly nyáron >2 hónapig csak az LG G Pro 2-t használtam (a Note 3 a fiókban pihent), nem hiányzott a ceruza.

Meglátjuk, mit hoz a jövő!
És hogy mit ígérnek a Note5-ben! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:Én is azt gondolom, hogy csodálatos és nélkülözhetetlen dolog a ceruza.
De belegondoltam, mikor vettem ki utoljára a helyéről. Nagy nehezen rájöttem, idén január elején.
Érdekes vagyok, semmi pénzért nem mondanék le a ceruzáról, de szinte alig használom.
Amikor tavaly nyáron >2 hónapig csak az LG G Pro 2-t használtam (a Note 3 a fiókban pihent), nem hiányzott a ceruza.

Nagyjából körvonalazódik a G4 de főleg a Note 5.

A G4 az Snapdragon 810, 3 giga ram 32 giga belső tárhely és memóriabővíthetőség. A kijelző az QHD a méret meg 5,3-5,6 col között. Picit nagyobb akksi, mégjobb kamera stb.
Note 5 meg 5,7 körüli kijelző QHD vagy 4K felbontással (előbbi lenne a jobb döntés de mivel az Oculus Riftbe a Note kijelzője kerül oda meg égető lenne a 4K felbontás meg ugye annak nagyobb a marketingértéke ezért nem lepne meg ha utóbbival jönne), 4 giga ram, valami S6-nál is komolyabb exynos soc, 32-128 giga belső tárhely viszont a bővíthetőség kérdéses (töröm el a kezüket ha nem), Tutira USB type C csatlakozó, S6 féle letilsztult rom, kisebb akksi és vékonyabb kivitel. kb ez várható a 2 telefontól.

Amúgy kiderült hogy május 28-29-én lesz a következő Google I/O. Azt még nem tudni hogy miről fog szólni de ha többet fogok tudni mindenképp írom. :mrgreen:
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
Macika írta:Én is azt gondolom, hogy csodálatos és nélkülözhetetlen dolog a ceruza.

A G4 az Snapdragon 810, 3 giga ram 32 giga belső tárhely és memóriabővíthetőség. A kijelző az QHD a méret meg 5,3-5,6 col között. Picit nagyobb akksi, mégjobb kamera stb.
Note 5 meg 5,7 körüli kijelző QHD vagy 4K felbontással (előbbi lenne a jobb döntés de mivel az Oculus Riftbe a Note kijelzője kerül oda meg égető lenne a 4K felbontás meg ugye annak nagyobb a marketingértéke ezért nem lepne meg ha utóbbival jönne), 4 giga ram, valami S6-nál is komolyabb exynos soc, 32-128 giga belső tárhely viszont a bővíthetőség kérdéses (töröm el a kezüket ha nem), Tutira USB type C csatlakozó, S6 féle letilsztult rom, kisebb akksi és vékonyabb kivitel. kb ez várható a 2 telefontól.

Amúgy kiderült hogy május 28-29-én lesz a következő Google I/O. Azt még nem tudni hogy miről fog szólni de ha többet fogok tudni mindenképp írom. :mrgreen:
Félek, hogy elszúrja a Samu... Ezért vagyok kíváncsi az LG megoldására(ha jön). Nekem elég lenne a bitang aksi(üzemidő), 4K nem érdekel... USB és társai sem. Ja és jobb vételi képesség a Note3-nál. :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:
Segal írta:

Félek, hogy elszúrja a Samu... Ezért vagyok kíváncsi az LG megoldására(ha jön). Nekem elég lenne a bitang aksi(üzemidő), 4K nem érdekel... USB és társai sem. Ja és jobb vételi képesség a Note3-nál. :D
Itt főleg azzal van a baj hogy az Oculusba is a Note kijelzője kerül (DK2-be a Note 3 a Crescent Bay-be meg a Note 4). Ami tökegyértelmű hogy ezekbe a virtuális szemüvegekbe a FullHD felbontás botrányosan kevés. A QHD nyilván jobb valamivel de a tuti nyilván a 4K. Mióta megvan a 4K tv-m és hozzá a megfelelő szintű videókártyám azóta az is világossá vált hogy jelenleg már ma is elérhető a 4K felbontásba való játék igaz egyelőre inkább olyan 30 körüli fps számmal ehez meg minimum 60 kéne.
Tehát visszakanyarodva a témához ha ehez a cucchoz ugyis gyártania kéne a Samsungnak kijelzőt és nyilvánvalóan jövőre a konkurencia is elő fog állni a 4K megjelenítővel akkor a Note szériába ami mindig is a piac előtt járt picivel kézenfekvő lenne beletenni ha megvalósítható idén a legyártás. Még tavalyi grafikonokból kiindulva 2015-re tervezte a Samsung tehát ez is okés ha csak nem tőrtént csúszás az ütemtervbe. Ha tippelni kéne én azt mondanám hogy 4K kijelzővel jön mert hatalmas marketingfegyver lenne a Samsung kezébe.
Viszont ottvan a másik oldalon 2 tényező az egyik hogy nyilván sokkal többet fogyaszt egy 4K megjelenítő mint egy QHD másrészt hogy az S6 is inkább vékonyítást kapott readásul az akksikapacitás kárára. Ettől függetlenül meg merte lépni a Samsung a pixelszámnövelést és ittvan a kutya elásva mivel ha ott megmerte tenni akkor itt is meg meri majd readásul "vérciki" lenne ha a Note széria nem tudna többet nyujtani a kistesó S szériánál kijelzőbe (sőt ppi értékbe még kevesebbet is hozna)
Magyarul kijelenthető hogy csak abban az esetben nem jön 4K kijelzővel a Note 5 ha nem tud eleget gyártani belőle a Samsung.
Ami engem sokkal jobban izgat az a memóriabővíthetőség. CSak az vigasztal hogy itt is mindig ráigért a Note széria az S szériára és mivel az S megkapta a 128-as lehetőséget is 256-ot meg jelenleg nem tudnak beletenni ezért csak abban az esetben tud ráigérni a 128-as S-re a Note ha ugyanazon feltételek mellett meghagyják a memóriabővíthetőséget. Abba az esetbe viszont összerakható lehetne a 128+200 giga ami számomra brutálisan jól hangzik. Az USB Type C csatlakozó az nem is kérdés 100% hogy meglépik de abból csak előnyünk lesz, a többi már felsorolt műszaki adat is elég biztosnak mondható a kérdés még az akksi hogy cserélhető lesz e vagy itt is fix. Szerintem fix lesz de ez még beleférhet nálam de persze nem örülök neki.
Macika
6. szint
6. szint

Ha nem PenTile matrixos lenne a 2k-s kijelző, már az is hatalmas előrelépés lenne a közelről, jelentősen felnagyítva nézett kép minőségében.
A végtelenségig nem lehet növelni az AMOLED felbontását, csökkenteni a pixelméretét. Szerintem inkább a beégés elkerülésre kellene fejlesztéseket folytatni, annak ezerszer több értelme lenne.
Szerintem.

Ez a Type C USB csati ez az, amit már minkét irányban be lehet dugni, ugye?

Na, az jó lenne nagyon, ebben (is) zseniális az Apple, ezt érdemes ellesni tőlük.
Nagyon jó lenne, ha a 6 évvel ezelőtt szabványossá tett, ma már tényleg szabványos microUSB villámgyorsan változna erre...
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint

Macika írta:Ha nem PenTile matrixos lenne a 2k-s kijelző, már az is hatalmas előrelépés lenne a közelről, jelentősen felnagyítva nézett kép minőségében.
A végtelenségig nem lehet növelni az AMOLED felbontását, csökkenteni a pixelméretét. Szerintem inkább a beégés elkerülésre kellene fejlesztéseket folytatni, annak ezerszer több értelme lenne.
Szerintem.

Na, az jó lenne nagyon, ebben (is) zseniális az Apple, ezt érdemes ellesni tőlük.
Nagyon jó lenne, ha a 6 évvel ezelőtt szabványossá tett, ma már tényleg szabványos microUSB villámgyorsan változna erre...
Ehhez aztán hatalmas zsenialitás kell. :D
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Macika írta:Ha nem PenTile matrixos lenne a 2k-s kijelző, már az is hatalmas előrelépés lenne a közelről, jelentősen felnagyítva nézett kép minőségében.
Szerintem.

Ehhez aztán hatalmas zsenialitás kell. :D
Nos, ha nem kellett hozzá zsenialitás, akkor MIÉRT nem valami ilyen univerzálisan bedugható valamit alkotott a konkurencia a microUSB helyett anno????????
Ne feledd, a miniUSB még teljesen használható és stabil csatlakozó volt!

Hányszázezer esetben ment tönkre a töltés/adatcsatlakozó a hibás kialakítás miatt amióta szabvány lett a microUSB csatlakozó?

Félre ne érts, én sem vagyok alma-hívő, a legkevésbé sem, de ami jó, azt csak az elvakult buta emberek nem ismerik el!
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”