OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Skacok, ha véletlenül összefuttok eladó független N95, N95 8gb-al ami normális állapotban van akkor dobjatok már egy privit légyszi :)
Egyik ismerősöm szeretne venni egyet :)
Köszi :Ö
Kép
Kép
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

hoolio N8 topik folyt.
Látod félre értessz még most is.Tisztába vagyok vele hogy mit képvisel a htc, de az az N8 topik, és oda azok járnak akik N8-t használnak, és hidd el sokan úgy fizetik részletre, úgy spóroltak rá, szeretik, te pedig csak rombolod ezt minden hozzászólásoddal.Miért? Én ha pl PR 2.0 nem hozza azt amit várok, akkor lehet én is megválok tőle, de addig is csak építek, és utána elfelejtem az egészet. Nem azért mert ez sz.r, hanem mert nekem is mindíg jobb kell, de én még bízok benne, hogy ebbe a telóba sok tartalék van, és ha minden téren nem is lessz a legjobb, de ott lessz a toppon nagyon.A másik amit egyszer írtál ugyancsak az N8 topikban, hogy bzs te meg csak foltozzad a sz.rt.Na ez sértő volt.Ez nem arról szól, de mindeggy, mert ha nem voltál még ilyenben benne, úgy se érted.Én amugy ha felajánlanák hogy vegyek pl egy kész tuti stabil gépet, vagy adnak egy olyat amiből ki lehet hozni, sőt talán mégtöbbet, de sok munkával, akkor nem is kérdés a 2. kéne.Én hobbiból raktam össze nagyon ütős pc-ket pl, jártam tunning versenyekre, de még sorolhatnám mennyi mindent csináltam, ill a gyengébb dolgokból mennyi plusszt kihoztam sokszor.Na de jól van, nem vagyunk egyformák, de azért azon gondolkozz el, hogy pl ma reggel is te váltottad ki a vitát az N8 topikban, és nem első alkalommal.Véleményt másképp kell írni, ennyi.Ez a véleményem.
Üdv.BZS.

A moderátorok-tól bocs, a sok szemetelésért.

Amugy jó reggelt! Végre felébredtem. :whaaa:
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

bzs73 írta:
hoolio N8 topik folyt.
Látod félre értessz még most is.Tisztába vagyok vele hogy mit képvisel a htc, de az az N8 topik, és oda azok járnak akik N8-t használnak, és hidd el sokan úgy fizetik részletre, úgy spóroltak rá, szeretik, te pedig csak rombolod ezt minden hozzászólásoddal.Miért? Én ha pl PR 2.0 nem hozza azt amit várok, akkor lehet én is megválok tőle, de addig is csak építek, és utána elfelejtem az egészet. Nem azért mert ez sz.r, hanem mert nekem is mindíg jobb kell, de én még bízok benne, hogy ebbe a telóba sok tartalék van, és ha minden téren nem is lessz a legjobb, de ott lessz a toppon nagyon.A másik amit egyszer írtál ugyancsak az N8 topikban, hogy bzs te meg csak foltozzad a sz.rt.Na ez sértő volt.Ez nem arról szól, de mindeggy, mert ha nem voltál még ilyenben benne, úgy se érted.Én amugy ha felajánlanák hogy vegyek pl egy kész tuti stabil gépet, vagy adnak egy olyat amiből ki lehet hozni, sőt talán mégtöbbet, de sok munkával, akkor nem is kérdés a 2. kéne.Én hobbiból raktam össze nagyon ütős pc-ket pl, jártam tunning versenyekre, de még sorolhatnám mennyi mindent csináltam, ill a gyengébb dolgokból mennyi plusszt kihoztam sokszor.Na de jól van, nem vagyunk egyformák, de azért azon gondolkozz el, hogy pl ma reggel is te váltottad ki a vitát az N8 topikban, és nem első alkalommal.Véleményt másképp kell írni, ennyi.Ez a véleményem.
Üdv.BZS.

A moderátorok-tól bocs, a sok szemetelésért.

Amugy jó reggelt! Végre felébredtem. :whaaa:
Én is így vagyok vele. Egy a baj, hogy az N8 nagyon nagyon zárva van szoftveres téren. Nincs nyílt forráskód, sem kernel forrás, de még csak módosítható ROFS/ROM modding sem. Ez nagyon nagy visszalépés a szememben, ha nyitva hagyta volna a Nokia, és lehetővé tette volna hogy szabadon módosítsák, nagyobb sikere lett volna. Persze, tudom, kell az újítás, a kihívás a hackereknek, feltörni a firmware-t, de ez annyira erős lett, hogy már túlzás. És sajnos WP7 téren is hasonló várható (sőt lehet az M$ átveszi a Nokia pár védelmi mechanizmusát, azaz az elkövetkező frissítések WP7-re mind zárják a réseket).
A másik hátrány a hardver. Ezért az árért sokkal többet bele lehetett volna pakolni, a 4 éves Huawei E220-as modememben van 512/256 NAND/DRAM kombós flash chip, pedig ez még annó is 6000Ft volt.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Szerintem nem lesz rossz a Windows-os Nokia. Csak lássuk már.
Pont tegnap gondolkoztam el azon mennyivel szavahihetőbb a Microsoft, mint a Nokia. Beígérték a Win7 Sp1-et febr. 22-re és tessék, délután már fent is volt a gépemen az update-tel. Ennek ellenére a Nokia csak húzza-halasztja a frissítéseit. Remélem a fejükre koppintanak a Nokiának és képes lesz a beígért dolgokat időben teljesíteni.
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Nem lesz fejre koppintás, mivel együtt fognak dolgozni és vagy együtt késnek, vagy együtt jönnek ki időben az FW-vel.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Salmi írta:Nem lesz fejre koppintás, mivel együtt fognak dolgozni és vagy együtt késnek, vagy együtt jönnek ki időben az FW-vel.
Akkor meg a Microsoft tartsa meg a jó szokását, és szoktassa ehhez az új munkatársakat is :D.
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

farkas-laci írta:Szerintem nem lesz rossz a Windows-os Nokia. Csak lássuk már.
Pont tegnap gondolkoztam el azon mennyivel szavahihetőbb a Microsoft, mint a Nokia. Beígérték a Win7 Sp1-et febr. 22-re és tessék, délután már fent is volt a gépemen az update-tel. Ennek ellenére a Nokia csak húzza-halasztja a frissítéseit. Remélem a fejükre koppintanak a Nokiának és képes lesz a beígért dolgokat időben teljesíteni.
És te tudod hogy miért nem küldik a frissítést? Szerintem már rég készen van csak kivárnak vele vmi miatt. A youtube-on már vannak videók a frissítésről. De most tényleg küldhetnék darabokban többször is ha sürgős épp ami kész van. Tudják hogy ez így senkinek sem jó. És itt szerintem ezért nem a programozók meg mérnökök, alkalmazottak a felelősek hanem a vezetés akik még mindig a régi szememet-fülemet becsukó politikát folytat. Vmi miatt nem akarják erőltetni, mintha nem volna érdekük.
A T-mobile miért nem akar frissíteni, mikor mindenki ezt szeretné? Nekik talán mindegy de a Nokia symbian részlegének biztos nem, jó lehet a semmiért dolgozni. Szerintem nincs joguk hozzá hogy felülbírálják a Nokia szoftverét a vásárlók kárára is akár, hacsak nem egyeztek meg vkivel a Nokiánál hogy ezt most kihagyják/PR1.1/. Mindenhol pörögnek a dolgok csak a Nokiánál nem azt a sok rajongót akik még maradtak le kell szép lassan építeni. :hmm:
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

A fenti cikk: "Hírek: Stephen Elop a Nokia harmadik legnagyobb egyéni befektetője "

Ja csak az a kérdés a Nokiánál mibe fektetett a symbian-ba vagy a WP7-be. Kockázat nélkül nincs siker és persze a reklám is fontos főleg ha hiteles. :D
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

hoolio
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC DESIRE HD