Egyik ismerősöm szeretne venni egyet

Köszi :Ö
Látod félre értessz még most is.Tisztába vagyok vele hogy mit képvisel a htc, de az az N8 topik, és oda azok járnak akik N8-t használnak, és hidd el sokan úgy fizetik részletre, úgy spóroltak rá, szeretik, te pedig csak rombolod ezt minden hozzászólásoddal.Miért? Én ha pl PR 2.0 nem hozza azt amit várok, akkor lehet én is megválok tőle, de addig is csak építek, és utána elfelejtem az egészet. Nem azért mert ez sz.r, hanem mert nekem is mindíg jobb kell, de én még bízok benne, hogy ebbe a telóba sok tartalék van, és ha minden téren nem is lessz a legjobb, de ott lessz a toppon nagyon.A másik amit egyszer írtál ugyancsak az N8 topikban, hogy bzs te meg csak foltozzad a sz.rt.Na ez sértő volt.Ez nem arról szól, de mindeggy, mert ha nem voltál még ilyenben benne, úgy se érted.Én amugy ha felajánlanák hogy vegyek pl egy kész tuti stabil gépet, vagy adnak egy olyat amiből ki lehet hozni, sőt talán mégtöbbet, de sok munkával, akkor nem is kérdés a 2. kéne.Én hobbiból raktam össze nagyon ütős pc-ket pl, jártam tunning versenyekre, de még sorolhatnám mennyi mindent csináltam, ill a gyengébb dolgokból mennyi plusszt kihoztam sokszor.Na de jól van, nem vagyunk egyformák, de azért azon gondolkozz el, hogy pl ma reggel is te váltottad ki a vitát az N8 topikban, és nem első alkalommal.Véleményt másképp kell írni, ennyi.Ez a véleményem.hoolio N8 topik folyt.
Én is így vagyok vele. Egy a baj, hogy az N8 nagyon nagyon zárva van szoftveres téren. Nincs nyílt forráskód, sem kernel forrás, de még csak módosítható ROFS/ROM modding sem. Ez nagyon nagy visszalépés a szememben, ha nyitva hagyta volna a Nokia, és lehetővé tette volna hogy szabadon módosítsák, nagyobb sikere lett volna. Persze, tudom, kell az újítás, a kihívás a hackereknek, feltörni a firmware-t, de ez annyira erős lett, hogy már túlzás. És sajnos WP7 téren is hasonló várható (sőt lehet az M$ átveszi a Nokia pár védelmi mechanizmusát, azaz az elkövetkező frissítések WP7-re mind zárják a réseket).bzs73 írta:Látod félre értessz még most is.Tisztába vagyok vele hogy mit képvisel a htc, de az az N8 topik, és oda azok járnak akik N8-t használnak, és hidd el sokan úgy fizetik részletre, úgy spóroltak rá, szeretik, te pedig csak rombolod ezt minden hozzászólásoddal.Miért? Én ha pl PR 2.0 nem hozza azt amit várok, akkor lehet én is megválok tőle, de addig is csak építek, és utána elfelejtem az egészet. Nem azért mert ez sz.r, hanem mert nekem is mindíg jobb kell, de én még bízok benne, hogy ebbe a telóba sok tartalék van, és ha minden téren nem is lessz a legjobb, de ott lessz a toppon nagyon.A másik amit egyszer írtál ugyancsak az N8 topikban, hogy bzs te meg csak foltozzad a sz.rt.Na ez sértő volt.Ez nem arról szól, de mindeggy, mert ha nem voltál még ilyenben benne, úgy se érted.Én amugy ha felajánlanák hogy vegyek pl egy kész tuti stabil gépet, vagy adnak egy olyat amiből ki lehet hozni, sőt talán mégtöbbet, de sok munkával, akkor nem is kérdés a 2. kéne.Én hobbiból raktam össze nagyon ütős pc-ket pl, jártam tunning versenyekre, de még sorolhatnám mennyi mindent csináltam, ill a gyengébb dolgokból mennyi plusszt kihoztam sokszor.Na de jól van, nem vagyunk egyformák, de azért azon gondolkozz el, hogy pl ma reggel is te váltottad ki a vitát az N8 topikban, és nem első alkalommal.Véleményt másképp kell írni, ennyi.Ez a véleményem.hoolio N8 topik folyt.
Üdv.BZS.
A moderátorok-tól bocs, a sok szemetelésért.
Amugy jó reggelt! Végre felébredtem.
Akkor meg a Microsoft tartsa meg a jó szokását, és szoktassa ehhez az új munkatársakat isSalmi írta:Nem lesz fejre koppintás, mivel együtt fognak dolgozni és vagy együtt késnek, vagy együtt jönnek ki időben az FW-vel.
És te tudod hogy miért nem küldik a frissítést? Szerintem már rég készen van csak kivárnak vele vmi miatt. A youtube-on már vannak videók a frissítésről. De most tényleg küldhetnék darabokban többször is ha sürgős épp ami kész van. Tudják hogy ez így senkinek sem jó. És itt szerintem ezért nem a programozók meg mérnökök, alkalmazottak a felelősek hanem a vezetés akik még mindig a régi szememet-fülemet becsukó politikát folytat. Vmi miatt nem akarják erőltetni, mintha nem volna érdekük.farkas-laci írta:Szerintem nem lesz rossz a Windows-os Nokia. Csak lássuk már.
Pont tegnap gondolkoztam el azon mennyivel szavahihetőbb a Microsoft, mint a Nokia. Beígérték a Win7 Sp1-et febr. 22-re és tessék, délután már fent is volt a gépemen az update-tel. Ennek ellenére a Nokia csak húzza-halasztja a frissítéseit. Remélem a fejükre koppintanak a Nokiának és képes lesz a beígért dolgokat időben teljesíteni.