Köszönjük fáradozásod h időt és fáradtságot nem sajnálva elkészíted nekünkbzs73 írta:Bakker.Kivagyok.![]()
Kb ebéd után hozzáfogtam a TTPod v4 magyarosításához, és most majd éjfélre vagyok kész, úgy ahogy.
Még 1-2 nap kell, ill ahogy időm engedi, és kész lessz.Holnap majd még neki esek hx editorral is .Mindíg ilyen hülye nagy munkába fogok.A Filebrowser se volt kutya, de ez a TTPod még azon is túl tesz.
Én nem tudom honnan szednek ilyen kifejezéseket,rövidítéseket.Úgyahogy azért megy az angol is rendesen, de csak lesek az ilyen progignál.Még cseten a külföldi ismerősök is makognak néha, hogy vagy, vagy.
Na mindeggy.Legalább ez is meglessz.
Pár ezer forint, de Macika tagnál olcsóbb mint egy SufniGSM boltban.rbelme írta:Sziasztok!
Mennyibe kerülhet egy szoftveresen halott telefon újraélesztése?
Nem lehet hogy törpe spizt is van benne?-Dr-Strust- írta:Úúúúgy vanNagyon cukkermukker
De azért kíváncsi lennék milyen kutya
Biztos van benne csivava vér, mert kancsalÉs általába a csivavák kancsalok
![]()
![]()
Igen, próbáltam. És nem nyert.farkas-laci írta:http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40ezt már próbáltad?
Köszönöm!potter55 írta:Pár ezer forint, de Macika tagnál olcsóbb mint egy SufniGSM boltban.rbelme írta:Sziasztok!
Mennyibe kerülhet egy szoftveresen halott telefon újraélesztése?
Hát azért az N8 igencsak össze van rakva,és minőségi anyagokból.lackaba írta: Egyet értek veled,csak az össze szerelés minőségében marad el a többi gyártótól.Az E-széria még elfogadható,de a többi sajnos gyenge.