Már próbáltam ezzel és nem sikerült.potter55 írta:Ingyen van. Te is meg tudod csinálni ezzel.rbelme írta:Sziasztok!
Mennyibe kerülhet egy szoftveresen halott telefon újraélesztése?

JAF-fal is és azzal sem.

Már próbáltam ezzel és nem sikerült.potter55 írta:Ingyen van. Te is meg tudod csinálni ezzel.rbelme írta:Sziasztok!
Mennyibe kerülhet egy szoftveresen halott telefon újraélesztése?
és a win-re is lesznek jó kis bzs féle hack-ek???bzs73 írta:Nekem pont ellenkező a véleményem.Szerintem jó hogy nem állt be az android-os sorba.Az lett volna a legegyszerűbb megoldás.Secpali
Legalább van merszük új dologba belevágni.Ha 2 ilyen nagy és tapasztalt cég összeáll, abból szerintem jó dolog is kisülhet.Ne a régi wp-ből induljunk ki, mert most már ott lesz a nokia is, nem kis tapasztalattal, és biztos tanultak a hibákból.Majd kíváncsi leszek ha a többi cég egyszer mélypontban lessz mit tud csinálni, mert ez mindenhol előjön.Folyamatosan, és állandóan képtelenség a csúcson lenni.A nokia elég sokáig ott volt, és most se hátul kullog.A symbian3 platform pedig szerintem még egy ideig nem lessz elhanyagolva.Külön csapat dolgozik rajta, tehát nem keverik a kettőt.Itélkezni meg majd akkor kell, ha lessz tapasztalat az új felállásról.
A másik meg hogy ki mit profitál.Kit érdekel.Nekünk a végtermék a fontos, nem az hogy a két cég hogy jár, hogy profitál.
Kicsit felfújták ezt a dolgot szerintem.Igaz tényleg elk.rta a nokia, na de hát ott is emberek dolgoznak.Én bízok benne hogy 1év múlva kb megint ott lessz a nokia ahol volt.Ha meg nem, akkor ennyi.Akkor nem tud felállni ebből a helyzetből, és vége.Beletörődik hogy nem ő az első. Ami biztos, hogy most nem adták fel a dolgot, és küzdenek.Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.Lehet hogy koppanunk, de lehet majd leesik az állunk.
Szerintem a legjobb lenne a piacon lévő összes OS használata. Megfelelő hardverekkel kombinálva le tudnák fedni a teljes piacot, és a Google/Microsoft segítsége révén nem csak Eurázsiában terjeszkedhetnének, hanem Amerikában (főleg az USA-ban) is. A Nokia híres a jó anyagminőségről, hardverről, és ha tényleg alápakolják a vasat, olyan telefonokat tudnak kihozni, amik mindent visznek (kivéve az ármagassági versenyt). Nagyon gyorsan hatalmas profitra tennének szert egy pár készülékkel, anélkül hogy a kisujjukat mozdítani kéne, mert a M$ és a Google minden fejlesztést elintéz(ett), csak megfelelő hardvert kell választani.bzs73 írta:Nekem pont ellenkező a véleményem.Szerintem jó hogy nem állt be az android-os sorba.Az lett volna a legegyszerűbb megoldás.Secpali
Legalább van merszük új dologba belevágni.Ha 2 ilyen nagy és tapasztalt cég összeáll, abból szerintem jó dolog is kisülhet.Ne a régi wp-ből induljunk ki, mert most már ott lesz a nokia is, nem kis tapasztalattal, és biztos tanultak a hibákból.Majd kíváncsi leszek ha a többi cég egyszer mélypontban lessz mit tud csinálni, mert ez mindenhol előjön.Folyamatosan, és állandóan képtelenség a csúcson lenni.A nokia elég sokáig ott volt, és most se hátul kullog.A symbian3 platform pedig szerintem még egy ideig nem lessz elhanyagolva.Külön csapat dolgozik rajta, tehát nem keverik a kettőt.Itélkezni meg majd akkor kell, ha lessz tapasztalat az új felállásról.
A másik meg hogy ki mit profitál.Kit érdekel.Nekünk a végtermék a fontos, nem az hogy a két cég hogy jár, hogy profitál.
Kicsit felfújták ezt a dolgot szerintem.Igaz tényleg elk.rta a nokia, na de hát ott is emberek dolgoznak.Én bízok benne hogy 1év múlva kb megint ott lessz a nokia ahol volt.Ha meg nem, akkor ennyi.Akkor nem tud felállni ebből a helyzetből, és vége.Beletörődik hogy nem ő az első. Ami biztos, hogy most nem adták fel a dolgot, és küzdenek.Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.Lehet hogy koppanunk, de lehet majd leesik az állunk.
Egyet értek veled,csak az össze szerelés minőségében marad el a többi gyártótól.Az E-széria még elfogadható,de a többi sajnos gyenge.fonix232 írta:Szerintem a legjobb lenne a piacon lévő összes OS használata. Megfelelő hardverekkel kombinálva le tudnák fedni a teljes piacot, és a Google/Microsoft segítsége révén nem csak Eurázsiában terjeszkedhetnének, hanem Amerikában (főleg az USA-ban) is. A Nokia híres a jó anyagminőségről, hardverről, és ha tényleg alápakolják a vasat, olyan telefonokat tudnak kihozni, amik mindent visznek (kivéve az ármagassági versenyt). Nagyon gyorsan hatalmas profitra tennének szert egy pár készülékkel, anélkül hogy a kisujjukat mozdítani kéne, mert a M$ és a Google minden fejlesztést elintéz(ett), csak megfelelő hardvert kell választani.bzs73 írta:Nekem pont ellenkező a véleményem.Szerintem jó hogy nem állt be az android-os sorba.Az lett volna a legegyszerűbb megoldás.Secpali
Lényegtelen mi, marha aranyos-Dr-Strust- írta:Új kutyusElvileg Csivava... bááár kételkedem benne o.O
Szerintetek?
http://i.min.us/ij9XFQ.jpg
http://i.min.us/ij9ZNY.jpg
Olyan pufiMirának vagy Pamacsnak hívjuk
Még kétséges
Nem tudom, hogy tiszta-e, de nekem nagyon nem tetszenek a csivavák, a tiéd viszont igen-Dr-Strust- írta:Úúúúgy vanNagyon cukkermukker
De azért kíváncsi lennék milyen kutya
Biztos van benne csivava vér, mert kancsalÉs általába a csivavák kancsalok
![]()
![]()
Szerintem nem csak elvileg hanem gyakorlatilag is csivava! Nagyon aranyos!Damir írta:Lényegtelen mi, marha aranyos-Dr-Strust- írta:Új kutyusElvileg Csivava... bááár kételkedem benne o.O
Szerintetek?
http://i.min.us/ij9XFQ.jpg
http://i.min.us/ij9ZNY.jpg
Olyan pufiMirának vagy Pamacsnak hívjuk
Még kétséges