Afelől senkinek se legyen kétsége hogy nem lesz bevezetve mert belesz de nem ilyen formába hanem majd idővel kitalálják hogy mekkora összeg legyen. Szerintem kitalálnak valami 1-2 ezer forintos pluszt amiből majd lesz x% áthárítás a szolgáltatók részéről.MrAngelo írta:Persze, tervezet. Még...
Szerintem csak azért dobták közhírré, hogy megnézzék mennyire háborodnak fel az emberek. Ha nagyon akkor bevezetik, ha csak kicsit akkor nem. Hiszen pont az a lényeg, hogy NE legyünk boldogok.
Egyébként szerintem mindkét oldal ellenzéki.
Több EU-s törvénnyel ellentétes ez, ha be is vezetik, akkor is pofán veri az EU a kormányt érte, ahogy most visszakozni kényszerül a pálinkafőzéssel is...MrAngelo írta:Persze, tervezet. Még...
Szerintem csak azért dobták közhírré, hogy megnézzék mennyire háborodnak fel az emberek. Ha nagyon akkor bevezetik, ha csak kicsit akkor nem. Hiszen pont az a lényeg, hogy NE legyünk boldogok.
Egyébként szerintem mindkét oldal ellenzéki.
És ha pofán veri? Max kapunk egy kis büntetést. amit egy újabb adóval kompenzálnak majd. Pl. facebook poszt adó.Macika írta: Több EU-s törvénnyel ellentétes ez, ha be is vezetik, akkor is pofán veri az EU a kormányt érte, ahogy most visszakozni kényszerül a pálinkafőzéssel is...
A pálinkafőzésnél sem büntit kaptunk.MrAngelo írta:És ha pofán veri? Max kapunk egy kis büntetést. amit egy újabb adóval kompenzálnak majd. Pl. facebook poszt adó.Macika írta: Több EU-s törvénnyel ellentétes ez, ha be is vezetik, akkor is pofán veri az EU a kormányt érte, ahogy most visszakozni kényszerül a pálinkafőzéssel is...
Itt egész egyszerűen arról van szó hogy amíg nyer az állampolgár valamit addig minden szép és jó amikor meg veszít akkor mindenki szemét.Macika írta:És januártól már változik is az adómentesen főzhető pálinka mennyisége...
Na nem mintha nem lenne szerintem egy családnak elég 50 liter 70 fokos pálesz 1 évre...
szerintem nagyon félreérted hogy mi ezzel az értelmes emberek baja (és most nem a bármelyik oldalhoz tartozó, habzó szájú agymosottakról beszélek). nekem konkrétan pl az hogy szándékosan magasan tartják az áfát (többek közt azon az alapvető kenyéren, tejen, liszten, cukron, stb amit a legszegényebb rétegnek is meg kell venni) CSAK azért hogy az áfacsaló haverok minél többet tudjanak kilopni abból a kasszából ahová mellesleg mi tejeljük be a pénzt. vagy hogy stadionokat építenek aSegal írta:Tehát nem kell itt ekkora hisztit csapni evégett egyszer az állampolgár nyer (fenti okok) egyszer meg az állam (adók)
Majd a legközelebbi (fenti okos) vásárlásodnál a többszörösét keresed vissza mint amit addig befizetsz pluszba...
"A magánfőzés esetében az előállított párlat után a magánfőzőnek jövő évtől évi 1000 forint átalányadót kellene fizetnie."Macika írta:A pálinkafőzésnél sem büntit kaptunk.MrAngelo írta:És ha pofán veri? Max kapunk egy kis büntetést. amit egy újabb adóval kompenzálnak majd. Pl. facebook poszt adó.Macika írta: Több EU-s törvénnyel ellentétes ez, ha be is vezetik, akkor is pofán veri az EU a kormányt érte, ahogy most visszakozni kényszerül a pálinkafőzéssel is...
Hanem összecsapta a kormány a sarkát és "ÉRTETTEM!"
És januártól már változik is az adómentesen főzhető pálinka mennyisége...
Na nem mintha nem lenne szerintem egy családnak elég 50 liter 70 fokos pálesz 1 évre...