OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

bobvosgy írta:Sziasztok,esetlen nem tud valaki működő módszert vagy ötletet hogy hogyan rotoljak meg egy LG G2 minit?Már kipróbáltam egy csomó verziót de nem megy,ez a kitkat kifog rajtam,a JB-vel simán ment.Tudom hogy a google a barátom :whaaa: de akkor nem megy! Előre is köszi :cry3:
minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Macika!
Bladehu2!
Köszönöm válaszaitokat. :Notworty:
Nem késtem el, inkább haladékot kaptam :) Ma nem is találkoztam vele, de holnapra azért megnyertem. Írom majd, hogy sikerült.
thx
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

bladehu2 írta: minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.
A towelrot szerint nem támogatott a készülék,az ioroot-nál meg amikor kiválasztom az "Apply update from ADB" megszakad az usbkapcsolat és már nem tudom telepíteni root.zip-et!
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

bobvosgy írta:
bladehu2 írta: minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.
A towelrot szerint nem támogatott a készülék,az ioroot-nál meg amikor kiválasztom az "Apply update from ADB" megszakad az usbkapcsolat és már nem tudom telepíteni root.zip-et!
Nem támogatottságot Note3-nál is írja... Restart után menni szokott, de van amikor sokáig makacskodik. Viszont nekem csak a v1 ami jól működik, v3 az bugos.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

bobvosgy írta:
igen, a towelt sajna nem fejlesztik tovább úgyhogy már a 20G-t sem lehet vele root-olni a nagytesón (nem támogatott telefon duma). mondjuk a régi fw-eket azért tudnia kellene kezelni. viszont nem tudom milyen ioroot-ot szedtél le, de ezt próbáld meg. a nagytesón ezzel rootoltam pár napja az új fw-t, pedig ez a root már több hónapos (lg szerencsére nem javította az adb exploitot). elvileg a mini-n és talán még az L7II-n is működnie kellene. bár ez utóbbival azért kicsit távolabbi a rokonság.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

bladehu2 írta:
Köszi a tippet,este meg is nézem.Ha ez sem megy feladom.
jani25
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 N910F
Has thanked: 129 times
Been thanked: 40 times

Hozzászólás Szerző: jani25 »

Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne!
Van egy 6000 ft-os havi díjas előfizetésem és ebből küldök egy 2500ft-os emelt díjas sms-t, azt a keretből mármint a 6000ft-ból fogják levonni, vagy hozzá rakják a számlámhoz és 6000+2500ft lesz a következő havi számlám?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jani25 írta:Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne!
Van egy 6000 ft-os havi díjas előfizetésem és ebből küldök egy 2500ft-os emelt díjas sms-t, azt a keretből mármint a 6000ft-ból fogják levonni, vagy hozzá rakják a számlámhoz és 6000+2500ft lesz a következő havi számlám?
Attól függ, hogy mit írtál alá a szerződésedben, a lebeszélhető összeg mire fordítható.
Általában emelt díjas SMS-ekre nem fordítható a lebeszélhető keretösszeg, de nézz utána azért...
These users thanked the author Macika for the post:
jani25 (2014-10-20 hétf. 17:04:11)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Pannonnál alias Telenor van egy keret egy hónapban, amit lehet használni emelt díjas dolgokra, vásárlásra, stb... De természetesen ez következő számlánál ismét feltöltődik, és az összeget a számlával kell kifizetni. Ajándékba nincs hitelkeret!
These users thanked the author sozs for the post:
jani25 (2014-10-21 kedd 08:06:34)
Rating: 2.63%
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Kamerateszt

Kép
Eléggé vérciki hogy a Note 4 sz*rrá veri a Z3-at mivel mindkettőbe Sony kameraszenzor került...)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”