minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.bobvosgy írta:Sziasztok,esetlen nem tud valaki működő módszert vagy ötletet hogy hogyan rotoljak meg egy LG G2 minit?Már kipróbáltam egy csomó verziót de nem megy,ez a kitkat kifog rajtam,a JB-vel simán ment.Tudom hogy a google a barátomde akkor nem megy! Előre is köszi
OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Macika!
Bladehu2!
Köszönöm válaszaitokat.
Nem késtem el, inkább haladékot kaptam
Ma nem is találkoztam vele, de holnapra azért megnyertem. Írom majd, hogy sikerült.
thx
Bladehu2!
Köszönöm válaszaitokat.

Nem késtem el, inkább haladékot kaptam

thx
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
A towelrot szerint nem támogatott a készülék,az ioroot-nál meg amikor kiválasztom az "Apply update from ADB" megszakad az usbkapcsolat és már nem tudom telepíteni root.zip-et!bladehu2 írta: minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Nem támogatottságot Note3-nál is írja... Restart után menni szokott, de van amikor sokáig makacskodik. Viszont nekem csak a v1 ami jól működik, v3 az bugos.bobvosgy írta:A towelrot szerint nem támogatott a készülék,az ioroot-nál meg amikor kiválasztom az "Apply update from ADB" megszakad az usbkapcsolat és már nem tudom telepíteni root.zip-et!bladehu2 írta: minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
igen, a towelt sajna nem fejlesztik tovább úgyhogy már a 20G-t sem lehet vele root-olni a nagytesón (nem támogatott telefon duma). mondjuk a régi fw-eket azért tudnia kellene kezelni. viszont nem tudom milyen ioroot-ot szedtél le, de ezt próbáld meg. a nagytesón ezzel rootoltam pár napja az új fw-t, pedig ez a root már több hónapos (lg szerencsére nem javította az adb exploitot). elvileg a mini-n és talán még az L7II-n is működnie kellene. bár ez utóbbival azért kicsit távolabbi a rokonság.bobvosgy írta:A towelrot szerint nem támogatott a készülék,az ioroot-nál meg amikor kiválasztom az "Apply update from ADB" megszakad az usbkapcsolat és már nem tudom telepíteni root.zip-et!bladehu2 írta: minin nem tudom mennek-e, de a nagytesón a towelroot is jó (a múlt héten megjelent 20G fw-t leszámítva) kitkat-el és az a legegyszerűbb (apk telepít, make it rain gomb megnyom, supersu telepít, kész) meg az ioroot25 is pc-ről.
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Köszi a tippet,este meg is nézem.Ha ez sem megy feladom.bladehu2 írta:
- jani25
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 N910F
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 40 times
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne!
Van egy 6000 ft-os havi díjas előfizetésem és ebből küldök egy 2500ft-os emelt díjas sms-t, azt a keretből mármint a 6000ft-ból fogják levonni, vagy hozzá rakják a számlámhoz és 6000+2500ft lesz a következő havi számlám?
Van egy 6000 ft-os havi díjas előfizetésem és ebből küldök egy 2500ft-os emelt díjas sms-t, azt a keretből mármint a 6000ft-ból fogják levonni, vagy hozzá rakják a számlámhoz és 6000+2500ft lesz a következő havi számlám?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Attól függ, hogy mit írtál alá a szerződésedben, a lebeszélhető összeg mire fordítható.jani25 írta:Sziasztok!
Általában emelt díjas SMS-ekre nem fordítható a lebeszélhető keretösszeg, de nézz utána azért...
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Pannonnál alias Telenor van egy keret egy hónapban, amit lehet használni emelt díjas dolgokra, vásárlásra, stb... De természetesen ez következő számlánál ismét feltöltődik, és az összeget a számlával kell kifizetni. Ajándékba nincs hitelkeret!
- Rating: 2.63%
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Kamerateszt

Eléggé vérciki hogy a Note 4 sz*rrá veri a Z3-at mivel mindkettőbe Sony kameraszenzor került...)

Eléggé vérciki hogy a Note 4 sz*rrá veri a Z3-at mivel mindkettőbe Sony kameraszenzor került...)