OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Macika »

fefe86 írta:
MrAngelo írta:Igen, a bekapcs gomb elég izé. A tabon elveszik de asszem a telefonon is ugyanekkora.
Engem speciel nem zavar.
Azért, hogy a Z1-ben karaj a kamera... :hmm2: Ja, sok a megapixel az biztos. Csak a szenzor kicsi hozzá.
Én szerintem megvárom a Z4-et, abban majd elvileg kompakt kamera méretű szenzor lesz. Aztán kitudja, lehet addigra valamelyik más gyártó kijön valami jobbal.
Z1 compact-ot írtam.. ;) és gépen néztem meg a fotókat, nem volt vállalhatatlan.... :D kevés fénynél erősen zajosodik, de ne legyünk telhetetlenek... :)
Én az vagyok, telhetetlen!

Az Note3-mal és az LG G Pro 2-vel (TUDOM, TEPSIK!) készített felvételek miatt nem volt elővéve a Canon 40D-m (5 obival) kb. fél éve! :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

Macika írta:
Az Note3-mal és az LG G Pro 2-vel (TUDOM, TEPSIK!) készített felvételek miatt nem volt elővéve a Canon 40D-m (5 obival) kb. fél éve! :D

Ez most komoly??? 40d??? a 650d-mel besza-behu képeket tudok csinálni, akkor a 40d??? Megértem a méret, illetve kényelmi dolgokat. Ne húzzuk már ennyire le a canont. :D ! Ne érts félre minden tiszteletem a tiéd... Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
Macika
6. szint
6. szint

duce79 írta:Ez most komoly??? 40d??? a 650d-mel besza-behu képeket tudok csinálni, akkor a 40d??? Megértem a méret, illetve kényelmi dolgokat. Ne húzzuk már ennyire le a canont. :D ! Ne érts félre minden tiszteletem a tiéd... Üdv!
Teljesen komoly!
Vastagon hétszámjegyű összeget költöttem anno, tán 4 éve a 40D-re. Van hozzá rendszervakum (580 II), 105-ös makróobim, 50-es alapobim, 17-70-es alap zoomom, 70-300-as nagy zoomom, 12-24-es nagylátószög és még egy bőröndnyi tartozék, fénysátor, meg minden.
Nem azt állítottam, hogy a képminőség terén lenne jobb a két említett teló.

Hanem nem rosszabb annyival, mint amennyivel egyszerűbb a használata, amennyivel könnyebb hurcolni, és amennyivel gyorsabb előkapni élesben.

Ráadásul olyan VR panorámát, amit mindkét modellel lehet csinálni, gyakorlatilag esélytelen a Canonnal (pedig a 12-24 mm-es az fantasztikus rajzolatú).
De mondhatom a makró képeket is, negyedannyi idő alatt lehet exponálni, ha esemény van, mint a professzionális vassal.

https://www.dropbox.com/s/w81x2f2e8f0ww ... 0.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/s9md0uay3jp2s ... 3.jpg?dl=0

12 éves korom óta fotózok tükörreflexes géppel (azaz 1978 óta), de be kell lássam, hogy IGEN sok esetben teljesen több, mint elegendő az a minőség, amit az N3/Lg G Pro 2 tud.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Megint egy számotokra lehet, hogy nyilvánvaló kérdést teszek fel.

Akik vásároltak már amazonról...

http://www.amazon.com/Edifier-USA-e25-L ... na+Eclipse

Ezt a hangfalt néztem ki... Hol találom meg, hogy ki az aki árulja? "by: Edifier" lenne az, szóval maga a gyártó, vagy ez csak a gyártót jelöli? Ebayről rendeltem már, ott világosan fel van tüntetve.(persze lehet, hogy én vagyok a vak :D )

Másik, hogy ha amcsiból jön, akkor benyúlhatják a vámon? :D

Találtam itthoni boltot, 8k-val drágább, de csak fekete van.(még nem döntöttem el, hogy milyen szín legyen)
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:Megint egy számotokra lehet, hogy nyilvánvaló kérdést teszek fel.

Akik vásároltak már amazonról...

http://www.amazon.com/Edifier-USA-e25-L ... na+Eclipse

Ezt a hangfalt néztem ki... Hol találom meg, hogy ki az aki árulja? "by: Edifier" lenne az, szóval maga a gyártó, vagy ez csak a gyártót jelöli? Ebayről rendeltem már, ott világosan fel van tüntetve.(persze lehet, hogy én vagyok a vak :D )

Másik, hogy ha amcsiból jön, akkor benyúlhatják a vámon? :D

Találtam itthoni boltot, 8k-val drágább, de csak fekete van.(még nem döntöttem el, hogy milyen szín legyen)
Az első felére nem tudom a választ mert nem ismerem az amazont de a második fele az egyértelmű.
Ha 50 dollár felett van az összérték akkor vámköteles ha alatta akkor nem. Persze ázsiából simán kijátszható a dolog mert előszeretettel írnak a csomagra 15 meg 30 dollár összértékeket akkor is ha jóval 100 dollár feletti az árú értéke szóval nagy valószínűséggel itt is annyi lenne ráírva a csomagra hogy hangfal és mondjuk 20-30 dollár az teljesen hihető és átcsúszik a vámon.
Az mindenesetre számodra jó hír hogy amikor amerikából rendeltem akkor is kisebb összeg volt a csomagon annak ellenére hogy az eredetivel sem lett volna gond.
Macika
6. szint
6. szint

ELNÉZÉST a címzettől (akinek a nevét nem írom ide, Ő TUDNI FOGJA), de rögtön ő jutott eszembe a cikket olvasva...

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/201 ... iciklisek/
Sir Winston Churchill
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Macika írta:
Damir írta:
Macika írta: Esetleg még az S5 mini is szóba jöhet, nem? Az is nagyon kis bitang jószág!
S5 mini bitang jószág? :)
Azon az áron kapni egy LG G2-t, na az bitang jószág. Vagy ha a kisebb méret a fontos, akkor Z1 compact. Nincs bennük ujjlenyomat olvasó, meg pulzusmérő, de sokkal időtállóbb a hardver mindegyikben.
Nem tudom, volt-e S5mini egyáltalán a kezedben vagy csak zsigerből szólod le.
Én próbáltam. Ár-teljesítmény viszonyban 4magos procival , 1,5 GB RAM-mal, bővíthető háttértárral, 16 GB-os belső SD-vel IGEN jó vétel, alig 2 hónapja megjelent cuccként 110ezerért.

Az LG G2 nem bővíthető tárhelyes. Alapból kizárva. Na meg majdnem pont 25 mm-rel nagyobb kijelző-átlójú.
A Z1 Compact pedig érezhetően kisebb kijelzővel, ráadásul kevésbé szép képpel (az ujjlenyomat-olvasó olyan sokat nem ér nekem, de akkor is van az S5miniben).
Valamint SONY-t SOHA! :)
Ráadásul az alul-felül szükségtelenül vastag kialakítású káva számomra elfogadhatatlan.

De elnézést mindenkitől, nem akartam vitát generálni, pusztán segíteni akartam egy másik modell megemlítésével...
Nem, nem jó vétel snapdragon 400-as procival (habár 4 magos, de cortex A7 magokról van szó.....), 1,5giga RAM-mal, főleg nem ár-érték arányban. Igen, volt a kezemben, igaz nem huzamosabb ideig. A snapdragon 400 erősen középkategória, a 110 ezer meg annyira azért nem. Egyébként ugyanez a hardver van a Tab 4 8.0-ban ami most nálam van, a snapdragon 800-tól NAGYON messze van :) Ezért az árért a Z1 Compact sokkal jobban megéri. A káva ugyanolyan vastag a két készüléken. ;)

Egyébként a Sony is IPS-t használ már a Z1 óta, előtte tényleg fos kijelzőkkel szerelte a telefonjait. Ahogy olvasom a Z3-ban már elég jó kijelző van.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Nem tud véletlen valaki eladó telefont, max 30000ft-ért? De nem árt, ha kevesebb. Lehet használt, de jó állapotú. Android, minimum 1GB ram, két mag és kártyafüggetlen. Klónokat kerülöm.
Az is segítség, ha felsoroltok néhány típust, amik megfelelnek ennek a néhány követelménynek, akkor azokra keresnék rá hirdetőoldalakon.
Kép Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:ELNÉZÉST a címzettől (akinek a nevét nem írom ide, Ő TUDNI FOGJA), de rögtön ő jutott eszembe a cikket olvasva...

Nem kell elnezest kerni nincs ezzel semmi baj olyanok mint en.
Olyasmihez tudnam ezt hasonlitani mint a cigit. En speciel nem dohanyzom de a sok dohanyos is tisztaba van vele mit kockaztat minden egyes szallal megis ragyujt...
ez egy betegseg ha ugy tetszik ha nem csinalnam akkor egesz nap ezen kattognek es sokkal valoszinubb hogy pl kilepnek a busz ele vagy valami hasonlo tortenne.
ha az a sors hogy 1 nap en is verzo fejjel haldoklom akkor legalabb mondhassam azt hogy erdemes volt elni mint hogy miket is csinalhattam volna.
(Mondjuk a videoszemuvegnek hala legalabb lesz videoanyag az esti hiradoba :mrgreen: )
azt viszont sajnalom hogy teged ennyire felzaklattalak a temaval de ez ellen tenyleg nincs orvossag.
ez van sajna de elvezem minden percet a veszelynek.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Segal írta:
Macika írta:ELNÉZÉST a címzettől (akinek a nevét nem írom ide, Ő TUDNI FOGJA), de rögtön ő jutott eszembe a cikket olvasva...
ez van sajna de elvezem minden percet a veszelynek.
ez a budapesti forgalomban sisak nélkül (90%-ban szarva a szabályokra) kacsázás nagyon panelprolis. ha már valaki mindenáron a darwin díjra gyakorol, akkor pl ejtőernyőzzön napernyővel (az ejtőernyő amúgyis kényelmetlen, nehéz, nem szellőzik és beizzad alatta az ember, stb), vagy bungee jumping-oljon szárítókötéllel. na azok ötletes adrenalinbombák. igaz mindegyik csak pár percig tart, de legalább gyorsan pont kerül a mikor-halok-meg kérdés végére is :)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”