Nokia N8 vs iPhone 4

Kötetlen csevegések témái

Melyiket választanád?

Nokia N8
111
72%
iPhone 4
44
28%

Szavazatok száma: 155

denttech
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: denttech »

fonix232 írta:Na akkor i-Fanok, itt a megsemmisülés!
Kiderült ugyanis, hogy az Engadget tényleg babrált a képekkel. Itt egy valós összehasonlítás:
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=31406.0
Na Dominik örülj a te drága kis cuki i4-ednek!!!
Dominik
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Dominik »

Kedves Denttech örülök is az én drága iPhone 4-emnek,mert a sajás szememmel győződhetek meg róla nap mint nap,hogy milyen szép álló- és mozgó felvételek készítésére képes. Jó márka a Nokia és szeretem,de ezt már hangsúlyoztam jó párszor, de egy lapon nem lehet a kettőt említeni...bocsi gyerekek,de az iPhone 4 mindnet zsebrever,hát még az N8-at milyen könnyedén....összehasonlíthatatlanul erőteljesebb hardver egy hibátlan szoftver kíséretében,a webböngésző az közel számítógépes sebességgel tölti be a weblapokat, a készülék reakcióideje olyan kevés,hogy szinte már nincs is...az hogy valamelyest jobb bizonyos esetekben az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...kizárólag a képalkotásban tud valamelyest többet felmutatni az N8, az összes többi külső-belső tulajdonságban messze nem lehet őket összahonlítani,akármennyire is a szívem csücske a mai napig a Nokia,kész ez van...utáltam az Apple termékeket,de mióta nagy harc árán rávettem magamat az iPhone 4-re,azóta rájöttem,hogy nincs ellenfele egyszerűen, és akkor még nem is beszéltem a csúcsminőségű 3D-s játékokról, meg még millió dologról lehetne órák hosszat írni,de felesleges....ez van ;)
denttech
1. szint
1. szint

Dominik írta:Kedves Denttech örülök is az én drága iPhone 4-emnek,mert a sajás szememmel győződhetek meg róla nap mint nap,hogy milyen szép álló- és mozgó felvételek készítésére képes. Jó márka a Nokia és szeretem,de ezt már hangsúlyoztam jó párszor, de egy lapon nem lehet a kettőt említeni...bocsi gyerekek,de az iPhone 4 mindnet zsebrever,hát még az N8-at milyen könnyedén....összehasonlíthatatlanul erőteljesebb hardver egy hibátlan szoftver kíséretében,a webböngésző az közel számítógépes sebességgel tölti be a weblapokat, a készülék reakcióideje olyan kevés,hogy szinte már nincs is...az hogy valamelyest jobb bizonyos esetekben az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...kizárólag a képalkotásban tud valamelyest többet felmutatni az N8, az összes többi külső-belső tulajdonságban messze nem lehet őket összahonlítani,akármennyire is a szívem csücske a mai napig a Nokia,kész ez van...utáltam az Apple termékeket,de mióta nagy harc árán rávettem magamat az iPhone 4-re,azóta rájöttem,hogy nincs ellenfele egyszerűen, és akkor még nem is beszéltem a csúcsminőségű 3D-s játékokról, meg még millió dologról lehetne órák hosszat írni,de felesleges....ez van ;)
Szerintem azt az ömlengést inkább valami iphonos fórumban add elő, mert ott majd biztos értékelik, itt mi kíváncsian várjuk az első teszteket...amik reméljük hogy hamarosan olvashatóak lesznek! Akkor majd jobban lehet véleményt alkotni
Nanuk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Nanuk »

Dominik írta:az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...
Ebben látod egészen biztosan tévedsz, mert én csak a kamerája miatt veszem meg. N82-es óta nem váltottam telefont, mert nem történt olyan mértékű előrelépés, ami nem párosult volna a kamárában való visszalépéssel. De most megérett a cserére az N82, és ehhez az N8 kamárája kellett!
Ettől még lehet,hogy csalódni fogok benne, de az évek alatt kiadott N97 és társaiban meg biztosan csalódtam volna. Nagy különbség.
denttech
1. szint
1. szint

Nanuk írta:
Dominik írta:az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...
Ebben látod egészen biztosan tévedsz, mert én csak a kamerája miatt veszem meg. N82-es óta nem váltottam telefont, mert nem történt olyan mértékű előrelépés, ami nem párosult volna a kamárában való visszalépéssel. De most megérett a cserére az N82, és ehhez az N8 kamárája kellett!
Ettől még lehet,hogy csalódni fogok benne, de az évek alatt kiadott N97 és társaiban meg biztosan csalódtam volna. Nagy különbség.
Még egy ami szerintem jó lesz az usb-otg funkció
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

Kiderült ugyanis, hogy az Engadget tényleg babrált a képekkel. Itt egy valós összehasonlítás:
Háhá, szopóka-nyalóka. :D
ifon bukta.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Ez ám a gusztustalanság.... :roll:
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N8 vs iPhone 4

Hozzászólás Szerző: MrM »

vegigolvastam a topicot megnezegettem a kepeket es apple igy apple ugy veri a kameraba az n8 at aztan dominik veri a mellet hogy az o kis 5mpx kameraja elkeni az n8ast.miutan kiderul h hamisitott fotok voltak akkor jon elo avval h ugyis lealaza mivel erosebb a hardver..szerintem egyszeruen felkell fogni a veszteseget is..ja es bocsi az off-ert
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Baromságnak tartom az iPhonet összehasonlítani az N8-cal. Ettől függetlenül jó, hogy van ez a topic, így talán nem ezzel lesz tele az N8 topic és az iPhone4 topic sem.
Ez az emberek hülye beidegződése, hogy minden érintős okostelót az iPhone-hoz hasonlítgatnak.
Az N8 és az iPhone két teljesen más kategória. Az N8 kameratelefon elsősorban. Az N82, N86 utódjának tekinthető. Az csak egy dolog, hogy érintős(enélkül már esélye sem lenne a piacon). Az iPhone viszont főleg játékra, zenehallgatásra való. Ha pontozni kellene a kettőt, akkor bizonyos dolgokban az N8-nak lenne magasabb pontszáma, más dolgokban meg az iPhone4-nek. Az össz pontszáma az iPhone 4-nek lenne magasabb, de ez akkor sem indokolja a kétszeres árat. A Nokia telói is drágák, de az összes iPhone pofátlanul és nevetségesen drága. Sokan részben pont ezért veszik, meg(még ha nem is ismerik be), hogy hű nekik milyük van és az nem is ember, akinek nem ájfónja van. Hozzáteszem, nem általánosítok, mert nyilván vannak kivételek.
Azért azt megkérdezem, hogy az iPhone4-et miért nem a samu galay s-hez hasonlítják, vagy még inkább a HTC Desire HD-hez? :arrow: viewtopic.php?f=146&t=2693
Talán azért, mert a HTC Desire HD egyben lenyeli az almát? :whistle:
Kép Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

MrM írta:vegigolvastam a topicot megnezegettem a kepeket es apple igy apple ugy veri a kameraba az n8 at aztan dominik veri a mellet hogy az o kis 5mpx kameraja elkeni az n8ast.miutan kiderul h hamisitott fotok voltak akkor jon elo avval h ugyis lealaza mivel erosebb a hardver..szerintem egyszeruen felkell fogni a veszteseget is..ja es bocsi az off-ert
Én ilyenkor egyet szoktam mondani az elvakult jonatán-hívőknek.
Hadd küldjek már neked Bluetooth-on egy névjegyet a telefonkönyvemből!
A zavart szöszmötölésre válaszul fel szoktam tenni a mentőkérdést:
- Vagy küldjem inkább SMS-ben?

Ezután általában nincs már harmadik döfésre szükségem... :)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”