Na Dominik örülj a te drága kis cuki i4-ednek!!!fonix232 írta:Na akkor i-Fanok, itt a megsemmisülés!
Kiderült ugyanis, hogy az Engadget tényleg babrált a képekkel. Itt egy valós összehasonlítás:
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=31406.0
Nokia N8 vs iPhone 4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Kedves Denttech örülök is az én drága iPhone 4-emnek,mert a sajás szememmel győződhetek meg róla nap mint nap,hogy milyen szép álló- és mozgó felvételek készítésére képes. Jó márka a Nokia és szeretem,de ezt már hangsúlyoztam jó párszor, de egy lapon nem lehet a kettőt említeni...bocsi gyerekek,de az iPhone 4 mindnet zsebrever,hát még az N8-at milyen könnyedén....összehasonlíthatatlanul erőteljesebb hardver egy hibátlan szoftver kíséretében,a webböngésző az közel számítógépes sebességgel tölti be a weblapokat, a készülék reakcióideje olyan kevés,hogy szinte már nincs is...az hogy valamelyest jobb bizonyos esetekben az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...kizárólag a képalkotásban tud valamelyest többet felmutatni az N8, az összes többi külső-belső tulajdonságban messze nem lehet őket összahonlítani,akármennyire is a szívem csücske a mai napig a Nokia,kész ez van...utáltam az Apple termékeket,de mióta nagy harc árán rávettem magamat az iPhone 4-re,azóta rájöttem,hogy nincs ellenfele egyszerűen, és akkor még nem is beszéltem a csúcsminőségű 3D-s játékokról, meg még millió dologról lehetne órák hosszat írni,de felesleges....ez van 

-
- 1. szint
Szerintem azt az ömlengést inkább valami iphonos fórumban add elő, mert ott majd biztos értékelik, itt mi kíváncsian várjuk az első teszteket...amik reméljük hogy hamarosan olvashatóak lesznek! Akkor majd jobban lehet véleményt alkotniDominik írta:Kedves Denttech örülök is az én drága iPhone 4-emnek,mert a sajás szememmel győződhetek meg róla nap mint nap,hogy milyen szép álló- és mozgó felvételek készítésére képes. Jó márka a Nokia és szeretem,de ezt már hangsúlyoztam jó párszor, de egy lapon nem lehet a kettőt említeni...bocsi gyerekek,de az iPhone 4 mindnet zsebrever,hát még az N8-at milyen könnyedén....összehasonlíthatatlanul erőteljesebb hardver egy hibátlan szoftver kíséretében,a webböngésző az közel számítógépes sebességgel tölti be a weblapokat, a készülék reakcióideje olyan kevés,hogy szinte már nincs is...az hogy valamelyest jobb bizonyos esetekben az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...kizárólag a képalkotásban tud valamelyest többet felmutatni az N8, az összes többi külső-belső tulajdonságban messze nem lehet őket összahonlítani,akármennyire is a szívem csücske a mai napig a Nokia,kész ez van...utáltam az Apple termékeket,de mióta nagy harc árán rávettem magamat az iPhone 4-re,azóta rájöttem,hogy nincs ellenfele egyszerűen, és akkor még nem is beszéltem a csúcsminőségű 3D-s játékokról, meg még millió dologról lehetne órák hosszat írni,de felesleges....ez van
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 1 time
Ebben látod egészen biztosan tévedsz, mert én csak a kamerája miatt veszem meg. N82-es óta nem váltottam telefont, mert nem történt olyan mértékű előrelépés, ami nem párosult volna a kamárában való visszalépéssel. De most megérett a cserére az N82, és ehhez az N8 kamárája kellett!Dominik írta:az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...
Ettől még lehet,hogy csalódni fogok benne, de az évek alatt kiadott N97 és társaiban meg biztosan csalódtam volna. Nagy különbség.
-
- 1. szint
Még egy ami szerintem jó lesz az usb-otg funkcióNanuk írta:Ebben látod egészen biztosan tévedsz, mert én csak a kamerája miatt veszem meg. N82-es óta nem váltottam telefont, mert nem történt olyan mértékű előrelépés, ami nem párosult volna a kamárában való visszalépéssel. De most megérett a cserére az N82, és ehhez az N8 kamárája kellett!Dominik írta:az N8 kamerája az egy dolog...de csak a kamera miatt senki sem fogja megvenni...
Ettől még lehet,hogy csalódni fogok benne, de az évek alatt kiadott N97 és társaiban meg biztosan csalódtam volna. Nagy különbség.
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Háhá, szopóka-nyalóka.fonix232 írta:Na akkor i-Fanok, itt a megsemmisülés!
Kiderült ugyanis, hogy az Engadget tényleg babrált a képekkel. Itt egy valós összehasonlítás:

ifon bukta.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ez ám a gusztustalanság....fonix232 írta:Na akkor i-Fanok, itt a megsemmisülés!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia N8 vs iPhone 4
vegigolvastam a topicot megnezegettem a kepeket es apple igy apple ugy veri a kameraba az n8 at aztan dominik veri a mellet hogy az o kis 5mpx kameraja elkeni az n8ast.miutan kiderul h hamisitott fotok voltak akkor jon elo avval h ugyis lealaza mivel erosebb a hardver..szerintem egyszeruen felkell fogni a veszteseget is..ja es bocsi az off-ert
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Baromságnak tartom az iPhonet összehasonlítani az N8-cal. Ettől függetlenül jó, hogy van ez a topic, így talán nem ezzel lesz tele az N8 topic és az iPhone4 topic sem.
Ez az emberek hülye beidegződése, hogy minden érintős okostelót az iPhone-hoz hasonlítgatnak.
Az N8 és az iPhone két teljesen más kategória. Az N8 kameratelefon elsősorban. Az N82, N86 utódjának tekinthető. Az csak egy dolog, hogy érintős(enélkül már esélye sem lenne a piacon). Az iPhone viszont főleg játékra, zenehallgatásra való. Ha pontozni kellene a kettőt, akkor bizonyos dolgokban az N8-nak lenne magasabb pontszáma, más dolgokban meg az iPhone4-nek. Az össz pontszáma az iPhone 4-nek lenne magasabb, de ez akkor sem indokolja a kétszeres árat. A Nokia telói is drágák, de az összes iPhone pofátlanul és nevetségesen drága. Sokan részben pont ezért veszik, meg(még ha nem is ismerik be), hogy hű nekik milyük van és az nem is ember, akinek nem ájfónja van. Hozzáteszem, nem általánosítok, mert nyilván vannak kivételek.
Azért azt megkérdezem, hogy az iPhone4-et miért nem a samu galay s-hez hasonlítják, vagy még inkább a HTC Desire HD-hez?
viewtopic.php?f=146&t=2693
Talán azért, mert a HTC Desire HD egyben lenyeli az almát?
Ez az emberek hülye beidegződése, hogy minden érintős okostelót az iPhone-hoz hasonlítgatnak.
Az N8 és az iPhone két teljesen más kategória. Az N8 kameratelefon elsősorban. Az N82, N86 utódjának tekinthető. Az csak egy dolog, hogy érintős(enélkül már esélye sem lenne a piacon). Az iPhone viszont főleg játékra, zenehallgatásra való. Ha pontozni kellene a kettőt, akkor bizonyos dolgokban az N8-nak lenne magasabb pontszáma, más dolgokban meg az iPhone4-nek. Az össz pontszáma az iPhone 4-nek lenne magasabb, de ez akkor sem indokolja a kétszeres árat. A Nokia telói is drágák, de az összes iPhone pofátlanul és nevetségesen drága. Sokan részben pont ezért veszik, meg(még ha nem is ismerik be), hogy hű nekik milyük van és az nem is ember, akinek nem ájfónja van. Hozzáteszem, nem általánosítok, mert nyilván vannak kivételek.
Azért azt megkérdezem, hogy az iPhone4-et miért nem a samu galay s-hez hasonlítják, vagy még inkább a HTC Desire HD-hez?

Talán azért, mert a HTC Desire HD egyben lenyeli az almát?

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Én ilyenkor egyet szoktam mondani az elvakult jonatán-hívőknek.MrM írta:vegigolvastam a topicot megnezegettem a kepeket es apple igy apple ugy veri a kameraba az n8 at aztan dominik veri a mellet hogy az o kis 5mpx kameraja elkeni az n8ast.miutan kiderul h hamisitott fotok voltak akkor jon elo avval h ugyis lealaza mivel erosebb a hardver..szerintem egyszeruen felkell fogni a veszteseget is..ja es bocsi az off-ert
Hadd küldjek már neked Bluetooth-on egy névjegyet a telefonkönyvemből!
A zavart szöszmötölésre válaszul fel szoktam tenni a mentőkérdést:
- Vagy küldjem inkább SMS-ben?
Ezután általában nincs már harmadik döfésre szükségem...