OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: sozs »

Éz ezt szájbarágósabbnak érzem:
ITT a 95 hozzászólás a végén! Viszont kezdő Androidosoknak kötelező olvasmány a topik, a problémák zömére itt a válasz le van írva! 8-)
devenyia
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: devenyia »

Köszönöm Walaki01, de ez sem működik, a névjegyeket telefonon belül csak sim-re vagy telefonra (ami nem memória kártya) tudom másolgatni...:-(
Telefonon belül meg nem találtam meg a vcf fileokat, egyáltalán azt sem tudom hogy vcf-ként menti- e el telefonon belül. Egy elég régi és olcsó nokiáról van szó...
Egyéb tippetek van??

Köszönöm
devenyia
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

devenyia írta:Köszönöm Walaki01, de ez sem működik, a névjegyeket telefonon belül csak sim-re vagy telefonra (ami nem memória kártya) tudom másolgatni...:-(
Telefonon belül meg nem találtam meg a vcf fileokat, egyáltalán azt sem tudom hogy vcf-ként menti- e el telefonon belül. Egy elég régi és olcsó nokiáról van szó...
Egyéb tippetek van??

Köszönöm
devenyia
Ezt nézd meg és főleg a hozzászólások között vannak jó tippek.
http://androidportal.hu/2010-02-27/kont ... xportalasa
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

devenyia írta:Köszönöm Walaki01, de ez sem működik, a névjegyeket telefonon belül csak sim-re vagy telefonra (ami nem memória kártya) tudom másolgatni...:-(
Egyéb tippetek van??

Köszönöm
devenyia
PC, vagy Nokia Suite-tal lehet menteni vcf-eket. Azt meg közvetlenül eszi a google.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
devenyia
Újonc
Újonc

Sziasztok,
Köszönöm a segítségeket, de a következő a para, amelyre eddig nem találtam választ:
Névjegyeket egyesével bluetooth-on egyesével át lehet küldeni a régi nokiáról az androidra, de ez 700 névjegynél nem pálya.
A telefonból máshogyan nem tudom a névjegyeket kinyerni vcf formátumban mert telefonon belüli tömeges másolás az csak telefon memória és sim kártya között lehet. (így a meória kártyára másolás történet is bukta).
Pc suittal csak egy félig használható csv-t tudtam kinyerni a névjegyekből, mert másra a pc suite nem alkalmas.
Ezt a csv-t a windowsos névjegykártya importálásos módszerrel részben át lehetett tenni vcf fájlokká, melyet az egyesítéses manőverrel még részben használni is lehet, de a buktam ezzel az ékezeteket.
2 megoldás van amiben a segítség kellene:
- vagy egy olyan program, amivel vcf-be ki tudom menteni az adatokat, és ha lehet nem egyesével hanem csoportosan
- vagy pedig egy használható csv vcf konvertáló program amiért nem kell fizetni.
Találtam is hasonlót "opal csv2vcf converter" néven melynek kellene v.mi crackelt vírusmentes verziója de nem találtam.
Köszönöm segítségeteket előre is
üdv
devenyia
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

devenyia írta:Sziasztok,
Köszönöm a segítségeket, de a következő a para, amelyre eddig nem találtam választ:
Névjegyeket egyesével bluetooth-on egyesével át lehet küldeni a régi nokiáról az androidra, de ez 700 névjegynél nem pálya.
A telefonból máshogyan nem tudom a névjegyeket kinyerni vcf formátumban mert telefonon belüli tömeges másolás az csak telefon memória és sim kártya között lehet. (így a meória kártyára másolás történet is bukta).
Pc suittal csak egy félig használható csv-t tudtam kinyerni a névjegyekből, mert másra a pc suite nem alkalmas.
Ezt a csv-t a windowsos névjegykártya importálásos módszerrel részben át lehetett tenni vcf fájlokká, melyet az egyesítéses manőverrel még részben használni is lehet, de a buktam ezzel az ékezeteket.
2 megoldás van amiben a segítség kellene:
- vagy egy olyan program, amivel vcf-be ki tudom menteni az adatokat, és ha lehet nem egyesével hanem csoportosan
- vagy pedig egy használható csv vcf konvertáló program amiért nem kell fizetni.
Találtam is hasonlót "opal csv2vcf converter" néven melynek kellene v.mi crackelt vírusmentes verziója de nem találtam.
Köszönöm segítségeteket előre is
üdv
devenyia
2 opció is csak "kis" munkával járna az egyik a simre másolgatás amihez ugyan kéne pár kanyar de átmehetnének a másik meg az ékezetmentes verzió. Ott ha felszinkronizálja gmailba a névjegyeket a gép onnantól max 2-3 óra alatt kijavítod az ékezetmentes neveket mert gondolom azért nem érinti mind a 700at.
Persze unalmas meló de ha ennyire nem akar összejönni a pc suite-s megoldás akkor a hegynek kell mohamedhez mennie....
devenyia
Újonc
Újonc

Köszi Segal,
Valószínűleg marad az ékezetes verzió, azaz az ékezet nélküli verzió, aztán Samsung Kiessel átírom majd az ékezeteket egyesével közvetlenül a samsungon.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat mindenkinek! További jó pihenést az év hátra lévő részészére, no meg Boldog Új Évet! :-)))))
Üdv
devenyia
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Hajrá Schumi nyerd meg életed legnehezebb versenyét!! Szoritok!!
Katt
Kép
These users thanked the author Segal for the post:
tnorbi (2013-12-30 hétf. 11:16:07)
Rating: 2.63%
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:Hajrá Schumi nyerd meg életed legnehezebb versenyét!! Szoritok!!
Katt
Kép
Mesterséges kómában van. Hihetetlen, hogy ennyire nem képesek pontosak lenni. Ez is olyan mint a RIP-es oldalak. :duhos2:

Remélem felépül, de azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg tiltott részen síelt-e...
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Nem követtem napi szinten a F1 történéseit, de elismerem az eredményeit, remélem felépül mihamarabb!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”