Vagy ha nem is átnevezni, de egy ilyen rangot kaphatnaTommyX írta:Javasolni kéne Botond-nak, hogy nevezze át Ferret-et erre: A mázlista.

Vagy ha nem is átnevezni, de egy ilyen rangot kaphatnaTommyX írta:Javasolni kéne Botond-nak, hogy nevezze át Ferret-et erre: A mázlista.
Baszki, de irigyellek értükTommyX írta:Én is szereztem néhány dolgot, a képen láthatóak:
Na itt van pár fun camerával készült kép. Hát nem egy PureViewTommyX írta:A 2 kamera milyen képet csinál amúgy?
A beállítás kimerül abban, hogy választok a három képminőség közül, illetve a vakut ki-bekapcsolom, vagy automatára állítomTommyX írta:Kösz a képeket. a
Akkoriban jó volt ez, vagy kicsit játszanod kéne a beállításokkal és egyből PW minőség lenne.
Majd belejössz a fényképezésbe.ferret írta:A beállítás kimerül abban, hogy választok a három képminőség közül, illetve a vakut ki-bekapcsolom, vagy automatára állítomTommyX írta:Kösz a képeket. a
Akkoriban jó volt ez, vagy kicsit játszanod kéne a beállításokkal és egyből PW minőség lenne.
Nehézséget az okozott, hogy az elkészült képen középen legyen a tárgy, ahogy látszik is a képeken.
Most visszament az üveg mögé. Majd ha besötétedik és nem felejtem el, akkor még csinálok egyet. Már a gépre juttatás sem egyszerű. Az egyetlen telefon, ami van itthon és kompatibilis ezzel a kamerával és infrán lehet küldeni képet, az a 3200. Azzal átküldöm N93-ra, onnan meg bluetooth-szal Note-ra, arról wifin gépre. Persze N93-ról mehetne kábellel gépre, de elő kéne bányászni a kábelt.TommyX írta:Majd belejössz a fényképezésbe.