Segal nekem lassan 2éve van vistám és azért én kételkednék abban a gyorsaságban! Nekem is van vasam rendesen C2Duo 3Ghz 2Gbram és egy 8800gt 512mb rammal és az xp gyorsabb volta rajta. Persze a vistára igy is úgy is váltottam volna ( legális )Segal írta:nekem speciel semmi bajom a vistával ugyanolyan gyors mint az xp ha van alatta némi vas. Itt most ne tessék drága dolgokba gondolkodni nekem egy egyszerű 2 magos procim van / a 2 magon van a hagsúly az nem árt a vistának/ és egy 9600gt videókártyát ami huszonezres kategória de bőven elég neki és ami muszáj az a 2 giga memória ha ezek megvannak simán mehet a vista szerintem már jobb mint az XP a 7 es meg még ennél is jobb lesz én várom már.gyula84 írta: Egy xar útán nem nehéz jobbat csinálni ! Talán azért dobták össze a vistát
persze bebootoláskor rákérzez melyiket tőltsetalamascaproject írta:Nem arra gondoltam Segal, hanem, hogyha már fent van, akkor indításkor rákérdez, hogy melyik rendszert indítsa?
Windows 7 tippek-trükkök,tapasztalatok
- gyula84
- 2. szint
- Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Windows 7 tippek-trükkök,tapasztalatok
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Kb milyen vga kell az aeronak? Geforce 4200go elég?
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Az első oldalon megtalálod a választBdany írta:Sziasztok!
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 44 times
Énis tartom... nameg nekem a Vista kibírt vagy 10 percet, SP1es... Elkezdem rá felrakni az Alcohol 120%ot, erre kb 50%nál kékhalál, és totál behalt...gyula84 írta:Segal nekem lassan 2éve van vistám és azért én kételkednék abban a gyorsaságban! Nekem is van vasam rendesen C2Duo 3Ghz 2Gbram és egy 8800gt 512mb rammal és az xp gyorsabb volta rajta. Persze a vistára igy is úgy is váltottam volna ( legális )Segal írta:nekem speciel semmi bajom a vistával ugyanolyan gyors mint az xp ha van alatta némi vas. Itt most ne tessék drága dolgokba gondolkodni nekem egy egyszerű 2 magos procim van / a 2 magon van a hagsúly az nem árt a vistának/ és egy 9600gt videókártyát ami huszonezres kategória de bőven elég neki és ami muszáj az a 2 giga memória ha ezek megvannak simán mehet a vista szerintem már jobb mint az XP a 7 es meg még ennél is jobb lesz én várom már.gyula84 írta: Egy xar útán nem nehéz jobbat csinálni ! Talán azért dobták össze a vistát
persze bebootoláskor rákérzez melyiket tőltsetalamascaproject írta:Nem arra gondoltam Segal, hanem, hogyha már fent van, akkor indításkor rákérdez, hogy melyik rendszert indítsa?
Win7re alapba nem ment fel Alc 120 de legalább nem fagyott be...egyszer kellett 6 nap alatt újrarakni, mert elcsesztem az aktiválást egy vacak progival...
de megy és most leszedem a 64 bitest is hogy legyen!
Windows Se7en
Ja és WinVista nekem is vacak volt... kikapcsolt Aeróval meg effektekkel se töltött be úgy mint Xp plusz témákkal meg személyes loginscreenel...
Pedig konfigom jó:
AMD Athlon x64 6200+ X2
MSI K9A2-CF alaplap
ATi Radeon Gigabyte HD3870 Tuning verzió (limitált széria, nem 512 hanem 768 Mbyte memória)
2 GB RAM
500 GB winchester, 7600as fordulatszám, 32 megás puffer
500W táp
DVD-író
Philips 190WV monitor 1440x900as felbontással
Ez ha jól tudom ( <megjegyzem ez az ikon jobb lenne kockafejjel!> ) jelenleg elég jó gép, és Vista összes driverrel mindennel mégis vacakolt...
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- hangya-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hát skacoknem értem mindenki szidja a vistát ez meg az nem kell bele! hát igen ezzel teljesen egyetértek!
ezért fogtam magam és feltettem xpre a vlite nevü progit és "kiheréltem" a vistát 20 giga helyett(telepítve sp-kel eggyüt) 7 gigát foglal és fele anyi ramot eszik gyorsabb mint egy friss xp
A vasam pedig(nem egy nagyion komyoly de a vista hasít):
intel alaplap
intel core 2 duo 3,4GHz proci
1 terra vinyó
Nvidia Geforce 7600gt 512mb
1,5 giga ram
sztem a vista tökéletes,aki meg komolyan akar játszani(durva játékokkal)az vegyen xboxot vagy ps-t mert ütemet tartani a mai pc-s játékokkal lehetetlen
lásd GTA IV
tehát aki bármi másra használj a gépet anank ajánlom a progit és egy google-s leírást mert nagyon fel lehet gyorsítani a vistát és sokkal használhatóbb...
goggle-zatok rá Vlite (jah és tud magyarul)
ezért fogtam magam és feltettem xpre a vlite nevü progit és "kiheréltem" a vistát 20 giga helyett(telepítve sp-kel eggyüt) 7 gigát foglal és fele anyi ramot eszik gyorsabb mint egy friss xp
A vasam pedig(nem egy nagyion komyoly de a vista hasít):
intel alaplap
intel core 2 duo 3,4GHz proci
1 terra vinyó
Nvidia Geforce 7600gt 512mb
1,5 giga ram
sztem a vista tökéletes,aki meg komolyan akar játszani(durva játékokkal)az vegyen xboxot vagy ps-t mert ütemet tartani a mai pc-s játékokkal lehetetlen
lásd GTA IV
tehát aki bármi másra használj a gépet anank ajánlom a progit és egy google-s leírást mert nagyon fel lehet gyorsítani a vistát és sokkal használhatóbb...
goggle-zatok rá Vlite (jah és tud magyarul)
ZTE Blade Sweet Dreams III remastered 8gb micro sdhc fat+ext
- szabi113
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Én egy éve Vista-t használok, több mint egy hónapja próbáltem először a W7-t, még valami pre-aplha 68xx-es verziót, már azon is látszott hogy jó lesz, és hogy gyorsabb, csak nekem nem futtatta stabilan a telepítőket, úgyhogy maradtam a Vista-nál. Egy pár napja feltettem az új W7 bétát (7000-es vezió), és ezt már annyira jónak ítéletem meg hogy át is költöztem rá. Márcsak azért is mert nekem is letiltott tőle a Vista
Mostmár 6 napja használom és idáig tökéletes.
Fontos:Aki használná a gyári MediaPlayer-t vagy esetleg a MediaCentert, annak nem árt tudni hogy bizonyos MP3 zenékket tönkretesz a program. Már van hozzá hivatalos patch: http://www.microsoft.com/downloads/resu ... layLang=en
cikk: http://itcafe.hu/hir/windows_7_microsof ... vitas.html
Mostmár 6 napja használom és idáig tökéletes.
Fontos:Aki használná a gyári MediaPlayer-t vagy esetleg a MediaCentert, annak nem árt tudni hogy bizonyos MP3 zenékket tönkretesz a program. Már van hozzá hivatalos patch: http://www.microsoft.com/downloads/resu ... layLang=en
cikk: http://itcafe.hu/hir/windows_7_microsof ... vitas.html
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
luciuscornelius írta:Az első oldalon megtalálod a választBdany írta:Sziasztok!
Azért kérdeztem meg, mert erősen gyanús az a konfig, mivel felraktam a gépre virtuális gépként, 1.3ghz, adtam neki félg giga ramot, és hét giga vinyót, és megy teljesen simán virtuálisan, persze aero nélkül. Hátha az is elfutna jól gyengébb gépen is
Nektek mennyi uptimeot bír ki? Azon a gépen az xp kb 30 napot bír ki belassulás nélkül, mondjuk nem annyira nyúzom. Ubuntu viszont 2-3 naponta megkívánta az újraindítást.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal
- gyula84
- 2. szint
- Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
- Been thanked: 2 times
Na azért nem kell elugorni vele, mármint a win7el, mert pl vistánál nekem a drivernél, ha nem volt rá jó azt irta ki nem erre a rendszerre való. Na és win7nél meg felment kaptam egy kékhalált és vakarhattam le csökkentett módban a drivert, mert simán nem indult már el többetfonix232 írta: Énis tartom... nameg nekem a Vista kibírt vagy 10 percet, SP1es... Elkezdem rá felrakni az Alcohol 120%ot, erre kb 50%nál kékhalál, és totál behalt...
Win7re alapba nem ment fel Alc 120 de legalább nem fagyott be...egyszer kellett 6 nap alatt újrarakni, mert elcsesztem az aktiválást egy vacak progival...
Windows Se7en
Ja és WinVista nekem is vacak volt... kikapcsolt Aeróval meg effektekkel se töltött be úgy mint Xp plusz témákkal meg személyes loginscreenel...
Pedig konfigom jó:
AMD Athlon x64 6200+ X2
MSI K9A2-CF alaplap
ATi Radeon Gigabyte HD3870 Tuning verzió (limitált széria, nem 512 hanem 768 Mbyte memória)
2 GB RAM
500W táp
DVD-író
Ez ha jól tudom ( <megjegyzem ez az ikon jobb lenne kockafejjel!> ) jelenleg elég jó gép, és Vista összes driverrel mindennel mégis vacakolt...
- fonix232
- 5. szint
- Been thanked: 44 times
te gyula, milyen driver volt? ha ati vidikarié akkor azért... mert ati kiadott direkte egy drivert win7hez, ha meg nem akkor hagyd win7re a drivertelepítést, nekem egyből mindenhez talált szal...gyula84 írta:Na azért nem kell elugorni vele, mármint a win7el, mert pl vistánál nekem a drivernél, ha nem volt rá jó azt irta ki nem erre a rendszerre való. Na és win7nél meg felment kaptam egy kékhalált és vakarhattam le csökkentett módban a drivert, mert simán nem indult már el többetfonix232 írta: Énis tartom... nameg nekem a Vista kibírt vagy 10 percet, SP1es... Elkezdem rá felrakni az Alcohol 120%ot, erre kb 50%nál kékhalál, és totál behalt...
Windows Se7en
Pedig konfigom jó:
AMD Athlon x64 6200+ X2
MSI K9A2-CF alaplap
2 GB RAM
500W táp
DVD-író
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95-1
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mondjuk nem értem a gondjaitokat a vistaval nekem soha semmi gondom nem volt vele és a töltési sebessége is jó volt....az tény a win7 jó, de ne felejtsük el az is vista mivel vista az alapja... de az már jó hogy a gadgeteknek már nem kell az oldalsáv