Szerintem nem 5.5 col lesz az S8. Ha annal is megcsinaljak a felso kavacsokkentest akkor 5.5 colba iszonyat kis hely marad az akksinak igy szerintem feljonnek 5.7 korulire. Marpedig mostansag kina mindennel hamarabb jon igy ezt nem lenne szabad tovabb halasztani. Uj micro usb, 6GB ram, 256GB belso tarhely, dupla hatlapi kamera, kavamentes kijelzo feletti resz stb csak hogy parat emlitsek amibe kina lealazta koreat...tnorbi írta:Francnak van ennyi gyártó, ennyi készülék. Note3 már nagyon idegesít, durván belassult, bármilyen ROMot rakok rá. Ebay-en 240K a Mate9?!Segal írta: Például ott is de akár itt is.
Mate 9-et is lehet már akár ma is venni link (A hírdetésbe azt írják november 16-án kerül a boltba de itthon simán el tudom képzelni hogy csak jövő év eleje)
Valamit mindenesetre még bejelentenek 14-én. Vagy óra lesz vagy a 9 Pro.
Én egyelőre várok mert az igazi a jövő év február kivárása lenne mert ott tényleg brutál előrelépés lesz a gyártóknál de az is lehet hogy addig veszek valamit és utána jövő év végefelé lecserélemHa itthon is ennyin nyitna még idén, akkor felejtős. FHD IPS, ráadásul lehet, hogy túl nagy is... Xiaomi N2-n nem tetszik a hajlítás, túl szélesen hajlik, hátoldala is csúnya, nincs rá normális magyar rom se. Most a P9 Plusszal szemezek, 170ből meg is lenne, MMban nyomogattam, elég jól pörög(gyorsabb, mint a N7 volt), nem csúnya, amoledes is, viszont csak 5.5 col, amiből még a kezelőgombok is elvesznek. Nem tudom mit kéne venni. S8-at is minek várjam meg ha max 5.5 colos lesz?
Sajna most a leghulyebb otlet a telefonvasarlas. Jovo ev februarba jelenthetik be az elso bt 5.0., ad wifis, uj micro sd foglalatos, 4k 60fps-t rogzito, felso kavamentes telefonokat tehat eleg sok olyan ujdonsagot amit utana szoftveresen nem lehet beletenni.
Nagyon max az A szeriabol tudnal jelenleg venni Samsungtol de en tenyleg nem tudom most javasolni. Max ideiglenesre valami ritka jo aru valamit.