Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:
Segal írta: Például ott is de akár itt is.
Mate 9-et is lehet már akár ma is venni link (A hírdetésbe azt írják november 16-án kerül a boltba de itthon simán el tudom képzelni hogy csak jövő év eleje)
Valamit mindenesetre még bejelentenek 14-én. Vagy óra lesz vagy a 9 Pro.

Én egyelőre várok mert az igazi a jövő év február kivárása lenne mert ott tényleg brutál előrelépés lesz a gyártóknál de az is lehet hogy addig veszek valamit és utána jövő év végefelé lecserélem :mrgreen:
Francnak van ennyi gyártó, ennyi készülék. Note3 már nagyon idegesít, durván belassult, bármilyen ROMot rakok rá. Ebay-en 240K a Mate9?! :lol: Ha itthon is ennyin nyitna még idén, akkor felejtős. FHD IPS, ráadásul lehet, hogy túl nagy is... Xiaomi N2-n nem tetszik a hajlítás, túl szélesen hajlik, hátoldala is csúnya, nincs rá normális magyar rom se. Most a P9 Plusszal szemezek, 170ből meg is lenne, MMban nyomogattam, elég jól pörög(gyorsabb, mint a N7 volt), nem csúnya, amoledes is, viszont csak 5.5 col, amiből még a kezelőgombok is elvesznek. Nem tudom mit kéne venni. S8-at is minek várjam meg ha max 5.5 colos lesz? :D
Szerintem nem 5.5 col lesz az S8. Ha annal is megcsinaljak a felso kavacsokkentest akkor 5.5 colba iszonyat kis hely marad az akksinak igy szerintem feljonnek 5.7 korulire. Marpedig mostansag kina mindennel hamarabb jon igy ezt nem lenne szabad tovabb halasztani. Uj micro usb, 6GB ram, 256GB belso tarhely, dupla hatlapi kamera, kavamentes kijelzo feletti resz stb csak hogy parat emlitsek amibe kina lealazta koreat...
Sajna most a leghulyebb otlet a telefonvasarlas. Jovo ev februarba jelenthetik be az elso bt 5.0., ad wifis, uj micro sd foglalatos, 4k 60fps-t rogzito, felso kavamentes telefonokat tehat eleg sok olyan ujdonsagot amit utana szoftveresen nem lehet beletenni.
Nagyon max az A szeriabol tudnal jelenleg venni Samsungtol de en tenyleg nem tudom most javasolni. Max ideiglenesre valami ritka jo aru valamit.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta: Szerintem nem 5.5 col lesz az S8. Ha annal is megcsinaljak a felso kavacsokkentest akkor 5.5 colba iszonyat kis hely marad az akksinak igy szerintem feljonnek 5.7 korulire. Marpedig mostansag kina mindennel hamarabb jon igy ezt nem lenne szabad tovabb halasztani. Uj micro usb, 6GB ram, 256GB belso tarhely, dupla hatlapi kamera, kavamentes kijelzo feletti resz stb csak hogy parat emlitsek amibe kina lealazta koreat...
Sajna most a leghulyebb otlet a telefonvasarlas. Jovo ev februarba jelenthetik be az elso bt 5.0., ad wifis, uj micro sd foglalatos, 4k 60fps-t rogzito, felso kavamentes telefonokat tehat eleg sok olyan ujdonsagot amit utana szoftveresen nem lehet beletenni.
Nagyon max az A szeriabol tudnal jelenleg venni Samsungtol de en tenyleg nem tudom most javasolni. Max ideiglenesre valami ritka jo aru valamit.
Én nem hiszem, hogy tovább növelnék. Európában nem akkora divat a tepsi telefon. Ha az S 5.7-es lesz, akkor a Note? Olvastam, hogy 5.5-ös S8, 6,2-es S8E :lol: Mindezt arra alapozzák, hogy a Samsung ezzel feledtetné a Noteot, a vásárlóknak "kedveskedne". Viszont ezzel tényleg kivégeznék a szériát, csak a toll maradna.

Note8-ra pályázok, ezért is nem nagyon akarok 200+-os telefont. Huawei nagyon veszti az árát, az a baj.

http://www.mobilcorner.hu/huawei-p9-plu ... irect_link Itt néztem a P9+-t, de nem tudom, hogy mennyire megbízható bolt. Gyári garit írnak, de sokkal olcsóbb, mint más, hivatalos garit adó boltokban...
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta: Szerintem nem 5.5 col lesz az S8. Ha annal is megcsinaljak a felso kavacsokkentest akkor 5.5 colba iszonyat kis hely marad az akksinak igy szerintem feljonnek 5.7 korulire. Marpedig mostansag kina mindennel hamarabb jon igy ezt nem lenne szabad tovabb halasztani. Uj micro usb, 6GB ram, 256GB belso tarhely, dupla hatlapi kamera, kavamentes kijelzo feletti resz stb csak hogy parat emlitsek amibe kina lealazta koreat...
Én nem hiszem, hogy tovább növelnék. Európában nem akkora divat a tepsi telefon. Ha az S 5.7-es lesz, akkor a Note? Olvastam, hogy 5.5-ös S8, 6,2-es S8E :lol: Mindezt arra alapozzák, hogy a Samsung ezzel feledtetné a Noteot, a vásárlóknak "kedveskedne". Viszont ezzel tényleg kivégeznék a szériát, csak a toll maradna.

Note8-ra pályázok, ezért is nem nagyon akarok 200+-os telefont. Huawei nagyon veszti az árát, az a baj.

http://www.mobilcorner.hu/huawei-p9-plu ... irect_link Itt néztem a P9+-t, de nem tudom, hogy mennyire megbízható bolt. Gyári garit írnak, de sokkal olcsóbb, mint más, hivatalos garit adó boltokban...
Azert nem szeretik a nagy kijelzos telefonokat mert hatalmas lesz tole maga a telefon is. Viszont ha a jelenlegi s7edge meretbe teszik bele az 5.7es kijelzot az ellen senki sem fog tiltakozni. Azt meg muszaj lesz meglepni mivel a telefon fizikai merete nem lehet kissebb mert az akksimeret mar most is egeto problema tehat tutira marad a fizikai meret. Ha viszont nagyobb % aranyt szeretnenek a kijelzobol az elolapra amit megint csak muszaj lesz jovore meglepni akkor egyszeruen kiszamolhato hogy a meret marad de nagyobb lesz a kijelzo. Gondolj bele a mi mix-be 6.4 colos kijelzot pakoltak es minimalisan nagyobb a telefon mint a note3-ad! Ha a note8 megtartja a note7 meretet arra akar 6.2 col is elferhetne ra kijelzobol de akkora ugy sem lesz rajta. En arra tippelek hogy s8 5.7 col a note8 meg 6 col koruli. Ha lesz sima s8 akkor az meg 5.5 csak qhd felbontassal.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

tnorbi írta: Francnak van ennyi gyártó, ennyi készülék. Note3 már nagyon idegesít, durván belassult, bármilyen ROMot rakok rá.
Jó, de mitől lassú, ha teljes gyalulással pakolod a Rom-ot?
Az összeesküvés elmélet része lenne, hogy itt az idő vegyél másik telefont?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta: Azert nem szeretik a nagy kijelzos telefonokat mert hatalmas lesz tole maga a telefon is. Viszont ha a jelenlegi s7edge meretbe teszik bele az 5.7es kijelzot az ellen senki sem fog tiltakozni.
Nem igazán értem, hogy ezt honnan vetted. Szerinted az emberek mostanság a Smasung feliratot simogatják a telefonokon? Eddig is az volt a bajuk, hogy nem érték el pl a statusbar-t, ezen, hogy segítene ha még feljebb kerülne? :hmm2: Alsó káva is kell a normális használathoz(főleg ahol alul vannak kezelőszervek), nekem pl mióta N5/N7 rom van a N3-ason, rengetegszer hozzáérek gépelés közben a baloldali gombhoz, ami az alkalmazásváltó lett, nagyon idegesítő. Ha meg nem lenne káva, csak kijelző, akkor kényelmetlen lenne annyira lenyúlni. Azt se értem, hogy a Note7 méretébe hova tennél kijelzőt. Milyen képaránya lenne annak? :lol: Ha meg is lépi ezt a Samsung, akkor tuti sokat megvesznek belőle, de az is biztos, hogy sok elégedetlen ügyfelük lesz.

nsee: Jó lenne tudni, hogy mitől jött ez elő. Néha olyanokat belaggol, hogy földhöz tudnám vágni. Természetesen teljes gyalu után van feltéve rá a rom.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta: Azert nem szeretik a nagy kijelzos telefonokat mert hatalmas lesz tole maga a telefon is. Viszont ha a jelenlegi s7edge meretbe teszik bele az 5.7es kijelzot az ellen senki sem fog tiltakozni.
Nem igazán értem, hogy ezt honnan vetted. Szerinted az emberek mostanság a Smasung feliratot simogatják a telefonokon? Eddig is az volt a bajuk, hogy nem érték el pl a statusbar-t, ezen, hogy segítene ha még feljebb kerülne? :hmm2: Alsó káva is kell a normális használathoz(főleg ahol alul vannak kezelőszervek), nekem pl mióta N5/N7 rom van a N3-ason, rengetegszer hozzáérek gépelés közben a baloldali gombhoz, ami az alkalmazásváltó lett, nagyon idegesítő. Ha meg nem lenne káva, csak kijelző, akkor kényelmetlen lenne annyira lenyúlni. Azt se értem, hogy a Note7 méretébe hova tennél kijelzőt. Milyen képaránya lenne annak? :lol: Ha meg is lépi ezt a Samsung, akkor tuti sokat megvesznek belőle, de az is biztos, hogy sok elégedetlen ügyfelük lesz.

nsee: Jó lenne tudni, hogy mitől jött ez elő. Néha olyanokat belaggol, hogy földhöz tudnám vágni. Természetesen teljes gyalu után van feltéve rá a rom.
Mondjuk arra a b*szott nagy samsung feliratra az elejen. Plusz ha a hangszorot is megcsinaljak ugy ahogy a mi mix-nel akkor az is eltunhetne oda is johetne kijelzo. Minimum ennyi de az aljabol is boven lehetne faragni.
Monitoroknal is kezdik a 21:9 aranyt elobb utobb elkezdhetik itt is.
Mondjuk en lennek a legboldogabb ha tenyleg megjelenne a 6.2 colos s8 plus de sajna erre keves eselyt latok.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Hünnye!
Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy erőteljes az érdeklődés a Nokia visszatérése iránt. Az első újgenerációs okostelefonjukra csak úgy sorakoznak a regisztrációk.
http://hvg.hu/tudomany/20170125_nokia_6 ... esek_szama
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

moco írta:Hünnye!
Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy erőteljes az érdeklődés a Nokia visszatérése iránt. Az első újgenerációs okostelefonjukra csak úgy sorakoznak a regisztrációk.
Én szkeptikus vagyok.
Sem a szoftvert (ez mondjuk nem kifejezetten baj), sem a hardvert (ez már annál inkább) nem ők gyártják.
Csak az a bűvös 5 betű azonos a régiekkel.

De meglátjuk, REMÉLEM hűek lesznek a 22-23 évvel ezelőtt elindított minőséghez.

És akkor lesz nekem is 7 év után újra Nokiám! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

moco írta:Hünnye!
Kíváncsian várom! És igen, nincs szó konkrétumokról, többek között azt sem tudni mekkora akku lesz ezekben.
Mert, ha legyártanak egy semmiben különböző (csak az újdonságokkal ellátott, mai számháborúhoz igazodva) telefont
ami még dizájnban sem lesz megkapó, na akkor egy időre adtak munkát az alvállalkozóknak aztán megint mennek a levesbe!
Remélem nem így lesz és talpra áll a Nokia, nosztalgiázom az egyedi hardveres és egyéb újításaik mentén (mint anno pl.: N95, N97, N8, de felriadok és marad az android vs ios választék !
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Egyre többször bukkan fel a Samsung Galaxy S8 és most már eléggé biztosan ki lehet jelenteni hogy ilyen is lesz. Egyből a legfrissebb (és legérdekesebb) képet és videót mutatom :mrgreen:
Kép

Videó

Egyelőre a nagyobb nálam tuti befutó :yes:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”