reddoors írta:
Na ne hülyéskedjetek már? Ez egy taknyolás amit ti itt szeretnétek

. Veszel egy 290 ezres telefont , aláírsz "10" évet a szolgáltatónál, ráadásul részlete veszed mert nincs rá pénzed és ezek után még szemet hunysz a robbanó akksira? Már bocsánat , de ezeket az embereket nevezik megalkuvó birkáknak. Vicc, az egész , már lassan fájdalmas olvasni is. Úgy vinném vissza , hogy ihaj, nem hogy még kikapcsolni a gyors töltést meg ilyesmi.... Vicc, vicc vicc

Minden nap remegsz , hogy felgyullad vagy sem? Vagy mi a szándékotok ? A T-Mobile be is fejezte átmenetileg a forgalmazást , ha felgyullad a lakásod ki lesz a felelős mikor még arra sincs elég pénz , hogy ne részletre vegyed?
Amerikába repülőre sem lehet felvinni , ki van tiltva a NOTE 7.

Látom tényleg hidegen hagy a téma.

Nem elég, hogy emberileg egy 0 vagy, de még hazudsz is. Szerintem ahhoz sincs semmi közöd, hogy ki, milyen konstrukcióban veszi a telefonják, részletre nem csak azok vásárolnak akiknek nincs pénze, hanem azok is akik nem akarják egy összegben kifizetni az vásárolt terméket, közben lehet, hogy több pénzük van, mint neked. Eléggé gyermeteg stílusod van, pedig eddig ez nem volt rád jellemző. Gyors töltést kikapcsoltam, de már vissza is van kapcsolva, nem félek tőle. Ha kigyullad(nem robban, butus), kihúzom a konnektorból, dobok rá egy kis port aztán felhívom a Samsungot, hogy jöhetnek felmérni a kárt. Az is külön vicces, hogy a normális döntéseket te viccnek veszed. Jobb lenne ha tovább árusítanák a telefonokat(mint nem 1 másik gyártó hasonló esetben), vagy egy repülőn kigyulladna és veszélyeztetne több 100 embert?
Visszakanyarodva a részletfizetéshez. Ha jól gondolom mindig eladod az előző telefonodat és veszel újat. Nem telik a teljes árra?
Szerintem maradj meg a kis nexusos világodban, használd a fapadost, úgyse érdekel senkit. Viszont légyszíves ne böfögd a hülyeségeidet.
Segal írta:Valahol az egyik kiállított Note7 is a haláltusáját vívja.
Új AlwaysOn Display téma.