Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: nsee »

reddoors írta:
tnorbi írta:
reddoors írta:Nahát , mi folyik itt Gyöngyösön ezzel a NOTE 7 csodával...? Hol gyúl hol nem ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Azért gyúl rendesen .... :D Az a lényeg , hogy legyen tánc :)
290 ezereért vagy 850 dolcsiért vagy 800 euróért illett volna mélyebb ellenőrzést végezni. Le kell váltani a polgármestert azonnal ..... :mrgreen:
Ráadásul régi rendszerrel kiadni ilyen telefont ? Még szerencse hogy azért az új USB került bele , olyan gyors lett azonnal hogy be is gyúlt .... :taps4:
Ennél soha ne legyen nagyobb örömöd az életbe. ;)
Hát azért már van , hamarosan jön az LG V20. :D ;)
Ezt a V20 szériát várom én is. Kíváncsi vagyok mit produkál teljesítményben, itt főleg akku kapacitás terén dobhatna sokat.
Mert nem kell 4K meg csili vili tepsi kijelző, ha délben áramot kell neki adni, csak azért mert használom az nem mindig kellemes.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

(Remélhetőleg) utoljára de visszakanyarodok a Note7 akksi témára.
Találtam egy videót amibe bemutatják hogyan is tud kigyulladni a Note7 akkumulátora. Finoman fogalmazva rém egyszerűen...
Persze van megoldás is a probléma lekűzdésére :mrgreen:
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:(Remélhetőleg) utoljára de visszakanyarodok a Note7 akksi témára.
Találtam egy videót amibe bemutatják hogyan is tud kigyulladni a Note7 akkumulátora. Finoman fogalmazva rém egyszerűen...
Biztonság kedvéért kikapcsoltam a gyorstöltést. :D Bár nem tudom, hogy van e értelme. Remélem ebben a 2 hétben nem lesz baja. Egyébként ez az írisz szkenner nagyon hasznos dolog, nem is gondoltam volna. Korom sötétben is működik, ha valamiért nem lenne jó az ujjlenyomat-olvasás, nem kell kódot bepötyögni, elég messziről is működik. Kényelmi funkciónak tökéletes. Edge képernyőt viszont kikapcsoltam, nem találtam semmi olyat benne ami kiválthatná a sima részen lévő dolgokat. Viszont ennél szebb telefon nem létezik. :D

reddoors írta: Miért is lennének az én perceim? Nekem annyira közömbös ez a telefon , hogy nem is gondolnád.. . Teljesen hidegen hagy , csak a tényekre reagáltam amelyek elszomorítóak. :D
Persze persze, ha valami hidegen hagy arra nem reagálunk. ;) Érdekes, hogy vannak emberek akiknek mások kára okoz örömöt.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Biztonság kedvéért kikapcsoltam a gyorstöltést. :D Bár nem tudom, hogy van e értelme. Remélem ebben a 2 hétben nem lesz baja. Egyébként ez az írisz szkenner nagyon hasznos dolog, nem is gondoltam volna. Korom sötétben is működik, ha valamiért nem lenne jó az ujjlenyomat-olvasás, nem kell kódot bepötyögni, elég messziről is működik. Kényelmi funkciónak tökéletes. Edge képernyőt viszont kikapcsoltam, nem találtam semmi olyat benne ami kiválthatná a sima részen lévő dolgokat. Viszont ennél szebb telefon nem létezik. :D
.
A szokásos 1-2 (több) napos késésével de ma lehozta a Mobilarena is a cikket. Tehát van jó akksi is tulajdonképpen csak ki kell a szervizbe cserélnie a Samsungnak de ez az "alufóliába" becsomagolom megoldás elég meredek akkor is ha nem eltávolítható.
Ugyan nem használtam az irisz szekennert de a videókból amiket láttam mégis bonyolultabb a használata mint az ujjlenyomat olvasónak hisz mindkettő esetben hozzá kell érni ujjal a telefonhoz de míg ujjlenyomat olvasónál kikapcsolt kijelzőnél is csak hozzáérinti az ember az ujját és egyből él a telefon addig írisz szkennernél vegyem kézbe a telefont, nyomjak meg egy gombot, célozzak a szememmel (ha (nap)szemüveg van rajtam még azt is igazítsam) és csak utána enged be. Szerintem nagyon max hideg téli napon előny amikor kesztyű van az emberen de abból is van érintős tehát kódot lehet ott is ütni egyből. Rajtam mondjuk csak kerékpározásnál van télen kesztyű de tényleg csak ott tartom hasznosnak. Az megint más kérdés hogy kerékpározásnál max akkor mobilozok ha hívnak vagy ha csinálnék egy fényképet/videót...
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Segal írta:
tnorbi írta:
.
A szokásos 1-2 (több) napos késésével de ma lehozta a Mobilarena is a cikket. Tehát van jó akksi is tulajdonképpen csak ki kell a szervizbe cserélnie a Samsungnak de ez az "alufóliába" becsomagolom megoldás elég meredek akkor is ha nem eltávolítható.
Ugyan nem használtam az irisz szekennert de a videókból amiket láttam mégis bonyolultabb a használata mint az ujjlenyomat olvasónak hisz mindkettő esetben hozzá kell érni ujjal a telefonhoz de míg ujjlenyomat olvasónál kikapcsolt kijelzőnél is csak hozzáérinti az ember az ujját és egyből él a telefon addig írisz szkennernél vegyem kézbe a telefont, nyomjak meg egy gombot, célozzak a szememmel (ha (nap)szemüveg van rajtam még azt is igazítsam) és csak utána enged be. Szerintem nagyon max hideg téli napon előny amikor kesztyű van az emberen de abból is van érintős tehát kódot lehet ott is ütni egyből. Rajtam mondjuk csak kerékpározásnál van télen kesztyű de tényleg csak ott tartom hasznosnak. Az megint más kérdés hogy kerékpározásnál max akkor mobilozok ha hívnak vagy ha csinálnék egy fényképet/videót...
Na ne hülyéskedjetek már? Ez egy taknyolás amit ti itt szeretnétek :mrgreen: . Veszel egy 290 ezres telefont , aláírsz "10" évet a szolgáltatónál, ráadásul részlete veszed mert nincs rá pénzed és ezek után még szemet hunysz a robbanó akksira? Már bocsánat , de ezeket az embereket nevezik megalkuvó birkáknak. Vicc, az egész , már lassan fájdalmas olvasni is. Úgy vinném vissza , hogy ihaj, nem hogy még kikapcsolni a gyors töltést meg ilyesmi.... Vicc, vicc vicc :D :D :D
Minden nap remegsz , hogy felgyullad vagy sem? Vagy mi a szándékotok ? A T-Mobile be is fejezte átmenetileg a forgalmazást , ha felgyullad a lakásod ki lesz a felelős mikor még arra sincs elég pénz , hogy ne részletre vegyed?
Amerikába repülőre sem lehet felvinni , ki van tiltva a NOTE 7. :wacko:
Huawei MATE 9 Android 7
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Valahol az egyik kiállított Note7 is a haláltusáját vívja.
Kép

Közbe jönnek a mémek is :D (az ujjainak fájna)
Kép
tnorbi
6. szint
6. szint

reddoors írta: Na ne hülyéskedjetek már? Ez egy taknyolás amit ti itt szeretnétek :mrgreen: . Veszel egy 290 ezres telefont , aláírsz "10" évet a szolgáltatónál, ráadásul részlete veszed mert nincs rá pénzed és ezek után még szemet hunysz a robbanó akksira? Már bocsánat , de ezeket az embereket nevezik megalkuvó birkáknak. Vicc, az egész , már lassan fájdalmas olvasni is. Úgy vinném vissza , hogy ihaj, nem hogy még kikapcsolni a gyors töltést meg ilyesmi.... Vicc, vicc vicc :D :D :D
Minden nap remegsz , hogy felgyullad vagy sem? Vagy mi a szándékotok ? A T-Mobile be is fejezte átmenetileg a forgalmazást , ha felgyullad a lakásod ki lesz a felelős mikor még arra sincs elég pénz , hogy ne részletre vegyed?
Amerikába repülőre sem lehet felvinni , ki van tiltva a NOTE 7. :wacko:
Látom tényleg hidegen hagy a téma. :D Nem elég, hogy emberileg egy 0 vagy, de még hazudsz is. Szerintem ahhoz sincs semmi közöd, hogy ki, milyen konstrukcióban veszi a telefonják, részletre nem csak azok vásárolnak akiknek nincs pénze, hanem azok is akik nem akarják egy összegben kifizetni az vásárolt terméket, közben lehet, hogy több pénzük van, mint neked. Eléggé gyermeteg stílusod van, pedig eddig ez nem volt rád jellemző. Gyors töltést kikapcsoltam, de már vissza is van kapcsolva, nem félek tőle. Ha kigyullad(nem robban, butus), kihúzom a konnektorból, dobok rá egy kis port aztán felhívom a Samsungot, hogy jöhetnek felmérni a kárt. Az is külön vicces, hogy a normális döntéseket te viccnek veszed. Jobb lenne ha tovább árusítanák a telefonokat(mint nem 1 másik gyártó hasonló esetben), vagy egy repülőn kigyulladna és veszélyeztetne több 100 embert?

Visszakanyarodva a részletfizetéshez. Ha jól gondolom mindig eladod az előző telefonodat és veszel újat. Nem telik a teljes árra? :bohoc:

Szerintem maradj meg a kis nexusos világodban, használd a fapadost, úgyse érdekel senkit. Viszont légyszíves ne böfögd a hülyeségeidet.
Segal írta:Valahol az egyik kiállított Note7 is a haláltusáját vívja.
Kép
Új AlwaysOn Display téma. :D

Kép

:mrgreen:
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Nagyon bejövős az új alma, csak sajnos bő 150k-val feljebb van árazva, mint nálam a plafon.... :D
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Segal
Admin segéd
Admin segéd

lipiN70 írta:Nagyon bejövős az új alma, csak sajnos bő 150k-val feljebb van árazva, mint nálam a plafon.... :D
1 dolog nekem is tetszik benne a 256GB-os belső tárhely :lol:
Ha a Samsung a saját telefonjaiba nem alkalmazza hanem leragad a csicska 32-64GB szinten legalább el tudja adni a fejlesztéseit az Apple-nek...
tnorbi
6. szint
6. szint

lipiN70 írta:Nagyon bejövős az új alma, csak sajnos bő 150k-val feljebb van árazva, mint nálam a plafon.... :D
Inkább az a baj, hogy iOS-t futtat. A "koznoszfekete" elég brutális, de csak nagyobb tárhellyel kapható. Kávák idén se lettek kisebbek, így vicc kategória mind2, pedig a Plus érdekes lehetne. Viszont azt is remélem, hogy a droidos gyártók nem mennek utánuk a jack elhagyásában.

Azért az mi már, hogy a watch egyik nagy ficsörje a pokemon go? :lol:

Kép

Ez is nagy találmány 160$-ért.
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”