Ezert kell hatlapi ujjlenyomat olvasosat venni az soha sem hibazik.tnorbi írta:Vége megvan a 7-eske, erre a Samsung vissza fogja hívni az összes N7-et.Nagyon csúnya blama, főleg, hogy jön az i7... Egyénként szuper a telefon.
Ujjlenyomat-olvasót kéne frankón beállítanom mert elég sokszor hibázik.
De az meg nem jó ha asztalon van a telefon.Segal írta:Ezert kell hatlapi ujjlenyomat olvasosat venni az soha sem hibazik.tnorbi írta:Vége megvan a 7-eske, erre a Samsung vissza fogja hívni az összes N7-et.Nagyon csúnya blama, főleg, hogy jön az i7... Egyénként szuper a telefon.
A visszahivas dolog meg verciki. Ilyenkor szoktam vegiggondolni hogy a mai vilagba az elso vasarlok a beta tesztelok. Hogy a francba nem derul ki egy ilyen hiba a belso teszteleskor?
Jó, mindennek van előnye meg hátránya nálam nem szokott asztalon lenni ha nyomkodnám. Zsebből kivéve vagy asztalról felvéve tökéletes de érthető ok a tiéd is.tnorbi írta:De az meg nem jó ha asztalon van a telefon.Segal írta:Ezert kell hatlapi ujjlenyomat olvasosat venni az soha sem hibazik.tnorbi írta:Vége megvan a 7-eske, erre a Samsung vissza fogja hívni az összes N7-et.Nagyon csúnya blama, főleg, hogy jön az i7... Egyénként szuper a telefon.
A visszahivas dolog meg verciki. Ilyenkor szoktam vegiggondolni hogy a mai vilagba az elso vasarlok a beta tesztelok. Hogy a francba nem derul ki egy ilyen hiba a belso teszteleskor?
Hát durva, hogy ilyen megeshet. Kíváncsi leszek, hogy lesz e kárpótlás... Én már többször is töltöttem az enyémet, kézbevéve, nyomkodva langyos lesz töltés közben, de semmi extra. Remélem nem is lesz gond vele.
Eljöttek a Te perceid ez kétségtelen.reddoors írta:Nahát , mi folyik itt Gyöngyösön ezzel a NOTE 7 csodával...? Hol gyúl hol nem ?![]()
![]()
![]()
![]()
Azért gyúl rendesen ....
Az a lényeg , hogy legyen tánc
290 ezereért vagy 850 dolcsiért vagy 800 euróért illett volna mélyebb ellenőrzést végezni. Le kell váltani a polgármestert azonnal .....
Ráadásul régi rendszerrel kiadni ilyen telefont ? Még szerencse hogy azért az új USB került bele , olyan gyors lett azonnal hogy be is gyúlt ....
Ennél soha ne legyen nagyobb örömöd az életbe.reddoors írta:Nahát , mi folyik itt Gyöngyösön ezzel a NOTE 7 csodával...? Hol gyúl hol nem ?![]()
![]()
![]()
![]()
Azért gyúl rendesen ....
290 ezereért vagy 850 dolcsiért vagy 800 euróért illett volna mélyebb ellenőrzést végezni. Le kell váltani a polgármestert azonnal .....
Ráadásul régi rendszerrel kiadni ilyen telefont ? Még szerencse hogy azért az új USB került bele , olyan gyors lett azonnal hogy be is gyúlt ....
Miért is lennének az én perceim? Nekem annyira közömbös ez a telefon , hogy nem is gondolnád.. . Teljesen hidegen hagy , csak a tényekre reagáltam amelyek elszomorítóak.Segal írta:Eljöttek a Te perceid ez kétségtelen.reddoors írta:Nahát , mi folyik itt Gyöngyösön ezzel a NOTE 7 csodával...? Hol gyúl hol nem ?![]()
![]()
![]()
![]()
Azért gyúl rendesen ....
Hát azért már van , hamarosan jön az LG V20.tnorbi írta:Ennél soha ne legyen nagyobb örömöd az életbe.reddoors írta:Nahát , mi folyik itt Gyöngyösön ezzel a NOTE 7 csodával...? Hol gyúl hol nem ?![]()
![]()
![]()
![]()
Azért gyúl rendesen ....