Bejársz a MM-ba szikével karcolgatni a kiállított telefonok üvegét hogy ennyire ismered őket..?Macika írta:A kamera védőüvegje VALÓDI üvegből van, nem sikerült megkarcolni. Eddig bármelyik Samsungnál sikerült.

Bejársz a MM-ba szikével karcolgatni a kiállított telefonok üvegét hogy ennyire ismered őket..?Macika írta:A kamera védőüvegje VALÓDI üvegből van, nem sikerült megkarcolni. Eddig bármelyik Samsungnál sikerült.
Érdekes tanulmányt lehetne írni azokról az emberekről akiknek a véleménye azonnal megváltozik, amint vesznek egy olyan készüléket(gyártási hely inkább), amit előtte nem túl elismerő jelzővel illettek. Hirtelen már minden szempontból jobb, mint az addig "istenített" készülék.Macika írta: De jó, hogy van, aki gondolkozik...
Az OnePlus3-ban olyan ujjlenyomatolvasó van (kerámia), amit sehol nem látni. Megkarcolhatatlan, a Samsungoknál a harmadik napon már karcos volt.
A kamera védőüvegje VALÓDI üvegből van, nem sikerült megkarcolni. Eddig bármelyik Samsungnál sikerült.
A kamerát, a processzort, a kijelzőt HIVATALOSAN VÁSÁROLJA a megfelelő gyártótól.
A Note7 nem lopja a Snapdragon 820-at, de az Oneplus igen? Ugyanmár...
2 fele uj soc lesz snapdragon fronton iden. A 821 es a 823 mind a ketto a 820ra fog epulni csak uj stepping-es eljarassal keszulnek. Annyi lesz a kulonbseg koztuk hogy a 821 emelt orajelen fut de a 820as fogyasztasaval mig a 823 marad a 820 orajelen cserebe csokken a fogyasztas. Tehat barmelyiket is valasztotta volna a Samsung a Note7-hez jobban jartunk volna. Exynos fronton nem tudom mi a helyzet 90 es 93 fronton de gondolom hasonlo.tnorbi írta:Érdekes tanulmányt lehetne írni azokról az emberekről akiknek a véleménye azonnal megváltozik, amint vesznek egy olyan készüléket(gyártási hely inkább), amit előtte nem túl elismerő jelzővel illettek. Hirtelen már minden szempontból jobb, mint az addig "istenített" készülék.Macika írta: De jó, hogy van, aki gondolkozik...
Az OnePlus3-ban olyan ujjlenyomatolvasó van (kerámia), amit sehol nem látni. Megkarcolhatatlan, a Samsungoknál a harmadik napon már karcos volt.
A kamera védőüvegje VALÓDI üvegből van, nem sikerült megkarcolni. Eddig bármelyik Samsungnál sikerült.
A kamerát, a processzort, a kijelzőt HIVATALOSAN VÁSÁROLJA a megfelelő gyártótól.
A Note7 nem lopja a Snapdragon 820-at, de az Oneplus igen? Ugyanmár...
Segal:
Annak idején a Qualcomm nem csak egy felhúzott órajelű processzort gyártott az év második felére. (Snapdragon 600 vs 800, 801 vs 805) Most semmi értelme nem lett volna belerakni a nagyobb fogyasztásút. Egyébként Antutuban elveri az S7-et 10K ponttal kb.
RAM kérdés már érthetőbb, illett volna beletenni, de kell nekik jövőre is a nagy "innováció".
Kijelző növekedés csak a te vágyad, ez nem a Note 7 hibája, max lehetne egy Note7+. Kamerában így is az egyik, ha nem a legjobb a Samsungé, abban se vagyok biztos, hogy jövőre duplával jön. Aksi lehetett volna combosabb, szerintem ez a legnagyobb baja a telefonnak.Kíváncsi leszek a tesztekre.
Az az igazság, hogy fél évente sírhatnának az emberek, hogy az S8 jobb, mint a Note7, utána megfordul. Én külön tudom kezelni a két telefont, hidegen hagy az S vonal, 2 évig a Note se érdekelt, mert meg voltam elégedve a 3-assal, de már sajnos nem működik az s-penem, nincs garanciám, az aksi 2,5 éves. Szóval inkább egy új teló.
Nyilván nem szó szerint értettem a lopkodást, viszont az badarság lenne mondani, hogy a kínaiak a Samsung fejlesztési költségeinek a töredékét költenék fejlesztésre.
Nem a Note széria halt meg, hanem az egész iparágban van innovációhiány. Majd talán a Galaxy X. De az meg mennyibe fog kerülni ha a Note 300K?![]()
Egyébként kár is ezen vitatkozni. Szerencsére van kismillió fajta telefon, de ahogy te is mondtad nincs számodra se kompromisszummentes telefon.
Nem. Ellenben rendszeresen nézem a direkt erre szakosodott tesztvideokat.Doky586 írta:Bejársz a MM-ba szikével karcolgatni a kiállított telefonok üvegét hogy ennyire ismered őket..?Macika írta:A kamera védőüvegje VALÓDI üvegből van, nem sikerült megkarcolni. Eddig bármelyik Samsungnál sikerült.
emlékeztek még mikor én szidtam a samut.s széria,3 után 4 nem kellet 5 megvolt de cseréltem is g3 ra,én is azt mondtam meghalt,kaptam is eleget,de aztán itt a gs7edge,és minden visszatért mint a szép idokben,most a note éli ezt át,majd a 9Egy szó mint száz szerintem a Note széria meghalt.
Nem akarlak megbántani, ezért inkább csak kérdezek. Hogy lehet az, hogy az S7E milyen űberfasza telefon, a Note meg nem? Hogy lehet, hogy mindent megkapott, amit az S7E, sőt még többet is, akkor mégis mit él át a Note?Limahl írta:emlékeztek még mikor én szidtam a samut.s széria,3 után 4 nem kellet 5 megvolt de cseréltem is g3 ra,én is azt mondtam meghalt,kaptam is eleget,de aztán itt a gs7edge,és minden visszatért mint a szép idokben,most a note éli ezt át,majd a 9Egy szó mint száz szerintem a Note széria meghalt.kitartás,de hogy miket kaptam én anno mert szidni mertem samut,most ti is felkeltetek végre.kicsit lemaradva de fel.
Pont ez a baj hogy csak annyit tud az uj note mint az s7edge es fel ev alatt tobbet varna az ember. Kb azt amit regen is nyujtott pluszba.tnorbi írta:Nem akarlak megbántani, ezért inkább csak kérdezek. Hogy lehet az, hogy az S7E milyen űberfasza telefon, a Note meg nem? Hogy lehet, hogy mindent megkapott, amit az S7E, sőt még többet is, akkor mégis mit él át a Note?Limahl írta:emlékeztek még mikor én szidtam a samut.s széria,3 után 4 nem kellet 5 megvolt de cseréltem is g3 ra,én is azt mondtam meghalt,kaptam is eleget,de aztán itt a gs7edge,és minden visszatért mint a szép idokben,most a note éli ezt át,majd a 9Egy szó mint száz szerintem a Note széria meghalt.kitartás,de hogy miket kaptam én anno mert szidni mertem samut,most ti is felkeltetek végre.kicsit lemaradva de fel.
Azért mert van akinek naponta változik a véleménye, h f*s a kínai, aztán vesz egyet és hirtelen a Samsung lesz szar attól még nem lesz igazatok. Mondjuk elég hasonló mód gondolkoztok. Vicces is, hogy Samsungod lett újra.
Hát, "sajnos" szerintem ez marad a tendencia. Ami jobb szerintem, mint amit a Sony csinál, hogy évente 2 flagship. Ők év elején kiadnak valami sz*rt, aztán év második felében egy kevésbé sz*rt.Segal írta: Pont ez a baj hogy csak annyit tud az uj note mint az s7edge es fel ev alatt tobbet varna az ember. Kb azt amit regen is nyujtott pluszba.
En amugy nem szidom a Samsungot en az uj Note-ot szidom a ketto nagyon mas. Az S7edgere pont azt irtam hogy tul jol sikerult es a konkurencia benazasa miatt (is) tonkreverte a vilagot. Nalam a baj ott kezdodik hogy en a Note7-tol is ezt vartam volna hogy tonkreverje de fel evve kesobb mar nem durrant akkorat lenyegebe ugyanaz.
Pont az a baj, hogy NEM tud annyit a Note7. mint az S7 EDGE. Mert kisebb az akksija. És ez megmagyarázhatatlan, védhetetlen.Segal írta:Pont ez a baj hogy csak annyit tud az uj note mint az s7edge es fel ev alatt tobbet varna az ember. Kb azt amit regen is nyujtott pluszba.
En amugy nem szidom a Samsungot en az uj Note-ot szidom a ketto nagyon mas. Az S7edgere pont azt irtam hogy tul jol sikerult es a konkurencia benazasa miatt (is) tonkreverte a vilagot. Nalam a baj ott kezdodik hogy en a Note7-tol is ezt vartam volna hogy tonkreverje de fel evve kesobb mar nem durrant akkorat lenyegebe ugyanaz.
Azt hittem kinőttél az e-pénisz méregetésből. Ideje lenne. Antutu omg.Macika írta:Pont az a baj, hogy NEM tud annyit a Note7. mint az S7 EDGE. Mert kisebb az akksija. És ez megmagyarázhatatlan, védhetetlen.Segal írta:Pont ez a baj hogy csak annyit tud az uj note mint az s7edge es fel ev alatt tobbet varna az ember. Kb azt amit regen is nyujtott pluszba.
És értelmezhetetlen, mi vitte rá a Samsungot, hogy ebben csökkentsen. A méret biztosan nem indokolja, hiszen párszáz mAh-nyi akksi fizikailag tizedmilliméterekben mérhető, 1-2 tizedmilliméterrel kellett volna csak vastagabb legyen a ház, de ez komoly készenléti idő növekedést biztosított volna.
(Azt, hogy az új, majdnem 300ezer Ft-os, flagship Note7-et egy 2 hónappal korábban megjelent, 125ezer Ft-os kínai teló lemossa AnTuTuban is, meg RAM-mennyiségben is, azt nem is kommentálnám...)