Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Segal »

Kikerültek az első élő képek a Note 7-ről
Teljesen egyezik a sajtóképekkel.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Szerintetek mikorra várható a Note7 értékesítésének kezdete? :hmm2: Nem emlékszem már, hogy az S7-nél mennyit kellett várni...

Remélem a 6GB RAM, 4000-res aksi pletykák lesznek igazak, nem a 4 és 3500-asak. :evil:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:Szerintetek mikorra várható a Note7 értékesítésének kezdete? :hmm2: Nem emlékszem már, hogy az S7-nél mennyit kellett várni...

Remélem a 6GB RAM, 4000-res aksi pletykák lesznek igazak, nem a 4 és 3500-asak. :evil:
S7 bejelentése február 21 és március 11-től lehetett megvenni.
Szerintem ne aggódj tutira megkapja a 6GB RAM-ot és a 4000-es akksit. Jó lenne ha itthon hivatalosan is beszerezhető lenne a nagyobb tárhelyes változat mert nekem a 64-es kicsinek tűnik de egyre inkább játszok a megvásárlás gondolatával. Persze piszok nehéz lenne visszaszokni 5,7 colra olyan kicsinek tűnik már...
Ha már a Note7 a téma akkor itt egy videó az irisz szkennerről.
These users thanked the author Segal for the post:
tnorbi (2016-07-23 szomb. 23:29:06)
Rating: 2.63%
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:Ha már a Note7 a téma akkor itt egy videó az irisz szkennerről.
Gyakorlatilag az egyetlen fejlesztés ez az irisz-szkenner a telóban. Ez nekem egy kicsit sem ér meg 300+ ezer Ft-ot.
Pedig 1-4-ig megvolt minden Note-om és szerettem is nagyon őket. Az 5-ös egyáltalán nem hiányzott, úgy érzem, a most következő sem fog.

Bááár, elraktam rá a pénzt, de nem érzem a bizsergést.

Azt a bizsergést, amit éreztem az OnePlus 3-nál. Nagyon szeretem is. SOHA nem hittem volna, hogy valaha is lesz nem bővíthető memóriájú készülékem.

De lett...

:D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Szerintem ne aggódj tutira megkapja a ...
Esetleg érdemes lenne megvárni az Note9-et ami 9GB RAM és 5555mAh aksi, sőt a 19 colos képernyő is jól jön, mert már nehéz lenne visszaszokni 8 colra.. :whaaa:
These users thanked the author Doky586 for the post:
Macika (2016-07-24 vas. 13:20:23)
Rating: 2.63%
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
Segal írta:Ha már a Note7 a téma akkor itt egy videó az irisz szkennerről.
Gyakorlatilag az egyetlen fejlesztés ez az irisz-szkenner a telóban. Ez nekem egy kicsit sem ér meg 300+ ezer Ft-ot.
Pedig 1-4-ig megvolt minden Note-om és szerettem is nagyon őket. Az 5-ös egyáltalán nem hiányzott, úgy érzem, a most következő sem fog.

Bááár, elraktam rá a pénzt, de nem érzem a bizsergést.

Azt a bizsergést, amit éreztem az OnePlus 3-nál. Nagyon szeretem is. SOHA nem hittem volna, hogy valaha is lesz nem bővíthető memóriájú készülékem.

De lett...

:D
Megkapta a vízállóságot is az sem volt még Note-ba. Most ennek nem fogsz örülni amit írok de ugye tavaly én is kijelentettem hogy viszlát Samsung és pont a memóriakártya bővíthetőség hiánya miatt gondolkodok leginkább a visszatérésem meg a romolás hiánya végett. Tavaly nagyon elcseszte a Samsung a Note szériát és a négyeshez képest (meg az S7-hez képest is) valóban kevés a fejlesztés de azok pont olyanok amik nekem bejönnek (nagyobb belső tárhely bővíthetőséggel, vízállóság, új micro usb)
Azért megvárom a hivatalos bejelentést de ha beigazolódnak a pletykák akkor nekem nehéz lesz ellenállni. Bár mint írtam számomra a csúcs egy plus verzió bejelentése lenne 6-6,2 colmérettel és 4500 körüli akksival minden más maradhat. Na jó max az ujjlenyomatolvasó lehetne hátúl mert az szerintem sokkal praktikusabb mint az első bár az irisz szkenner mellett kérdés hogy mennyire lenne ez fontos.
Doky586 írta:
Szerintem ne aggódj tutira megkapja a ...
Esetleg érdemes lenne megvárni az Note9-et ami 9GB RAM és 5555mAh aksi, sőt a 19 colos képernyő is jól jön, mert már nehéz lenne visszaszokni 8 colra.. :whaaa:
Értem én az iróniát de már nagyon várom a kihajtogathatós telefonokat ami összecsukva Note méret kinyitva meg tablet méret az lesz az igazi királyság.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:Megkapta a vízállóságot is az sem volt még Note-ba. Most ennek nem fogsz örülni amit írok de ugye tavaly én is kijelentettem hogy viszlát Samsung és pont a memóriakártya bővíthetőség hiánya miatt gondolkodok leginkább a visszatérésem meg a romolás hiánya végett. Tavaly nagyon elcseszte a Samsung a Note szériát és a négyeshez képest (meg az S7-hez képest is) valóban kevés a fejlesztés de azok pont olyanok amik nekem bejönnek (nagyobb belső tárhely bővíthetőséggel, vízállóság, új micro usb)
Azért megvárom a hivatalos bejelentést de ha beigazolódnak a pletykák akkor nekem nehéz lesz ellenállni. Bár mint írtam számomra a csúcs egy plus verzió bejelentése lenne 6-6,2 colmérettel és 4500 körüli akksival minden más maradhat. Na jó max az ujjlenyomatolvasó lehetne hátúl mert az szerintem sokkal praktikusabb mint az első bár az irisz szkenner mellett kérdés hogy mennyire lenne ez fontos.
Nos, soha nem ázott még be telefonom, alapból vigyázok rá, víz alatti felvételeket pedig nem tervezek forgatni. Nekem a vízhatlanság TÉNYLEG nem jelent pluszt, fura leírni, de így van.
A ROMolás?
A Note4 óta leszoktam róla, a V10-nél szintén, most, hogy az OnePlus3-nál sem a root, sem a custom root nem garanciavesztő tényező, naponta tölthetnék rá bármilyen ROM-ot, megölni gyakorlatilag lehetetlen szoftveresen, de egyszerűen nem is gondolok már romolásra. Persze ehhez az kell, hogy egy kiváló, natív Android legyen rajta. És ez adva van...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta: Nos, soha nem ázott még be telefonom, alapból vigyázok rá, víz alatti felvételeket pedig nem tervezek forgatni. Nekem a vízhatlanság TÉNYLEG nem jelent pluszt, fura leírni, de így van.
A ROMolás?
A Note4 óta leszoktam róla, a V10-nél szintén, most, hogy az OnePlus3-nál sem a root, sem a custom root nem garanciavesztő tényező, naponta tölthetnék rá bármilyen ROM-ot, megölni gyakorlatilag lehetetlen szoftveresen, de egyszerűen nem is gondolok már romolásra. Persze ehhez az kell, hogy egy kiváló, natív Android legyen rajta. És ez adva van...
Nekem sem ázott még be telefonom de mégsem tekintek rá semmitmondóan egy olyan funkcióra ami a későbbiekben megelőzhet egy balesetet. Persze nem emiatt fogom venni ha veszem ez tény de azért nem hátrány ha tudja ezt is.
Romolásnál most én sem egyből a teljes romcserére gondolok bár nyilván úgy a legegyszerűbb megoldani hanem az alapból rohadt idegesítő dolgokra (mármint ami engem zavar)
- reklámok (youtube, internet, app)
- alapból brutál sz*r zene hangerő
- youtube-ot nem lehet a háttérbe rakni
- kamera exponáló hang
- számomra nem használt gyári appok
- rootot igénylő appok használata pl gravitybox, root explorer, xposed installer

Tehát egy alapból jó android romot is jobbá lehet tenni egyszerűen hogy reklámmentessé tesszük, törlünk pár dolgot, pár dolgot meg fejlesztünk. Nem kell ehez egyből új rom maradhat a gyári is mégis jobb lesz. Persze nálam úgyis szóba fog kerülni a dizájnolás is mert Samsungék elég konzervatívak ilyen téren.
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
tnorbi írta:Szerintetek mikorra várható a Note7 értékesítésének kezdete? :hmm2: Nem emlékszem már, hogy az S7-nél mennyit kellett várni...

Szerintem ne aggódj tutira megkapja a 6GB RAM-ot és a 4000-es akksit. Jó lenne ha itthon hivatalosan is beszerezhető lenne a nagyobb tárhelyes változat mert nekem a 64-es kicsinek tűnik de egyre inkább játszok a megvásárlás gondolatával. Persze piszok nehéz lenne visszaszokni 5,7 colra olyan kicsinek tűnik már...
Ha már a Note7 a téma akkor itt egy videó az irisz szkennerről.
http://napidroid.hu/kiderult-samsung-ga ... apacitasa/

Remény hal meg utoljára... :/ S7E is jól bírja, RAM miatt jobban "aggódok". Túl szépek voltak a pletykák. Bezzeg az íriszszkennerre...
tnorbi
6. szint
6. szint

Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”