Tesztelés

Kötetlen csevegések témái
feherb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Tesztelés

Hozzászólás Szerző: feherb »

Az E-72 teszt kifogásolja, hogy miért került rá normál töltő csati is, ha már USB-n keresztül is lehet tölteni a telefont. A válasz egyszerű. Így nem kell kidobni a kocsiba beszerelt töltős kihangosítókat (esetemben ck-300w), szivargyújtós töltőket, és bárhová mész, ahol 5 embernél több van egy cégnél tuti, hogy fel tudod tölteni a telót. Ráadásul a micro USB csati, és az őt fedő ajtó sokkal gyengébb, mint a töltő csati, és ahogy kimered a telefon oldalán, mindíg attól rettegek, hogy valami törni fog. Ha kétnaponta így kellene ráműteni a töltőre a kicsikéttt...

Sajnos ez max 2 évig lesz így, utána el fogják hagyni a jelenlegi töltő csatikat, és lehet mindent megint átszerelni..
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

feherb írta:Az E-72 teszt kifogásolja, hogy miért került rá normál töltő csati is, ha már USB-n keresztül is lehet tölteni a telefont. A válasz egyszerű. Így nem kell kidobni a kocsiba beszerelt töltős kihangosítókat (esetemben ck-300w), szivargyújtós töltőket, és bárhová mész, ahol 5 embernél több van egy cégnél tuti, hogy fel tudod tölteni a telót. Ráadásul a micro USB csati, és az őt fedő ajtó sokkal gyengébb, mint a töltő csati, és ahogy kimered a telefon oldalán, mindíg attól rettegek, hogy valami törni fog. Ha kétnaponta így kellene ráműteni a töltőre a kicsikéttt...

Sajnos ez max 2 évig lesz így, utána el fogják hagyni a jelenlegi töltő csatikat, és lehet mindent megint átszerelni..
Ezzel teljes mértékben egyet értek. Szerintem igy a legjobb (hogy mindkettő féle csati van!!)
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Viszont a dobozban levő bőrtokot megnéztem volna.....
Tudom, hogy ezt akármelyik másik oldalon 2 pillanat alatt megnézhetem, pl. egy youtoobe-os kidobozolós vieón, de hát kérem, ha teszt akkor legyen benne A-Zig minden..... ;)
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Segal írta:Felkerült az E72 tesztje is ide
Szia Segal, jó a teszt, köszönjük!
Az intranet: olyan belső információs hálózat (pl. vállalati), mely szinte teljesen megegyezik az internettel, de attól a korlátozott hozzáférés miatt - pl. csak dolgozók - tűzfal választja el.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

rydair írta:
feherb írta:Az E-72 teszt kifogásolja, hogy miért került rá normál töltő csati is, ha már USB-n keresztül is lehet tölteni a telefont. A válasz egyszerű. Így nem kell kidobni a kocsiba beszerelt töltős kihangosítókat (esetemben ck-300w), szivargyújtós töltőket, és bárhová mész, ahol 5 embernél több van egy cégnél tuti, hogy fel tudod tölteni a telót. Ráadásul a micro USB csati, és az őt fedő ajtó sokkal gyengébb, mint a töltő csati, és ahogy kimered a telefon oldalán, mindíg attól rettegek, hogy valami törni fog. Ha kétnaponta így kellene ráműteni a töltőre a kicsikéttt...

Ezzel teljes mértékben egyet értek. Szerintem igy a legjobb (hogy mindkettő féle csati van!!)
Jó ötlet szerintem is a dupla töltési lehetőség - kompatibilitási okokból -, de elvileg 2012-től úgyis csak micro-USB töltők lesznek.

Tudom, hol lesznek addigra már ezek a telefonok...
Jacak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6120c
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jacak »

Sziasztok!:) Engem az érdekelne,h. mivel hackelhető egy N78,ill. mennyire használhatóak rá a 9.2-n rendesen működő progik?Jelenleg egy hackelt 6120c-m van,ám távlati terveimben szerepel egy N78-as.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Jacak írta:Sziasztok!:) Engem az érdekelne,h. mivel hackelhető egy N78,ill. mennyire használhatóak rá a 9.2-n rendesen működő progik?Jelenleg egy hackelt 6120c-m van,ám távlati terveimben szerepel egy N78-as.
HelloOX-szel lehet hackelni. És elvileg amik mentek 6120c-n programok azok mennek N78-on is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Jacak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6120c
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jacak »

Köszi Potter55 az infót!:) Csak tudod,az os9.3 miatt voltam eléggé tájékozatlan a témában,az még ismeretlen terület számomra... :)
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Felkerült a 6760 Slide tesztje is itt elérhető
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

a dög Nokia, ebbe bezzeg bele bírt gyömöszölni egy 1500-as akksit! :twisted:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”