Tesztelés
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Tesztelés
Az E-72 teszt kifogásolja, hogy miért került rá normál töltő csati is, ha már USB-n keresztül is lehet tölteni a telefont. A válasz egyszerű. Így nem kell kidobni a kocsiba beszerelt töltős kihangosítókat (esetemben ck-300w), szivargyújtós töltőket, és bárhová mész, ahol 5 embernél több van egy cégnél tuti, hogy fel tudod tölteni a telót. Ráadásul a micro USB csati, és az őt fedő ajtó sokkal gyengébb, mint a töltő csati, és ahogy kimered a telefon oldalán, mindíg attól rettegek, hogy valami törni fog. Ha kétnaponta így kellene ráműteni a töltőre a kicsikéttt...
Sajnos ez max 2 évig lesz így, utána el fogják hagyni a jelenlegi töltő csatikat, és lehet mindent megint átszerelni..
Sajnos ez max 2 évig lesz így, utána el fogják hagyni a jelenlegi töltő csatikat, és lehet mindent megint átszerelni..
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Ezzel teljes mértékben egyet értek. Szerintem igy a legjobb (hogy mindkettő féle csati van!!)feherb írta:Az E-72 teszt kifogásolja, hogy miért került rá normál töltő csati is, ha már USB-n keresztül is lehet tölteni a telefont. A válasz egyszerű. Így nem kell kidobni a kocsiba beszerelt töltős kihangosítókat (esetemben ck-300w), szivargyújtós töltőket, és bárhová mész, ahol 5 embernél több van egy cégnél tuti, hogy fel tudod tölteni a telót. Ráadásul a micro USB csati, és az őt fedő ajtó sokkal gyengébb, mint a töltő csati, és ahogy kimered a telefon oldalán, mindíg attól rettegek, hogy valami törni fog. Ha kétnaponta így kellene ráműteni a töltőre a kicsikéttt...
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
Viszont a dobozban levő bőrtokot megnéztem volna.....
Tudom, hogy ezt akármelyik másik oldalon 2 pillanat alatt megnézhetem, pl. egy youtoobe-os kidobozolós vieón, de hát kérem, ha teszt akkor legyen benne A-Zig minden.....
Tudom, hogy ezt akármelyik másik oldalon 2 pillanat alatt megnézhetem, pl. egy youtoobe-os kidobozolós vieón, de hát kérem, ha teszt akkor legyen benne A-Zig minden.....

múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Szia Segal, jó a teszt, köszönjük!Segal írta:Felkerült az E72 tesztje is ide
Az intranet: olyan belső információs hálózat (pl. vállalati), mely szinte teljesen megegyezik az internettel, de attól a korlátozott hozzáférés miatt - pl. csak dolgozók - tűzfal választja el.
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Jó ötlet szerintem is a dupla töltési lehetőség - kompatibilitási okokból -, de elvileg 2012-től úgyis csak micro-USB töltők lesznek.rydair írta:Ezzel teljes mértékben egyet értek. Szerintem igy a legjobb (hogy mindkettő féle csati van!!)feherb írta:Az E-72 teszt kifogásolja, hogy miért került rá normál töltő csati is, ha már USB-n keresztül is lehet tölteni a telefont. A válasz egyszerű. Így nem kell kidobni a kocsiba beszerelt töltős kihangosítókat (esetemben ck-300w), szivargyújtós töltőket, és bárhová mész, ahol 5 embernél több van egy cégnél tuti, hogy fel tudod tölteni a telót. Ráadásul a micro USB csati, és az őt fedő ajtó sokkal gyengébb, mint a töltő csati, és ahogy kimered a telefon oldalán, mindíg attól rettegek, hogy valami törni fog. Ha kétnaponta így kellene ráműteni a töltőre a kicsikéttt...
Tudom, hol lesznek addigra már ezek a telefonok...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120c
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Sziasztok!:) Engem az érdekelne,h. mivel hackelhető egy N78,ill. mennyire használhatóak rá a 9.2-n rendesen működő progik?Jelenleg egy hackelt 6120c-m van,ám távlati terveimben szerepel egy N78-as.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
HelloOX-szel lehet hackelni. És elvileg amik mentek 6120c-n programok azok mennek N78-on is.Jacak írta:Sziasztok!:) Engem az érdekelne,h. mivel hackelhető egy N78,ill. mennyire használhatóak rá a 9.2-n rendesen működő progik?Jelenleg egy hackelt 6120c-m van,ám távlati terveimben szerepel egy N78-as.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120c
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Köszi Potter55 az infót!:) Csak tudod,az os9.3 miatt voltam eléggé tájékozatlan a témában,az még ismeretlen terület számomra... 

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
a dög Nokia, ebbe bezzeg bele bírt gyömöszölni egy 1500-as akksit! 

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4